stasy
|
Čau Teja! Prebrala sem tvoje pismo in lahko rečem, da prekleto dobro poznam tvoje skrbi, tegobe..."samoto". Mogoče ti bodo moje besede kaj pomagale, da boš lažje prehajala čez te samotne trenutke. Moja pikica je bila stara leto in pol, ko sem zapustila njenega očeta. Vzrok je bil kratko in jedrnato neprestani kregi, fizično obračunavanje, njegova mama....bla bla bla...Danes je moja pikica v pričakovanju šestega rojstnega dne (18.9.),ima stike z očetom, katere pa največ preživi z njegovo mamo :hudicek:,velikokrat moram svojo :racka: sama iskat, ker gospod ali ga ni doma, enkrat ima avto, drugič ga nima, itd....in seveda tam nima nikakršnega reda (kar se tiče vzgoje)- prosto po Prešernu. Sedaj je nekoliko lažje, ker je že malo starejša, včasih pa sem potrebovala par dni, da sem jo spravila nazaj na tirnice. Gospod seveda malo dela, malo ne, se ukvarja za raznoraznimi, da ne rečem kaj, posli...preživnino pa sem vidla samo za borih pet mesecev, se pravi sem samohranilka. Gospod še dan danes otežuje moje življenje, katero se mi je prav lepo postavilo na svoje mesto in vso moč, da sem skoraj vse postavila na svoje mesto, sem dobila v svojem :angel:, moji Anastasii. Tudi partnerja imam in ni več "samotnih" trenutkov, sem v 22. tednu nosečnosti (pričakujemo fantka - :duda:). Čas naredi svoje, določene stvari pa moraš sama postaviti v čas. Če je katera stvar, ki bi jo spremenila je ta, da bi očeta moje pikice zapustila že, ko sem bila noseča. "Samotni" trenutki pa niso bili prav nič samotni, ko se mi je pogled ustavil na moji princeski...najbolj iskreni, nežni, globoki, neponovljivi trenutki so bili in so še preživeti z mojo pikico. Tista "samota" naj ti odnese pogled na tvojega sončka in vero, da je nekje mama, ki je rodila sina le zate in ki bo, čeprav ne biološki oče tvojega sončka, PRAVI oče. V upanju, da so te moje besede kaj dotaknile in da si boš znala razlagati svojo "samoto" tudi v dobrem smislu vedi, da je vsaka stvar za nekaj dobra. Skratka lepo ti je, še lepše bo, nikoli pa ni tako lepo, da lepše ne bi moglo biti ;) stasy :sloncek:
|