Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 11.1.2007 21:19:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Relaxxxxxxxxxx . In take it easy.
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 11.1.2007 21:33:32
|
|
|
|
bumerang
|
Čisto tipično moško! Vem iz izkušenj. Recimo, da je drugi odstavek nekako podobno nekoč veljal tudi zame. S to razliko, da se s tem nisem obremenjevala in sem raje uživala to, kar mi je življenje prineslo na pladnju. Glede prvih, ki gledajo za poročenimi. Tvoja zunanjost in osebnost nimata s tem nobene veze. Za tabo ne gleda, ker bi mu lahko kdaj pomenila obveznost, ker bi mu lahko prinesla težave. Poročena ženska bo padla ali ne in če bo, ne bo delala težav. To je to. Samski, ki te ne pogledajo... verjemi, veliko bolje zate. Take raje izgubi kot da bi jih dobila! Sprobano večkrat. Zelo malo moških je, ki prenesejo poleg sebe uspešno, izobraženo, bogato... (karkoli razen lepo) žensko.
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 11.1.2007 22:02:17
|
|
|
|
Pupica
|
Simpl kot keks.Odgovor si dobila že od prve v prvem stavku. MOŠKI SE BOJI POPOLNIH ŽENSK. Verjamem, da si samozavestna, neodvisna, vse super....ampak moških je strah, kaj ti sploh še lahko ponudijo. nASVET:NE VEM Kaj
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 11.1.2007 22:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
.Zelo malo moških je, ki prenesejo poleg sebe uspešno, izobraženo, bogato... (karkoli razen lepo) žensko Večina moških bi jih zelo rada prenašala, če bi bile uspešne, izobražene, samozavestne, bogate,....in če bi se ob tem obnašale kot ženske in ne kot nadljudje.
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 11.1.2007 22:15:08
|
|
|
|
stunfek
|
Jaz pa mislim, da se na spletu lahko najde ljubezen. Poznam res veliko parov, ki so se spoznali na chatih in ena izmed vseh teh sem tudi sama. Morda pa moraš pogledati malo izven meja naše prelepe Slovenije? Jaz sem svojega uvozila , ker pri nas ni bilo nobenega primernega na vidiku.
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 11.1.2007 23:49:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Nooo ne vem... jaz mam pa full rad sposobne.. inteligentne zenske.. take, ki ne potrebujejo vedno nekega vodstva.., ki se znajdejo.. ki znajo tud kej zapletenega zracunat.. pa ki znajo same vsaj zarnico zamenjat.. ce ne ze glih gume zamenjat na avtu.. pa se kaksen filter mogoce.. pa take ki so nenevadne.. zanimive.. humorne.. odbite.. Zlo me privlaci ce zenska ni z mano.. ker bi me potrebovala.. ker sama ne bi kej znala.. ker bi kej rabla od mene.. nooo.. he he.. so stvari, ki jih zenska tud rabi od moskega.. in obratno.. oziroma zelijo.. in mal rabjo.. Pišuka, Tjazy - pa jst sm glih zate potem!!! Sem doolj sposobna, da ne potrebujem moškega za to, da bi me preživljal. Med ne-inteligentne ne spadam (razen, če moj gobec in občasna naivnost spadata v to kategorijo ). Vodstva ne samo da ne potrebujem, ampak niti ne želim in še slabše prenašam (vsaj egoističnega vodstva). Matematika je moja šibka točka, ampak trenutno je tudi računanje v trgovini zelo zapletena zadeva (SIT-euro ). Zamenjam žarnico, sifon ali pa naredim malo generalko na avtu, ki ni popolnoma elektronski (beri: fičo ). Če nenavadnost pomeni zanimivost, potem pravijo, da sem taka. Režim se vsemu po spisku (s samo sabo vred ) in o odbitosti ni bilo nikoli dvoma. Edina stvar, ki jo od moškega želim, hočem, potrebujem in pričakujem... no, si jo pa že sam omenil...
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 12.1.2007 9:44:13
|
|
|
|
alfasamček
|
Vem da zna vsaka zamenjat žarnico ampak pomoje ni to ni point življenja. Point življenja je, da se menja žarnico v dvoje. En drži žarnico, drugi pa vrti sobo. No hotel sem samo vprašati anonimno, ki je ni nikjer več, če je bil to samo trenutek krize, ker je bila postelja na drugem koncu prazna in naslednji trenutek si že rekla "saj zmorem sama", ali je bila kaka globja odločitev da kaj spremeniš?
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 12.1.2007 13:31:58
|
|
|
|
Meggi
|
Ma res nisem vsega brala, priznam- ker nimam časa, veš. Uživaj v tej vlogi, morda potem nikoli več ti ne bo na tak način lepo. Skoz neke skrbi, za otroke, moža gosp., Vedi da nekatere pa morda hrepenimo po takem blaženem miru. Vse pride, Uživaj,....
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 12.1.2007 16:20:40
|
|
|
|
alfasamček
|
Anonimna pa a ne vidiš da si zame zanimiva. Pa ne zarad keša. Ali ti še narišem, če se že tako vn mečem po celem forumu Uf pomoje sem pošteno nasankal glede na mojo temo od zadnjič. l.p. P.S. Ker itak ne vem kdo si, se lahko javi tudi kaka druga. Se mi mudi ker sem s hribov in bom imel internet samo še par dni, pol se vrnem iz mesta nazaj v planinski raj. Če pa pridem brez neveste bojo oča zelo hudi.
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 13.1.2007 16:25:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Mogoče se pa preveč trudiš? Bodi to kar si, ne se pretvarjat, ne se silit in ni hudič, da se bo našel kakšen tudi zate.
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 15.1.2007 12:48:30
|
|
|
|
Nixxon
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ Simpl kot keks.Odgovor si dobila že od prve v prvem stavku. MOŠKI SE BOJI POPOLNIH ŽENSK. Verjamem, da si samozavestna, neodvisna, vse super....ampak moških je strah, kaj ti sploh še lahko ponudijo. nASVET:NE VEM Kaj OK, zakaj avtomatsko predvidevate da je v tem primeru z moškimi kaj narobe? Verjamem da je težko priznati svoje zmote/"nepravilnosti"/..., pa vseeno. Kaj pa če je dejansko nadležna, najeda, je preveč samovšečna, ma veliko bradavico na nosu, riga v javnosti, je neumna,... Nekam zelo ste prepričani v svoj prav, s tako malo informacijami. Pa ne samo v tej temi. Anonimna, namen tega posta ni bil žaljenja tebe ali karkoli v zvezi s tabo, ampak odgovor na sveti prav in "vedeževanje" nekaterih tu.
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 15.1.2007 13:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Pišuka, Tjazy - pa jst sm glih zate potem!!! Sem doolj sposobna, da ne potrebujem moškega za to, da bi me preživljal. Med ne-inteligentne ne spadam (razen, če moj gobec in občasna naivnost spadata v to kategorijo ). Vodstva ne samo da ne potrebujem, ampak niti ne želim in še slabše prenašam (vsaj egoističnega vodstva). Matematika je moja šibka točka, ampak trenutno je tudi računanje v trgovini zelo zapletena zadeva (SIT-euro ). Zamenjam žarnico, sifon ali pa naredim malo generalko na avtu, ki ni popolnoma elektronski (beri: fičo ). Če nenavadnost pomeni zanimivost, potem pravijo, da sem taka. Režim se vsemu po spisku (s samo sabo vred ) in o odbitosti ni bilo nikoli dvoma. Edina stvar, ki jo od moškega želim, hočem, potrebujem in pričakujem... no, si jo pa že sam omenil... Nooo to je vse v redu, kar si nastela.. sam se mi zdi da neb midva glih skupi laufala.. ker nenavadnost ne pomeni samo zanimivost.. pomeni nenavadnost.. pa sej ves v katerih zadevah se midva stalno kregava.. ceprav se ne ravno hudoo velik.. kregava Nekoc si celo temo odprla, da bi razcistila dolocene pojme.. pa nama ni uspelo.. tko da.. nenavadnost.. je nenavadnost.. v polnem pomenu besede.. da te privlaci to kar druge ne privlaci.. ali po domace.. da te rajca to kar vecine... sploh ne rajca.. Pa ce bi mi tolk utrujala s tisto svakinjo.. kot to pocnes tuki.. bi ti jo hitr popihu.. Full velik bi mogla bit tih.. in vse kar bi hotla vedt.. bi mogla razbrat iz mojih uck..
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 15.1.2007 13:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen stara sem 32 let, z dobro službo, z dobrim avtom, z stanovanjem, Sem urejena, samozavestna, nasmejana... Hvala da ste me brale! Prvi stavek je cist nepomemben.. glede tega, da bi privlacila samske moske.. ker jaz bi zensko cist sleku.. pa fajn umil.. raznih pudrov in podobnega.. in ce pol fajn zgleda.. pol je kul.. Sluzbo avto stanovanje.. bova ze zrihtala.. Drugi stavek je ze boljsi.. sam lahk bi se mal nastela.. Tretji pa je katastrofa.. bralIIIIII IIIII VI.. dekleta in fantje.. Razumes? Konec koncev isces fanta.. pa si nas ze v prvi fazi odpikala.. Joke.. he he..
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 15.1.2007 15:21:50
|
|
|
|
Angellina
|
Anonimna, če bi napisala, da si tridestletna pohotnica, ki se ob večerih rada poigrava z svojo mucko in da ti bujna domišljija krati spanec, saj se prebujaš prepotena in željna žrebca, ki bi zapolnil praznino med tvojimi čvrstimi nogami...bi ti Tjaži že vrata sesul iz pantov! Ne glej obupano! Bodi samozavestna in seksi, pa jih boš še trajbala stran!
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 15.1.2007 15:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina ...bi ti Tjaži že vrata sesul iz pantov! Mas spet prevec cajta? Zakaj pa pol nisem tvoja vrata ze zbil s pantov?
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 15.1.2007 15:58:59
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Mas spet prevec cajta? Jap kar teče z mene, sem vsa vlažna...mam trebušno gripo! Zakaj pa pol nisem tvoja vrata ze zbil s pantov? Zato ker med mojimi nogami več placa ni!
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 15.1.2007 16:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
he he.. uzivej.. grem jst!
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 17.1.2007 13:53:04
|
|
|
|
žirafica
|
Imej rada sama sebe! Ne išči...pusti se najti
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 17.1.2007 15:36:44
|
|
|
|
Kuba
|
IZVIRNO SPOROČILO: alfasamček Vem da zna vsaka zamenjat žarnico ampak pomoje ni to ni point življenja. Point življenja je, da se menja žarnico v dvoje. En drži žarnico, drugi pa vrti sobo. No hotel sem samo vprašati anonimno, ki je ni nikjer več, če je bil to samo trenutek krize, ker je bila postelja na drugem koncu prazna in naslednji trenutek si že rekla "saj zmorem sama", ali je bila kaka globja odločitev da kaj spremeniš? Anonimna si pa res kruta, da mu ne daš priložnost
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 17.1.2007 20:24:07
|
|
|
|
Anonimen
|
hallo! Men je čist jasen tvoj problem. In problem imaš v tem, da se te moški izogobajo, ker si preveč samozavestna, vzvišena...po njihovem in to jih najbolj boli. Le kako bi ti lahko prišli v štric pri katerikoli situaciji, če bi jih ti verjetno takoj rešila, potem pa so takoj v manjvrednem položaju. Pa še to je verjetno, da oddajaš posebno energijo, ki moške odbija, saj jih hočeš kar na silo zapeljati, samo, da bi dobila partnerja. Prviš, da imaš avto, dobro službo, itd.... verjetno ne zgledaš slabo, vendar boš morala iti v lov malo po drugačni poti. Saj za en mesec sama sebe prepričaj, da ne boš lovila prav nobenega, saj za en mesec.... Normalo hodi ven, vendar se posvečaj svojim prijateljicam in tud če kdo pride, ali pa te peca, ga daj malo na stran, pa da vidiš, kako se bodo lepili nate. Dece morš najprej odjeb.... šele potem si zanimiva. Držim pesti!!!! lp
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 17.1.2007 23:39:44
|
|
|
|
Meggi
|
mene pa zanima a je še tale naš alfa-- samček??
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 18.1.2007 8:55:58
|
|
|
|
renan
|
tam nekje pred 7 leti sem bila na istem, kakor ti. sicer nisem imela avta in stanovanja, sem pa vedno razmisljala s svojo glavo in delovala bolj samozavestno, kakor sem v resnici bila. z obupa nad mosko raso sem se sprijaznila s tem, da so moski le za hormonsko ravnovesje, se pravi za ponucat. potem sem pa naletela na enega nerodnega, visokega, prijaznega tipa, ki se me ni ustrasil, ki me je spet poklical. zaradi tega sem ga na zacetku podcenjevala, ces kaksen, pa je, da se ne umakne. ko sem ga bolje spoznala, sem odkrila, da je to moski mojega zivljenja. zgodba se ni koncana... starejsa, ko je zenska, vecja merila postavlja. ima ze izoblikovano osebnost in ne more igrati nebogljene ovcice...tudi mest, kjer bi se dalo spoznati zanimive samske moske, je vedno manj...kakor vidis iz mojega primera, pa vedno obstaja upanje, da bos na nekoga naletela. samo na silo nic ne gre. bos videla, ko bos ze cisto obupala nad moskimi, se bo pojavil nekdo..takrat odpri oci! o porocenih dvolicnezih pa nebi zgubljala besed. vidis, da je vseeno bolje biti nekaj casa dlje sama, kakor pa biti zena taksnih tipov. lp, renan
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 18.1.2007 11:58:13
|
|
|
|
alfasamček
|
Ja kar samček ja. Razumem, da je po internetu precej težko spoznavati ljudi, še posebno če imaš s tem slabe izkušnje. Jaz teh izkušenj nimam, zato sem lahko samo tiho. Saj ni važno, nas doleti tam kjer najmanj mislimo. Meni je tukaj gori že v čast, da se kaka oddana ženska z otroci strinja z mano. To zame pomeni, da mi tale samska bolezen ni preveč udarila na možgane in se splača potruditi, da bo hiša in postelja zraven "polna". :) Hvala za podporo in res lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 18.1.2007 12:56:54
|
|
|
|
alfasamček
|
Ups sm še enkrat prebral pa gumb popravi mi je spet izginil. Sem jaz en Anonimna to ni bilo namenjeno tebi, ker razumem kaj si hotela povedati in zato ti želim vso srečo v prihodnje in vem da ti bo uspelo. Zdaj pa res bye.
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 18.1.2007 20:51:54
|
|
|
|
Taula
|
Anonimna pa a ne vidiš da si zame zanimiva. Pa ne zarad keša. Ali ti še narišem, če se že tako vn mečem po celem forumu Uf pomoje sem pošteno nasankal glede na mojo temo od zadnjič. l.p. P.S. Ker itak ne vem kdo si, se lahko javi tudi kaka druga. Se mi mudi ker sem s hribov in bom imel internet samo še par dni, pol se vrnem iz mesta nazaj v planinski raj. Če pa pridem brez neveste bojo oča zelo hudi. A te lahko priporočim samskim prijateljicam?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?