amaya
|
Sestavine za 4 osebe 600 g puranov file PP, 60 g paprika sve�ža raznobarvna, 20 g piščančja hrenovka, 20 g šampinjoni, 20 g štorovke, 20 g jajčevci, 20 g čebula, česen, sesekljan peteršilj, vino belo, 2 dl rjava perutninska omaka, maslena kocka, sol, mleti črni poper, poljubna dekoracija in priloga. Priprava Iz puranovih prsi nare�emo zrezke, ki jih potolčemo in solimo, opečemo jih na vroči ma�čobi. Zrezke vzamemo iz posode in na isti ma�čobi prepra�imo na rezance narezano raznobarvno sve�o papriko, sesekljano čebulo, česen, �torovke, �ampinjone, narezane jajčevce, pi�čančjo hrenovko, zalijemo z belim vinom, ki nam naj izpari, dolijemo rjavo perutninsko omako, prevremo, omako zgostimo z masleno kocko, solimo, popramo, dodamo sesekljan peter�ilj, vlo�imo opečene zrezke, dobro prevremo in ponudimo s poljubno prilogo. Opombe Čas priprave: 40 minut
_____________________________
Zaljubljena sem v tri fante...
|