|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri del za golaž?
13.6.2008 14:30:06   
pikecpokec
Živjo!
Kateri del živali uporabljate za golaž? Baje se uporablja bočnik, ampak tisto je premastno. Nekaj nemastnega in ne-kitastega bi. Predlog, prosim!

_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kateri del za golaž?
13.6.2008 14:46:59   
kjava
Pol pa en kos, ki je za zrezke.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kateri del za golaž?
13.6.2008 14:50:12   
Naja30
Jaz kupim kar tisto pakungo, kjer piše Meso za golaž ali pa uporabim meso za zrezke.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kateri del za golaž?
13.6.2008 15:36:46   
robinzon
Bočnik sploh ni masten, ima mišice in vezivno tkivo za katerega je značilno, da želira.  Zelo dober del govedine za golaž je tudi pleče, katero je na pogled  precej "lepše" strukture. Stegno za golaž ni primerno, je kot bi jedel žaganje.

Pa še en link o delih govedine, da bomo vedele mesarju povedat, kaj bi rade:)

<http://www.mesnine-dezele-kranjske.si/?lng=&vie=cnt&go=trz&id=2006022812422817>

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kateri del za golaž?
13.6.2008 17:50:50   
gojska
Kateri del živali uporabljate za golaž?



bočnik, pa pika.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kateri del za golaž?
13.6.2008 19:30:20   
N _ B
bočnik ali pleče

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kateri del za golaž?
13.6.2008 22:29:34   
Peteršilj
Meni je tudi iz bočnika najboljši golaž

_____________________________

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Hrana za dojenčke, ki je bogata z železom
Katera hrana je bogata z železom in primerna za vključitev v uvajanje goste prehrane?




Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?