|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kokošji paprikaš
18.1.2006 23:18:01   
Urška*
Ojla!

No, kako ga ve naredite?

user posted image

_____________________________

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kokošji paprikaš
18.1.2006 23:37:29   
artista7
ti odgovorim jutri, danes se mi ne da več pisati, sem preveč zmatrana za tako temo. Lahko pa jutri, še z veseljem, če rabiš receptuser posted image

(odgovor članu Urška*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kokošji paprikaš
19.1.2006 10:04:46   
Anonimen
Halo!!!
Enako,kot telečji,le da moraš pri pertuninskemu pazit,da meso,ki je izredno mehko,ne razpade,zato dušimo popraženo čebulo vsaj pol ure prej,preden dodamo meso.
Na maščobi prepražimo drobno sesekljano čebulo,da svetlo zarumeni.Dušiš jo pol ure,na koncu počakaš,da vsa voda povre.
.Dodaš strt česen,rdečo papriko,
lovorov list,paradižnikovo mezgo.
Priliješ malo kostne juhe in soliš.
Nato dodaš na kocke narezano meso.
Dušiš ga do mehkega(ne preveč časa)
Meso vzameš iz lonca in ga preložoš v drugopododo.
Vlago izpariš,nato čebulo pomokaš,spet
vse popražiš in ponovno zaliješ z kostno juho,tako,
da dobiš vezano,primerno gosto omako.
Dobro prevreto omako pretlačiš in
ko to narediš,spet zložiš vanjo meso,
zaliješ z belim vinom in kislo smetano,ter spet povreš.
Če je omaka sladka ji dodaš nekaj kapljic limoninega soka.

Količine za 4 osebe:

-60-70dag perutnine,
-3dag olja,
-40dag čebule,
-sol,
-3dag prekajene slanine(po želji in okusu jo dodaš)
1-2 dag moke,
-2dag paradižnikove mezge,
-1dag hude paprike v prahu,
-1 dcl belega vina,lovorov list,
-2 stroka česna,
1 dcl kisle smetane,
-kostna juha za zalivanje


(odgovor članu artista7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kokošji paprikaš
19.1.2006 23:47:14   
Urška*
neva hvala!!!!user posted image

artista7, ne bom nič jezna če še ti napišeš svoj recept.user posted image

Jaz sem ga kuhala na neki čist preprosti način, pa bi rada kaj bolj okusnega.

lp

_____________________________

Moje srce je zorelo z vsakim dnem,
ko je v mojem trebuhu zorelo dete.
Devet mesecev traja,da dozorita tako mati
kot otrok.
(Kim Vallone)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?