|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kislo mleko
17.7.2009 12:24:35   
piko12
A je katera probala narediti kislo mleko iz mleka "iz trgovine"? Itak da ne alpskega, ampak nehomogeniziranega od Planike ali pa kakšnega podobnega. Včasih mi je babica to delala pa mi je bilo ful dobro, pa bi sama probala. Nimam pa nobenega kmeta v bližini. Kaj pa meko iz mlekomata, mislite da bi šlo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kislo mleko
17.7.2009 12:25:57   
zvesta
S tem iz mlekomata zihar, pa tudi iz Planike.

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2009 12:27:03   
Anonimen
jaz sem probala s tapravim, domacim, unim, direkt izpod krave....
pa ni ratalo nic, samo cela kuhinja mi je smrdelauser posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2009 13:20:24   
tosja
iz mlekomata user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu piko12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2009 16:51:17   
Felicita
mlekomat pa nacepljen s kislim mlekom iz trgovine... tut svežega (in homogeniziranega) mi je že ratal prepričat, seveda more bit tudi nacepljen... dovolj toplo more bit pa pokrit ga je treba z bombažno cunjo... traja pa ene 24-36 ur.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2009 20:52:11   
tosja
Moja babica ga dela iz domačega user posted image  od Bistre user posted image
Skledo pokrije s pokrovko user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2009 22:01:18   
Paštetka
user posted image

jaz samo pomislima na to, in vidim že kravino dlako noter v piskru, ko sta babica in dedek dojila še krave, pa mi gre na bruhanje.

Od takrat sploh ne prenesem vonja svežega mleka.  Bbbbbbbb user posted image , me kar trese.  Da bi tole doma delala, kjer lahko komaj zvečer malo zluftam stanovanje, pa potem tole cel dan vohala..... Bbbbbbbb... Ok, če imaš letno kuhinjo, verjetno še gre ...

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.7.2009 12:08:52   
pupika
Meni se iz Planike skisalo v hladilniku, potem sem postavila za dva dni na pult in se je naredilo kislo mleko, ga pa še nisem poskusila, potem sem ga shranila v hladilnik. Se mi je pa tudi kozje skisalo, pred rokom uporabnosti, tako da sedaj še tega kisam. Pa poročam jutri kako je kaj ratalo. Se pa spomnim da smo včasih samo pokrili mleko in pustili kisat, pa spravili v hladilnik in potem to jedli, mjam kolk je bilo to dobro, ker je bilo narejeno iz domačega mleka.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.7.2009 14:12:43   
piko12
No iz mlekomata je ratalo v dnevu in pol in že izginilo.;) špajza pa tud nič ne smrdi.:)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.7.2009 14:18:02   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image

jaz samo pomislima na to, in vidim že kravino dlako noter v piskru, ko sta babica in dedek dojila še krave, pa mi gre na bruhanje.

Od takrat sploh ne prenesem vonja svežega mleka.  Bbbbbbbb user posted image , me kar trese.  Da bi tole doma delala, kjer lahko komaj zvečer malo zluftam stanovanje, pa potem tole cel dan vohala..... Bbbbbbbb... Ok, če imaš letno kuhinjo, verjetno še gre ...

Ti verjamem... če bi se mleko dvakrat precedilo, v njem zagotovo ne bi bilo dlake. Je pa res, da ima domače mleko drugačen okus in vonj, kot tiso iz trgovine...user posted image user posted image user posted image Je pa od iste krave...user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?