Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 21:30:57
|
|
|
|
PIAF
|
Koliko eur vam ostane mesečno od plače, ko odštejete vse kredite, vse položnice, zavarovanja in druge izdatke razen za hrano, oblačila, kozmetiko...? in potem porabite vse do nule ali kaj privarčujete? Jaz sem danes spet delala po dolgem času obračun in nam ostane za hrano, oblačila in kozmetiko (s tem mislim predvsem otroško kozmetiko) na mesec 340 eur, kar je ful malo saj ni čudno, da smo v minusu, pa sploh ne zapravljamo toliko, kredit nas fejst baše na 15 let
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 21:38:48
|
|
|
|
bskrle
|
Vedno ostane tretjina plače, pač živimo zelo skromno, čeprav nam nič ne manjka. Je pa res, da ne kofetkava, kadiva, ni kina, koncertov, gledališča, nakupov knjig, dopust 1x letno, hrano pridelamo tudi doma, oblačila in čevlje otroci nosijo drug za drugim ...
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 21:44:41
|
|
|
|
frutka_
|
Dovolj zaenkrat. Hvala bogu.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 21:59:11
|
|
|
|
pikalonca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Vedno ostane tretjina plače, pač živimo zelo skromno, čeprav nam nič ne manjka. Je pa res, da ne kofetkava, kadiva, ni kina, koncertov, gledališča, nakupov knjig, dopust 1x letno, hrano pridelamo tudi doma, oblačila in čevlje otroci nosijo drug za drugim ... Ja pri nas je tudi tako.
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 22:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Da plačava najemnino,pa poloožnice,pa on preživnino,pa vse ostalo (planice,hrana,...) skoraj NIČ Malo prideva k sebi ko je božičnica in pa regres Drugače pa skromno ampak gre.Da le ne bo slabše
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 23:07:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Več kot 500€. Več kot dovolj.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 23:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojma nimam, kakor kdaj.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 23:20:30
|
|
|
|
Naja31
|
Isto kot Mič II. Pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 17.5.2008 23:21:37
|
|
|
|
lelaval
|
Da plačava najemnino,pa poloožnice,pa on preživnino,pa vse ostalo (planice,hrana,...) skoraj NIČ Malo prideva k sebi ko je božičnica in pa regres Drugače pa skromno ampak gre.Da le ne bo slabše Tako nekako zgleda pri nas - ampak brez najemnine.
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 18.5.2008 2:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PIAF Koliko eur vam ostane mesečno od plače, ko odštejete vse kredite, vse položnice, zavarovanja in druge izdatke razen za hrano, oblačila, kozmetiko...? Za nazaj ne vem, ampak od majske plače bo ostalo okrog 300€. in potem porabite vse do nule ali kaj privarčujete? Varčujem samo toliko časa, da pridem do blagajne.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 18.5.2008 10:48:25
|
|
|
|
srki
|
Zadnje čase sva redno v minusu. Vendar ni še take krize. Sicer sem pa bolj šparoven čloek in ne kupim vedno, kar vidim samo zato, da bi imela. Kaj čem npr. še enim novim čevljem, če jih imam? Pač, tako gledam. Razen pri otroku ne gledam, to je drugo.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 18.5.2008 11:36:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Do sedaj nama ni nič, ker sva še vse v stanovanje pa v najine šolnine zmetala. Zdej nama pa tam 1/3 dohodka recimo. Gre pa iz tega pol za razna potovanja, registracije, kkšne tečaje.... Tko da glih ne vem kolk letno nama ne ostane . No, zdej bo, ker šparava za pleh , še prej pa za ohcet.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 18.5.2008 11:38:33
|
|
|
|
želva
|
Kakor kdaj, čeprav o 300 eur na mesec lahko sam sanjam, je pa tko da šparam in pol pride en mesec kakšna "neumnost"(se avto pokvari) pa zpravim še vse tisto za nazaj . Pa nisva ravno zapravljica, za cunje ne dajeva veliko, ven ne hodiva veliko, mogoče 2krat na leto na kak dober koncert, v kino 1 krat na leto, so pa stroški hrane veliki, položnice, pes nama poje 100 eur na mesec, tok pokaka in poje, pa kar nanese.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 18.5.2008 14:23:10
|
|
|
|
srki
|
Ah, avto . Včeraj bila na servisu, 390 eur. Ampak moram, vsak dan več kot 100 km naredimo, je treba. Vsaj vem, da se varno vozim. Avgusta pa še zavarovanje, cestina.....za to bo šel regres. Saj pravim, se trudin, da ne zapravljam po neumnosti.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 18.5.2008 14:32:19
|
|
|
|
SINEJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Vedno ostane tretjina plače, pač živimo zelo skromno, čeprav nam nič ne manjka. Je pa res, da ne kofetkava, kadiva, ni kina, koncertov, gledališča, nakupov knjig, dopust 1x letno, hrano pridelamo tudi doma, oblačila in čevlje otroci nosijo drug za drugim ... Enako je pri nas,vendar smo se pred kratkim vselili v novo hišo in kupili avto,tako da se ne smem pritoževat.Res je, da ne hodiva v kino,gledališče,ne kofetkava in zapravljama po gostilnah,ne kadiva....ampak nam kljub temu nič ne manjka.Največ prišparava pri oblačilih(ne kopujem dragih znamk),največ pa zapravim pri hrani,vendar imam svoj vrt,tako da tudi tuki nekaj prišparava.Dopust je običajno 1krat na leto daljši in ,če sva prosta tudi tri dni za 1maj.Drugač pa hodimo v hribe,kjer ne zapravimo preveč. Zaenkrat se z ničemer ne morem pritoževat,ker me neka potovanja po svetu itak ne mikajo.Več mi pomeni,da se vsedem na kolo ali grem na rolarje ali igrat tenis....mi je kar v kri prišlo odkar sem shujšala .Smo kar cela familija v to smer obrnjeni...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.5.2008 14:35:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 18.5.2008 15:47:29
|
|
|
|
ejša1
|
Mi smo tudi bolj šparavni. Pa ne ker bi bilo to tako nujno, ampak ker smo tako navajeni. Tudi mi ne zapravljamo na znamkah oblačil ali avtomobilov. je pa res, da pa verjetno nadpovprečno zapravimo za dopustovanje (smučanje, 1.maj, poletni dopust, vmes pa še kakšne toplice). Sicer pa sva do izgradnje hiše živela od moje plače, moževe pa sva dajala na stran. Sedaj, ko imava kredit za hišo, pa lahko dajeva na stran pol moževe plače. In smo čisto zadovoljni, da je tako.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 18.5.2008 17:57:29
|
|
|
|
Taula
|
Do tega meseca nama je ostala kar lepa vsota, ki je šla na varčni račun. Bomo videli kaj bo sedaj ko je prišla in ko nimam več plače, ampak nižjo porodniško. Upam da bomo še vedno v plusu.
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 19.5.2008 11:16:41
|
|
|
|
KIKI****
|
Ojej, spet denar . Nikol ga še ni blo preveč. Pri nas ga je za hrano tolk, da nismo lačni, oblačila kupujemo ko je to potrebno, dost jih otroka tud dobita. Kolk ostane? Včasih nič, včasih 100, 300, 1000, 2000 €, ampak kaj ko vedno pride nekaj vmes da konec leta ni nič na kupčku. Letos se je pokvarila peč-1.500 €, mož je nujno moral menjat avto, ker ga je nonstop rihtal-3.500€, teraso rihtrava 2.000 €-to je letošnje privarčevani denar- 1.500 mava še preostalega kredita za odplačat, pa še na morje gremo. Kdaj bom pa jaz avto menjala pa še ne vem-verjetno ko bom kje z njim obstala . Glavno da otroka nista lačna in naga in da ne občutita pomanjkanja, tako materilanih dobrin kot ne ljubezni, sreče in zadovoljstva- men je to več kot dovolj.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 19.5.2008 12:28:41
|
|
|
|
srki
|
No, jaz se lahko tudi dopustu odpovem. In se mu bom letos. Pač, tako pride.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 19.5.2008 13:55:13
|
|
|
|
muška
|
jaz dobim samo otroški dodatek in to je to. Mož dobi ko mu pač nakažejo, tako da kak mesec piskamo tako na tenko da ne moreš verjet, seveda se stvari kopičijo in ko končno dobi nakazilo, in ko poravnam položnice za nazaj,... ma smo spet na istem . Delam na samozaposlitvi in upam, da mi rata.
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 19.5.2008 13:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki No, jaz se lahko tudi dopustu odpovem. In se mu bom letos. Pač, tako pride. Midva sva se mu dve leti odpovedala. Ma je blo vredno . Sej bo boljš
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 19.5.2008 14:12:33
|
|
|
|
rija
|
se potrudim, da nič aja, dopust....temu pa se nismo nikoli odpovedali, niti v časih najhitrejše gradnje....ker če se vsaj enkrat letno ne odklopim, pregorim
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 19.5.2008 15:56:02
|
|
|
|
via_2
|
ker nimava pufov, mi ostane cela moja plača. njegovo pa porabim
|
|
|
|
RE: Koliko vam ostane na mesec? 19.5.2008 17:53:28
|
|
|
|
Anonimen
|
No, jaz se lahko tudi dopustu odpovem. Jaz pa temu zelo tezko....rabim drugacen zrak, tako da se vedno znajdem, da kam grem.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?