Kateri del za golaž? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


pikecpokec -> Kateri del za golaž? (13.6.2008 14:30:06)

Živjo!
Kateri del živali uporabljate za golaž? Baje se uporablja bočnik, ampak tisto je premastno. Nekaj nemastnega in ne-kitastega bi. Predlog, prosim!




kjava -> RE: Kateri del za golaž? (13.6.2008 14:46:59)

Pol pa en kos, ki je za zrezke.




Naja30 -> RE: Kateri del za golaž? (13.6.2008 14:50:12)

Jaz kupim kar tisto pakungo, kjer piše Meso za golaž ali pa uporabim meso za zrezke.




robinzon -> RE: Kateri del za golaž? (13.6.2008 15:36:46)

Bočnik sploh ni masten, ima mišice in vezivno tkivo za katerega je značilno, da želira.  Zelo dober del govedine za golaž je tudi pleče, katero je na pogled  precej "lepše" strukture. Stegno za golaž ni primerno, je kot bi jedel žaganje.

Pa še en link o delih govedine, da bomo vedele mesarju povedat, kaj bi rade:)

<http://www.mesnine-dezele-kranjske.si/?lng=&vie=cnt&go=trz&id=2006022812422817>




gojska -> RE: Kateri del za golaž? (13.6.2008 17:50:50)

Kateri del živali uporabljate za golaž?



bočnik, pa pika.




N _ B -> RE: Kateri del za golaž? (13.6.2008 19:30:20)

bočnik ali pleče




Peteršilj -> RE: Kateri del za golaž? (13.6.2008 22:29:34)

Meni je tudi iz bočnika najboljši golaž




Stran: [1]