paris
|
Najbolj zanimivo je tisto, kar je nedosegljivo ali prepovedano, to je že stara resnica, ki v sebi skriva tudi odgovor na tvoje vprašanje, zakaj sodelavka in ne ti? Ti si na voljo, ona pač ne! Ti, vsa voljna in pričakujoča, kot bi imela na hrbtu prilepljen napis-išče se primeren moški, opazuješ, in kukaš okoli vogalov, kje se bo pojavil mister pravi, kot, da čakaš na plen. Moški pa nočejo biti plen, oni hočejo imeti občutek, da so lovci, tako, da punco, ki po njihovem mnenju, samo čaka na poroko in otroke, zavohajo na kilometer in to jih tako prestraši, da večina pobegne, kolikor jih noge nesejo. Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj. Nič ne gre na silo. Po ločitvi, ko sem se spet "sestavila" in se začela malo ozirati okoli sebe, sem nenadoma ugotovila, da ni nikjer nobenega primernega moškega, ki bi mi bil všeč, in bi hkrati tudi izpolnjeval moje osnovne pogoje. Nikjer nič, sami luzerji! Pa sem si rekla, pa nič, klinc, bom pa sama, in se bom sama dobro imela. Začela sem se ukvarjati z raznimi hobiji, vse seveda poleg skrbi za svojega sina, začela sem spet hodit ven z babjo družbo, skratka dogajalo se mi je sto na uro, in ko sem že skoraj pozabila, da moški obstajajo - takrat se je pojavil ON! 100% pravi moški zame! Verjemi, ko bo čas, in ko boš pripravljena, se bo pojavil moški tvojih sanj- samo nikar ga ne išči, prišel bo sam potiho in skrivnostno in takrat boš vedela, da je to-to!