Anonimen
|
Karmy.. razumem to stisko, o kateri pises.. ampak to s ene pomeni, da svet ni narejen preprosto. Svet ti da vsega v izobilju, hrane (seveda jo je potrebno pridelat), zraka, prostora, hribov, morja.. jezer, zivali.. soncne vzhode in zahode.. gozdove.. rozice.. Celotna eksistenca, je naklonjena tebi.. Podarjen ti je tudi UM, z nemenom, da imas razUMevanje in se naucis narediti hisko.. pridelati hrano in uzivati. Ker pa clovek ni s tem zadovoljen, je zacel delati razne zadeve.. ki so zasvojile cloveka ampak nikogar pa niso osrecile. Sodobne varuske (TV) in sistem so nas narededile paraplegike in lacne ljubezni.. ker ni vec casa, da bi je v otrostvu pridobili dovolj, zato v ljudeh obstajajo ti druzinski ideali.. in ko nekaj ni tako, je pa svet kriv, ker je zakompliciran? Saj na tak nacin, kot zelite da zadeve funkcionirajo, niti ne morejo funkcionirat.. to je popolnoma v nasprotju z vsemi fizikalnimi, ezotericnimi in naravnimi zakoni. Ne jamrati nad svetom, ki je nekaj najbolj preprostega in lepega, kar je kdaj koli obstajalo v eksistenci. Poglej nebo.. nikoli ni enako.. vsak trenutek je nekoliko drugacno. Si lahko zamislis se lepsi tempelj zivljenja.. kot je Zemlja? Ampak jasno.. clovek s tem ni bil zadovoljen.. ker mu je Bog vzel dostojanstvo je zdaj clovestvo sluzi raznim hudicem in gradi svoje templje.. cerkve, moseje, dzamije, sinagoge.. bla bla.. Ustvaril je religije, ki so danes ze strohnele in se vedno se jih oklepa... Tako je znotraj sebe razdeljen, med svojimi hotenji in med umiranjem, ki mu jih narekuje dusna mafija.. religija in politika. Ce si narades razne idiotske sisteme in zapore.. potem, jasno vec ni preprosto.. Potem je cisto logicno, da se v ljudeh nabire vedno vec jeze.. in sovrastva.. in pol je res celo mozno, da naletis na kaksen izmecek, kot si to imenovala. Samo pomisli malo, kako si predstavljas partnerstvo.. da bos imela zvestega in ljubecega in druzinskega in ne vem kaksnega se vse.. partnerja, ki bo v prvi vrsti spostoval in pazil, da ne opraska tvojih ran! Te rane pa so, SEKS, nevrednost, ljubis vse okoli sebe, samo sebe ne.. in potreba po ljubezni. Dokler se oklepas teh ran in prepricanj, ki so ti jih vcepili.. ne pricakuj nicesar vec, kot medsebojnega izkoriscanja v partnerstvu. Kako je lahko kaj vec, ce pricakujes ljubezen od zunaj.. znotraj tebe pa je ni? Ne more priti od nikoder drugje, kot iz TEBE.. in lahko gre samo anvzven.. ne more iti navznoter od nikje drugje. Ti si v svojem bistvu izvir.. ne pa brezno. Ne mogoce je prejemati ljubezen iz zunanjih virov, ce je ni v tebi. Lahko samo izmenjas. In kar dajes, to dobis. Dajes pa vecinoma potrebe.. ker ce dajes ljubezen, potem jo v prvi vrsti dajes sebi.. ker itak si to ti.. tko, da je to v tebi.. v bistvu si ti ljubezen.. lastnost ljubezni, ni da bo posedovala drugega ali od nejag karkoli pricakovala in mu postavlhjala pogoje. Svet je narejen tako zelo preprosto, da ne more dopuscati teh norosti, ker sicer bi v svetu vladal kaos. Ampak ce hoce clovek na vsak nacin posedovati drugega.. so jasno posledice, ki se izrazijo ne glede na ceno. Zato najprej spremeni SEBE.. in tile izmecki, se bojo po hitrem postopku odstranili iz tvojega zivljenja.. In mogoce nisem na pravem foromu.. ker tukaj so ljudje, ki so se ze znasli v tej situaciji.. ampak potrebno je poduciti mlade, naj gladko malo pozabijo na vse, kar jih je naucila druzbe in vse te idiotske bolne obljube o zvestobi, ker samo s temi prepricanji si skreirajo tocno taksen svet, kot ga nosijo v sebi. In zdaj bos rekla, da si ti ne predsatvlajs taksen svet.. ampak samo enega ljubecega cloveka.. ki bo SAMO s teboj (no lahko se s kom pogovarja.. ce ima dobro obrazlozilo) v dobrem in hudem.. Zelo ponizna zelja.. se strinjam.. v bistvu ne zahtevas veliko.. pripravljena si tudi trpet, za izpolnitev tega.. ampak malo grobo povedano, ce zelis taksnega cloveka, si moras vzeti lopato in ga izkopati na pokopaliscu. Razumes? Ce hoces ljubiti ZIVEGA cloveka.. potem je edina pot ta, da ga ljubis kakor samega SEBE.. torej je treba zaceti pri sebi in se znebiti vsakrsnih potreb po ljubezni in ko bos popolnoma zadovoljna s seboj.. bos tudi z izmecki.. in da ga ljubis taksnega kot JE! Ampak da mu tudi pustis, da je tisto kar je. Drugace bos ljubila njegovo masko.. oziroma svoje predstave, pricakovanja.. in svoje rane. To pa je preprosto lastninjenje cloveka in kaj taksnega ti zivljenje ne bo dovolilo. Lahko se tako tarnas in joces.. ampak to ti nikoli ne bo dovoljeno. Zato je bolj smotrno postimati SEBE.. Lahko poizkusis tudi po poti lastninjenja in izkoriscanja.. samo dolgo ne bo funkcioniralo. In res je.. lahko samo svetujem.. in vsem svetujem isto.. POSLUSAJ SEBE.. da se pa lahko slisis, pa potrebujes MIR.. svoj MIR ne svetovni mir.. Ko bo vsak imel v sebi mir.. bo tudi na svetu mir.. in tile izmecki vec ne bojo obstajali. In ce ti nek clovek ne ugaja.. preprosto nisi z njim.. Preprosto ne? Zdja bos rekla, da prej ni bil taksen.. Seveda ni bil, ce pa si mu v neprej povedala svoja pricakovanja in pogoje.. in nekaj casa jih bo ze mogoce suzenj... in ti njemu.. vsaj toliko, dokler se bosta medsebojno izkoriscala s seksom. Taksen seks je samo izkoriscanje.. nebene blazne ljubezni, energije in viskov ni tukaj vmes.. Razmisli in ugotovi, da gre samo za izkoriscanje. On uporabi tebe, da zadovolji svoje nagone.. ti pa njega.. da zadovoljis svoje.. Na zalost se rodi otrok in potem si pac za neodgovornega cloveka neuporabna.. in lahko te odvrze. To so naredile religije z svojimi obsodbami seksa.. in se danes, jim ljudje v zahvalo nosijo otroke krstit, da malo pokasirajo in delajo nadaljni biznis. A nimas se dost tega sranja? Kako naj bo tvoj otrok zadovoljen, ce ti nisi? V bistvu mas ti lahko otroka neskoncno rada, pa to ne pomeni cisto nic.. totalka brez veze je.. ker to prihaja iz potrebe po ljubezni.. ne pa tvojega stanja ljubezni.. Edini pokazatelj resnicnosti je tvoje osebno notranje stanje in zadovoljstvo. Ce ni taksno, kot zelis.. potem nekaj naredi.. ampak vse kar je clovek pripravljen naredit, je to, da kaj prebere.. in ima en teden navdusenja.. in to je tudi vse.. Da bio pa res SEBE zacel cistit smeti.. to pa je ze prehudo.. Se strinjam, lazje je tistim, ki se jim zdi svet lep... povedati, da se motijo, in da je svet vse prej, kot preprost. Cisto razumem, da ljudi motijo moji izreki.. to sem vedel, predno sem jih zapisal.. samo se me to ne dotakne, ker vem da vsak zivi v taksnem svetu, kot si ga je skreiral. In vsak je lahko jezen samo nase.. ali pa se nesmehne.. sprejem posledice svojih napak, ki mogoce niti niso napake.. in imajo svoj namen.. in kooooncno nekaj naredi na SEBI! Pravis.. jaz imam "sreco", ker sem dobil svojo druzinico.. :)- To niso nikoli bile moje zelje.. niti za taksno partnerico niti za nobenega otroka. Ne morem cisto tocno reci, kdaj sva bila bolj presenecena.. prvic ali zdaj, ko sva izvedela za nosecnost. Ampak nikoli ni bil v opciji splav ali obzalovanje, da se je to zgodilo. Taksno je zivljenje.. in toliko, sem se ze naucil, da vem, da mi stokanje za nazaj nic ne koristi. Raje porabim energijo za ZDAJ! In ko sva se midva spoznala sva najmanj nacrtovala takojsnjo skupno zivljenje.. ampak zivljenje je bilo taksno.. In ce bi ti recimo zivela z mano, bi me ravno tako imenovala "izmecek".. ker bi prilival bencin ravno in samo na tvoje rane. Hitro bi ti kapnilo, da je potrebno SEBE spreminjati, ne druge. In vsak ima svoje lastne priloznosti za resit in lekcije (probleme).. samo da jaz svojih ne pisem tukaj na forum, ker ne vidim pac smisla. Mogoce sem te kje prizadel, za kar se ti od vsega srca opravicujem. Ne poznam te.. in pisem bolj na splosno.. In ce se malo poglobis, bos ugotovila, da se ti pojavi prizadetost samo ko udari na tvojo rano. Sicer nikoli.. *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy (upam, da nisi pricakovala, da tega ne bom napisal) :)
|