|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako postati zanimiva....
11.1.2007 8:19:05   
Anonimen
neporočenim, samskim moškim?
Nocoj sem zelo slabo spala in sem imela čas za razmišljanje. Sedaj moram svoje misli deliti z nekom, ker....
stara sem 32 let, z dobro službo, z dobrim avtom, z stanovanjem, ki pa je prazno. V kuhinji ne kuham ker nimam za koga kuhati. Dnevni sobi mi dela družbo televizor. V spalnici samevam sama.
Sem urejena, samozavestna, nasmejana...vendar to nikoli ni dovolj da bi me opazil kakšen samski moški. Kar naprej pa dobivam ˝fantastične˝ ponudbe poročenih kretenov.
V pisarni smo trije. Poročena punca z otrokom, samski fant in jaz. In kaj mislite katero od naju osvaja??? Saj ne da bi bila zaljubljena vanj, samo noro se mi zdi da mu je vezana ženska bolj všeč, kot pa samska. Poročeni kreteni se pa kar naprej slinijo in težijo. Samski pa....ne vem....
Sem že poskušala s spoznavanjem preko spleta in rezultat....nobeden me ni več poklical po prvem srečanju. Tudi če sem jaz naredila korak in poslala SMS ni bilo nikakršnega odziva.
In včasih pridejo dnevi ko....se začnem spraševati, ali bom res vedno sama, res ne bom imela nikoli družine zato ker me ne nobeden noče? Prekleto pa kaj je narobe z mano??
Malo sem zatežila. Pa še PMS me teži, zato sem še bolj občutljiva.

Hvala da ste me brale!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako postati zanimiva....
11.1.2007 8:25:20   
Anonimen
Moja prva misel ob branju tvoje zgodbe je,da si morda preveč popolna.Veš,mislim,da imajo moški raje ženske,ki bi potrebovale njihovo pomoč,ti pa praviš,da si zelo samostojna.Moški uživajo,če se počutijo koristne in če jim daš občutek,da jih potrebuješ.S tem jim zraste ego.Bojijo se pa žensk,ki so preveč samozavestne in dajejo občutek,da imajo vse in ne rabijo nikogar.
To je meni padlo na misel in to je moje mišljenje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2007 8:38:39   
Kuba
Ta tvoj post me je spomnil na en članek ki sem ga brala nekaj dni nazaj (v bon bon - u če se ne motim..) in je tema bila res zelo podobna tvoji... pisalo je (upam, da ne kvasim) da se moški 'bojijo' tako samozavestnih žensk, pa tudi, da se ljudje ki že tolko časa niso imeli partnerja nekako navadijo na svoje in jim je težko sprejemati kompromise v skupnem življenju (nebi rekla, da so egoisti ampak so že tolko navajeni na svoj stil življenja da se ga ne morejo otresti) sicer pa poznam nekaj prijateljjic, ki imajo podoben problem kot ti in si lih tako razbijajo glavo. V bistvu jim v življenju manjka samo še 'tip'. -ne vem, kaj bi ti svetovala, da si morda najdeš ta članek v Bon Bonu in si ga prebereš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2007 8:47:46   
Nixxon
Glede na to kaj si napisala bi rekel da so bodisi hoteli res samo en dejt, ali pa vse nekaj na tebi moti. Kaj to je, pa mi ne vemo in bomo, samo iz tvojih pripovedovanj, zelo težko izvedeli. Žal.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2007 8:59:14   
Anonimen
Kot bi brala sebe.

Tudi jaz si želim moškega v katerem bi videla ljubezen svojega živjenja, kjer bi se mi mešalo od ljubezni do njega.....kaj sanjam spet!

Uglavnem tudi jaz imam vse: lastno stanovanje, dobro službo, star avto pa še psa...nimam pa tistega po čemer hrepeni moje srce. Stara sem 30 let.
Za Božič sem bila s kolegicami v savni in sem se kasneje zagovorila z enim fantom. Že isti večer sva bila pri meni na vinčku, zgodilo  se je, bilo je divje. Imela sem ovulacijo, M mi zamuja....bil bi zelo zaželjen otrok user posted image rekel je da sem njegov sonček. Od takrat sva se mogoče štirikrat  slišala, vendar nič resnega...Ne vem no....nekje sem se mogla potožit...oprosti če sem ti kar skočila v tvoj post.

Je pa res, kot je ena zgoraj napisala....moški imajo rajši, da ženski lahko pomagajo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2007 9:02:10   
Anonimen
Mogoče se pa preveč trudiš?

Bodi to kar si, ne se pretvarjat, ne se silit in ni hudič, da se bo našel kakšen tudi zate.

(odgovor članu Nixxon)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2007 9:10:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mekeke

Moja prva misel ob branju tvoje zgodbe je,da si morda preveč popolna.Veš,mislim,da imajo moški raje ženske,ki bi potrebovale njihovo pomoč,ti pa praviš,da si zelo samostojna.Moški uživajo,če se počutijo koristne in če jim daš občutek,da jih potrebuješ.S tem jim zraste ego.Bojijo se pa žensk,ki so preveč samozavestne in dajejo občutek,da imajo vse in ne rabijo nikogar.
To je meni padlo na misel in to je moje mišljenje.

Nooo ne vem... jaz mam pa full rad sposobne.. inteligentne zenske.. take, ki ne potrebujejo vedno nekega vodstva.., ki se znajdejo.. ki znajo tud kej zapletenega zracunat.. pa ki znajo same vsaj zarnico zamenjat.. ce ne ze glih gume zamenjat na avtu.. pa se kaksen filter mogoce.. pa take ki so nenevadne.. zanimive.. humorne.. odbite..
Zlo me privlaci ce zenska ni z mano.. ker bi me potrebovala.. ker sama ne bi kej znala.. ker bi kej rabla od mene.. nooo.. he he.. so stvari, ki jih zenska tud rabi od moskega.. in obratno.. user posted image user posted image user posted image  oziroma zelijo.. in mal rabjo.. user posted image user posted image

Sej to ce potrebuje pomoc ni neki, kar bi me odbilo.. je tud fajn.. samo to je nekak samo po sebi umevno.. da ce si par.. si pomagas.. z veseljem.. ni pa to neki, kar bi me pritegnilo k neki zenski..
Tko da ne vem.. razen ce je velik takih tipov, ki ob sebi ne prenesejo pametnejsih zensk..

ja sej vem kaj boste rekle.. da imajo itak vsi tipi ob seb pametnejse zenske... Poznana fora..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2007 9:11:20   
alfasamček
Pošlji mi kak zs.
L.P.

Ps. to je odgovor Anonimni ne članu Nixxonu :)

< Sporočilo je popravil alfasamček -- 11.1.2007 9:25:47 >

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2007 9:14:50   
paris
Najbolj zanimivo je tisto, kar je nedosegljivo ali prepovedano, to je že stara resnica, ki v sebi skriva tudi odgovor na tvoje vprašanje, zakaj sodelavka in ne ti? Ti si na voljo, ona pač ne!

Ti, vsa voljna in pričakujoča, kot bi imela na hrbtu prilepljen napis-išče se primeren moški,  opazuješ, in kukaš okoli vogalov, kje se bo pojavil mister pravi, kot, da čakaš na plen.user posted image   Moški  pa nočejo biti plen, oni hočejo imeti občutek, da so lovci, tako, da punco, ki  po njihovem mnenju, samo čaka na poroko in otroke, zavohajo na kilometer in to jih tako prestraši, da večina pobegne, kolikor jih noge nesejo.
Verjemi, govorim iz lastnih izkušenj. Nič ne gre na silo. Po ločitvi, ko sem se spet "sestavila" in se začela malo ozirati okoli sebe, sem nenadoma ugotovila, da ni nikjer nobenega primernega moškega, ki bi mi bil všeč, in bi hkrati tudi izpolnjeval moje osnovne pogoje. Nikjer nič, sami luzerji! Pa sem si rekla, pa nič, klinc, bom pa sama, in se bom sama dobro imela. Začela sem se ukvarjati z raznimi hobiji, vse seveda poleg skrbi za svojega sina, začela sem spet hodit ven z babjo družbo, skratka dogajalo se mi je sto na uro, in ko sem že skoraj pozabila, da moški obstajajouser posted image - takrat se je pojavil ON! 100% pravi moški zame!
Verjemi, ko bo čas, in ko boš pripravljena, se bo pojavil moški tvojih sanj- samo nikar ga ne išči, prišel bo sam potiho in skrivnostno in takrat boš vedela, da je to-to!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2007 9:22:20   
Taula
Pošlji mi kak zs.
L.P.

Tole bo še zanimivo.user posted image

Nekateri moški res ne prenesejo uspešne ženske ob sebi, če pa še več zasluži kot on je pa res preveč. Zakaj so taki bebčki ne vem.user posted image  A obstajajo tudi moški ki so take ženske veseli, ker ne rabijo enega ''priveska'' ki še dihati ne more brez njih.
Ostani taka kot si, da bi se spreminjala moškemu na ljubo je brezveze, ker bi sama sebe morala zanikati in v taki zvezi ne bi bila srečna.
To da se pa ni obneslo z moškimi preko neta...tudi jaz sem svojega user posted image  tako spoznala. Pred njim sem bila na parih zmenkih, ki se niso obnesli...tudi zato ker naj bi jaz delovala preveč samozavestno (eden mi je rekel celo vzvišenouser posted image ). Pa se nisem nič sekirala, še manj pa spreminjala zaradi tega.
Jaz nisem šla na zmenke z glavno željo da nekoga na vsak način najdem, ampak da se zabavam, če pa še koga najdem, pa še bolje. Zdi se mi da imaš mogoče preveliko željo da bi za vsako ceno nekoga našla.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu alfasamček)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2007 9:26:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: paris

Najbolj zanimivo je tisto, kar je nedosegljivo ali prepovedano, to je že stara resnica, ki v sebi skriva tudi odgovor na tvoje vprašanje, zakaj sodelavka in ne ti? Ti si na voljo, ona pač ne!

Ti, vsa voljna in pričakujoča, kot bi imela na hrbtu prilepljen napis-išče se primeren moški,  opazuješ, in kukaš okoli vogalov, kje se bo pojavil mister pravi, kot, da čakaš na plen.user posted image   Moški  pa nočejo biti plen, oni hočejo imeti občutek, da so lovci, tako, da punco, ki  po njihovem mnenju, samo čaka na poroko in otroke, zavohajo na kilometer in to jih tako prestraši, da večina pobegne, kolikor jih noge nesejo.

Tocno... user posted image user posted image

torej.. bodi plen...

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2007 9:31:50   
kalbo
Poročen moški nima pri osvajanju kaj zgubit, samski se pa boji zavrnitve. Samski osvaja poročeno, ker pri njej itak že v naprej ve, da je zadeva nemogoča in se sprosti, pri tebi se pa boji zavrnitve.
Osvajaj ti njega, boš videla, kako hitro se bo veter obrnil ob spoznanju, da si mu dostopna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2007 9:34:44   
kalbo
Pa še to!

Že res, bodi plen, samo moraš prej postati zanimiva za lov. Pošlji mu kak mail, namigni kako nagajivio stvar. Skratka, daj mu mislit o tebi še kako drugač, kot samo o sodelavki.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2007 9:51:11   
Taula
Pa še to!

Že res, bodi plen, samo moraš prej postati zanimiva za lov. Pošlji mu kak mail, namigni kako nagajivio stvar. Skratka, daj mu mislit o tebi še kako drugač, kot samo o sodelavki.

Kot sem jaz razumela ji ta sodelavec niti ni všeč.user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2007 10:06:56   
kalbo
Kot sem jaz razumela ji ta sodelavec niti ni všeč.

Ja in kako lahko pol pričakuje osvajanje? user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2007 10:23:48   
muza
Ko sem tole prebrala, sem pomislila na kar nekaj mojih kolegic, ki imajo podobno situacijo. So visoko izobražene, z dobro plačano službo, svojim stanovanjem, dobrim avtomobilom, urejene, postavne, zabavne...., nimajo pa stalnega partnerja oz. ga spoloh nimajo. So vse stare 30+ in so res zanimive v glavnem poročenim moškim ali pa premladim fantom starim okrog 20.

Zakaj je tako, pravzaprav ne vem. Meni se zdijo čisto fajn in OK punce, je pa res, da jih jaz vidim z drugega zornega kota in jih poznam na drugačen način, kot pa jih vidijo (ne)zainteresirani moški. Morda dajejo vtis, zaradi vseh adutov, ki jih imajo v rokah, da povsod iščejo popolnost, tega pa se moški navadno ustrašijo. Oz. popolnosti se ustrašimo menda vsi, ker v resničnosti ne obstaja. Pa še zaradi stereotipa, da naj bi bil moški močnejši člen v zvezi, je težko tekmovati z močno, izobraženo in dobro plačano vplivno žensko.

Se opravičujem, ker nimam konkretnega recepta ali napotka, kako. Moje prepričanje je, da se stvari zgodijo, ko najmanj pričakuješ. Tako kot so ti že drugi napisali, ko se boš nekako predala usodi in nehala iskati tistega pravega, ti bo prav tisti pravi prekrižal pot. Treba je dati času čas.
Ampak, čisto brez zainteresiranosti pa tudi ne gre. Malo igre "žrtve" oz. "biti plen"s kančkom elegantne zapeljivosti ne more spodleteti. user posted image

Drugače pa je v življenju zanimivo to, da nikoli ne moremo imeti popolnoma vsega. Ali imamo familijo, zdrave otroke, veliko ljubezni, pa nimamo službe ali imamo vse materialne dobrine, pa nimamo otrok, ali imamo službo, urejeno družino pa nimamo svojega stanovanja, ali  imamo vse pa nimamo zdravja ali notranjega miru ali priljubljenosti ali prijateljev ali prostega časa ali......, konec koncev imamo vse pa nimamo ljubezni. Takšne ali drugačne. Tako je pač življenje.

Upam, da se ti čim prej zgodi user posted image !

< Sporočilo je popravil muza -- 11.1.2007 10:31:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2007 11:33:26   
alfasamček
Itak da lahko pričakuje osvajanje, tako kot vsaka ženska, kakor sem razumel jo moti, da jo osvajajo poročeni, medtem ko samski od katerega/ih, bi po zdravem razumu lahko pričakovala pa ne.

Anonimna - pusti obnašanje sodelavcev pri miru, ker ne veš kaj želi s tem povedati, lahko hoče biti samski, lahko s tem ko osvaja poročeno sodelavko katera nič ne pričakuje od njega, ampak ji osvajanje samo godi, lahko hoče pokazati drugim v firmi da je cool medtem ko je resnica drugačna itd...
Samo nevem, kaj bi si mislil mož od te sodelavke, ker tak miško nesposoben mora osvajat poročeno, namesto da bi si našel svojo. Pravi tip to sigurno ni.

Muza to si pa super napisala. Kar bi dodal je le to da bi vsi imeli nekaj/nekoga najlepšega najpopolnejšega. Samo ker življenje je kot trgovina, kjer s police lahko vzameš najdražji in najlepši artikel, če imaš zanj denar ti kmalu nič ne pomeni ker na police prihajajo zmeraj novejši, če pa nimaš pa je odvisno koliko ti pomeni da ga dobiš, da si zanj pripravljen životariti skozi mesec/življenje. Lahko pa vzameš manj bleščečega in po letih uporabe ugotoviš da je celo najboljši in najlepši, ker je tvoj.

L.P.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2007 12:58:30   
Kuba
No vidiš anonimna, se je pa le najdu en ....samček zate, pošlji mu sz pa boš vidla, morda je tapravi user posted image   srečno! Pa poročajta kako vama gre! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2007 13:05:31   
Taula
No vidiš anonimna, se je pa le najdu en ....samček zate, pošlji mu sz pa boš vidla, morda je tapravi srečno! Pa poročajta kako vama gre!

KUBA bi vaju kar poročilauser posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2007 13:11:25   
Kuba
Seveda user posted image , ta ....samček 'deluje' res super z besedami, upajmo, da je tudi v živo tako 'COOL'... user posted image  no anonimni bi moral bit ne nam user posted image user posted image user posted image  ... jaz mam že svojga ....samčka in ga ne dam za NČ na svetu!!! user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.1.2007 13:30:21   
Anonimen
user posted image  Povejta še svoja astrološka znamenja,pa bomo videli,če je kaj šans.
Jaz sem strokovnjak za ujemanje značajev.user posted image user posted image

(odgovor članu Kuba)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
11.1.2007 14:33:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
11.1.2007 15:33:14   
piščanc
podoben problem ima moj kolega, ki ga osvajajo samo poročene ženske ali pa 20-letnice!

je zelo nesrečen glede tega, vem pa da potrebuje zelo neodvisno žensko nad 30 let, toliko ga poznam.

preko njega sem spoznala mojega user posted image , vedno pravi, da mu moram najti kakšno samsko prijateljico. če mi pošlješ zs, ti dam telefonsko

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.1.2007 15:34:46   
ronja
S humorjemuser posted image . Včasih so punce, vsaj te, ki jih jaz poznam, ki imajo vse (ostalo), službo, avto, stanovanje,... enostavno mičkeno preresne... Fantje majo pa radi zabavo, da greš z njimi gledat tekmo ali pa trapasto komedijo in se režiš neumnostim... ne vem, če je to tvoj primer, če ni, me ne napast, samo ideja, kaj bi lahko bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.1.2007 21:11:50   
Magi*
poznam precej takih bejbik. pa z njimi/vami ni prav nič narobe. mislim, da se jih vsak moški ustraši, ker si predstavlja, da hočejo takoj jutri imet otroka, bajto, okol bajte ograjo in psa. tega je pa moških na smrt strah, čerpav (skoraj) vedno tam pristanejouser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?