Gina -> RE: Konec ali kaj drugega,.... (16.2.2010 10:17:18)
|
Ti sama rešit tega ne moreš. Človek te več kot očitno vara. Tudi če kao nima nič z njo fizičnega, ima z njo veliiiiiko psihičnega in zame osebno potem sploh ni važno, ali sta se za dodatek dol dala (kar je sicer mnooooogo več možnosti da sta se, kot obratno) ali ne. On te v duši vara tako ali tako. Sem bila na istem. In sem čakala in poskušala, ampak se je vleklo ne vem več kako dolgo, dve leti al kako, ampak sta zdaj ona dva po 11. letih še kar skupaj in imata otroka. Če se dec odloči, da mu je breme familije preveliko in vidi rešitev v odklopu, mu do odgovornosti ne moreš pomagat, če se razpočiš ne. A si opazila, kako veliko moških to počne ravno v obdobju, ko imajo tako zelo majhne otroke, najraje dva otroka? Po moje je res to produkt tega, da imajo v genih vgrajen način za to, da se rešujejo z zanikanjem, z odhodom, z neprevzemanjem odgovornosti in nalaganjem vsega na žensko. Mnogi žal. Lahko se vseeno probaš en dan pogovorit in ga vprašat, kako naprej. Kaj si želi, kako si želi. POvej mu, da ti je vseeno, ali je z njo imel kaj ali ne, da je to isto, da te vara in da mora biti toliko pošten vsaj do otrok, da s tem ali preneha ali pa odide. Ali bo imel jajca ali ne, ne vem. Navadno je mnogim takim moškim čist fino sedet na dveh stolčkih, ker kot si rekla je doma vse poštimano in imajo finančno varnost. In navadno vse zanikajo in iz tebe budalo delajo. To je glavni znak,d a nekaj res imajo, ko te začno poneumljat. joj kako mi je hudo zate. Želim ti, da prideš iz tega ven bolj močna in predvsem zdrava. Pa da se ne pustiš prepričat, da si ti tista, s katero je kaj narobe. NIč ni narobe s tabo. trezna si. On pa ni. Žal.
|
|
|
|