SINEJA -> RE: Koliko vam ostane na mesec? (18.5.2008 14:32:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bskrle Vedno ostane tretjina plače, pač živimo zelo skromno, čeprav nam nič ne manjka. Je pa res, da ne kofetkava, kadiva, ni kina, koncertov, gledališča, nakupov knjig, dopust 1x letno, hrano pridelamo tudi doma, oblačila in čevlje otroci nosijo drug za drugim ... Enako je pri nas,vendar smo se pred kratkim vselili v novo hišo in kupili avto,tako da se ne smem pritoževat.Res je, da ne hodiva v kino,gledališče,ne kofetkava in zapravljama po gostilnah,ne kadiva....ampak nam kljub temu nič ne manjka.Največ prišparava pri oblačilih(ne kopujem dragih znamk),največ pa zapravim pri hrani,vendar imam svoj vrt,tako da tudi tuki nekaj prišparava.Dopust je običajno 1krat na leto daljši in ,če sva prosta tudi tri dni za 1maj.Drugač pa hodimo v hribe,kjer ne zapravimo preveč. Zaenkrat se z ničemer ne morem pritoževat,ker me neka potovanja po svetu itak ne mikajo.Več mi pomeni,da se vsedem na kolo ali grem na rolarje ali igrat tenis....mi je kar v kri prišlo odkar sem shujšala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Smo kar cela familija v to smer obrnjeni...
|
|
|
|