Anonimen
|
Oona ... Pa to ni res.. Obup! Na kateri strani sem? Prav bom se 59875 tic povedal. Nekoc me bo nekdo slisal mogoce.. Bom tokrat narisal.. Ne prenese varanja!.............................To ni njegov problem! ..................................Vara! A______________________:______________ 0 _______________________________ B Ali pa... Sovrazi partnerja.............................. Ljubi SEBE in druge............................Pogojno ljubi samo druge A____________________________________ 0 ________________________________ B Jaz zagovarjam vedno nicno tocko.. kar ne pomeni, da se vedno tudi nahajam na tej tocki, ampak definitvno delam na tem, da bi vedno ostal na tej tocki. Drugace pa sem na svoji strani!! iti na tvoji.. niti na strani tistega, ki te prevara. V bistvu med tema dvema clovekoma jaz ne nejadem niti ene same razlike!?! Mi lahko kdo pokaze eno samo bistveno razliko.. med tema dvema A in B Ne prenese varanja.. ali pa vara.. je isti problem samo na razlicnem koncu premeice se ti dve osebe nahajata. Za obe osebe je gonilna sila STRAH! Ampak zanimivo.. si opazila mogoce.. kako nekateri pohitijo z komentarji, kako prezirajo varanaje.. in brez-kompromisno zavzamejo tocko A? Kaj ti to pove? S tem obsodijo ljudi na tocki B (ceprav trdijio, da jih ne obsodijo.. heh) in v bistvu obsodijo sami SEBE.. ne da bi to vedeli. Clovek ko obsodi, nima pojma, da obsodi SEBE.. Obstaja rek.. "Ce sodis bos sojen" in potem clovek ki je obsodil, caka kdaj bo sojen.. in celo so si izmislili, da jim bo neki bog sodil.. Obsojeni pa so bili ze tisti isti trenutek.. ampak nihce ne razume tega.. Vprasaj papeza.. pojma nima kaj govori.. Vprasaj domacega zupnika kaj to pomeni.. pojam nima.. ker je navezan na bukvo.. Ce se nahajas v sredini ne mores nicesar obsoditi.. zate ni niti crno niti belo.. Nisi niti ZA niti PROTI. Ce si ZA.. se krepi druga stran premice.. torej se krepi PROTI.. in ko se prevagas.. si PROTI in krepi se ZA. Zato tudi v tisti temi o sreci nismo mogli priti do konca.. Na tocki A je sreca.. na tocki B pa je nesreca.. in vedno je odvisna od vzroka. Sele ko si v sredini si lahko trajno zadovoljen.. ko si srecen brez vzroke, ki ti nihce ne more zrusiti svojega notranjega zadovoljstva,. ker itak nihce nima te moci. Moc ima samo na nase iluzije, halucinacija, predstave pogojenost. lahko ti zrusi pogojenost.. in te prizadene.. Ce pa teh smeti nimas.. ti ne more nicesar vzeti. Tukaj sem torej.. kje si pa ti? To pa ni cisto nic hudega, ce si bila prizadeta ob tem spoznanju. Popolnoma te razumem in niti slucajno ni moglo biti drugace. Ne sporocam da ne bi smela biti prizadeta. Ce cutis prizadetost.. potem ne blokiraj prizadetost.. pojdi globoko in totalno v svojo zalost.. samo objekt na katerega se jezis moras zamenjati. To sem ze pisal na prejsnji strani. Ne jezi se na SEBE.. ali na partnerja.. ker partner ni nic drugega kot si ti.. ampak izjokaj svojo priozadetost ne nakaj drugega.. Jaz bi izbral drevo. Lahko izberes tudi kaj drugega. Ker ce to ne velja.. potem lahko mirno izbrisete vse tiste bukve, ki jih navajte kot odlicne v tisti temi.. kaj radi beremo.. Ni cist logicno, da tam nekdo nekaj pohvali.. tukaj pa totalno sesuje.. ker mu pac ne pase... ker potem bui se moral odpovedati svoji pogojenosti in svoji iluziji.. Tko, da je tale pot, da so tvoje smeti prizadete edina prava pot.. in nic ni to posebno resnega.. ker se tebi v resnici ne zgodi cisto nic. Se vedno si ravno tako celostna in cudovita. Verjemi vase.. pismo.. zakaj mislis, da se tebi kaj dogaja?? A res.. da si potem dobila enega, ki te je se bolj varal.. ??? Cudno ne? Evo.. vidis, da te vesolje nikoli ne pusti na cedilu.. pocasi bo ze sesulo vse vzorce.. ki nimajo kaj iskati v tebi. Saj si vedno srecala sebi enekaga.. Si pozabila? Saj drugacnega ne moras srecati.. Med tocko A in B ni razlike.. To je isto! Ti si prezirala varanje.. on pa te je varal.. Ista sa.. lepo sta se ujela.. potem pa ko te je prevaral.. si se bolj prezirala varnaje in dobila nekoga ki te je se bolj prvaral? Spet sta se lepo ujela! Zakaj se pritozujes? Vcasih se pa najdete dva, ki oba prezirata varanje.. Spet sta ista.. in ta veza pa ni toliko uspesna, kot je bila tvoja.. Tko, da bodi hvalezna, da nisi bila te nesrece, ker bi samo zivela in nic imela od tega.. Zdaj vsaj nekaj ves! Celo dvakrat si bila rojena pod srecno zvezdo.. Ko pride SMRT bo itak vseeno.. Upas, da kdaj srecas SEBI enakega.. Ja jaz tudi.. Postavi se na sredino.. in dobis sredinskega.. in pol samo uzivaj in nic ne skrbi. Skrb ni domena zivljenja.. to je domena umiranja. -------------------- *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Nocem povedat ravno to, da v ljubezni ne bi smelo biti pogojev. Ampak da ce obstajajo pogoji, potem NI LJUBEZNI! Pogoj popolnoma izkljuci ljubezen. Ali je eno.. ali pa je drugo. Oboje ne more biti. Zato stavek, da v ljubezni ne bi smeli biti pogoji, ne drzi.. v bistvu ni mogoc. To je tko, kot ce bi rekla, da v popolni temi, ne bi smelo biti svetlobe. Ce je malo svetlobe.. potem ze ni vec popolna tema. Postaviti en sam pogoj.. pomeni globoko nezaupanje SEBI in drugemi.. in globoko nesprejemanje SEBE in drugih taksnih kot so! Ko pravim globoko, ne mislim da je to tako veliko nezaupanje.. ampak da je zakopano globoko.. ni na povrsju, zato ga je tezko videti. Treba iti globoko vase, da ga najdes.. ker SEBI priznati to.. je najveckrat skorja nemogoce. Smisel je ljubezen.. in sebi priznat, da v resnici ne ljubis.. je izpodbijanje svoje bozanskosti, kar je preprosto narediti ateistu in bolj kot je religiozen in duhoven clovek, tezje se bo s tem sprijaznil.. ker je jasno veliko bolj povecal svoj EGO.. od ateista. Zato so organizirane religije najvecje ZLO na zamlji.. in edine ki so odgovorne za to debato.. in te egoisticne pristope do svojih partnerjev, kadar na svoji poti ucenja zaide v drugo posteljo. Prav.. bodi totalno prizadeta.. totalno jezna.. totalno uzaljena in brez dostojanstva, ce se ti to kdaj slucajno zgodi.. Nihce ti ne bo ocital tega.. Bodi totalno v svoji zalosti s celim svojim telesom umom in duso.. samo prosim te, ce lahko takrat spremnies predmet (objekt) tvoje zalosti, kar bo zelo koristilo tebi in drugim. Ne jezi se na SEBE.. ali partnerja.. zato imas drevesa,.. in veliko jih je.. tako, da ce kaksen gozdar poseka tvoje drevo, si lahko izberes tudi kaksnega drugega. Lahko pa cuvas svoje drevo, ki si ga izberes, ker te lahko scasoma popelje v neranjlivost in brez-pogojnost. Ko najdes SEBE.. ko ves kdo si.. ko si celota.. ko v sebi nisi vec razdvojen.. VES, da se lahko zgodi karkoli na Zemlji pa se v resnici ni zgodilo tebi cisto nic. Zgodi se samo tvoji halucinaciji in pogojenostim.. ti pa ostajas ravno tako celovita in cudovita, kot si bila pred tem dogodkom, ki je le dogodek, na poti ucenja.. Ko ze vse znas.. se ti taksni dogodki vec ne morejo dogajati.. dogaja se ti pa kaj drugega.. -------------------- *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy
|