Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 18.1.2007 22:11:40
|
|
|
|
Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon IZVIRNO SPOROČILO: pupic@ Simpl kot keks.Odgovor si dobila že od prve v prvem stavku. MOŠKI SE BOJI POPOLNIH ŽENSK. Verjamem, da si samozavestna, neodvisna, vse super....ampak moških je strah, kaj ti sploh še lahko ponudijo. nASVET:NE VEM Kaj OK, zakaj avtomatsko predvidevate da je v tem primeru z moškimi kaj narobe? Verjamem da je težko priznati svoje zmote/"nepravilnosti"/..., pa vseeno. Kaj pa če je dejansko nadležna, najeda, je preveč samovšečna, ma veliko bradavico na nosu, riga v javnosti, je neumna,... Nekam zelo ste prepričani v svoj prav, s tako malo informacijami. Pa ne samo v tej temi. Anonimna, namen tega posta ni bil žaljenja tebe ali karkoli v zvezi s tabo, ampak odgovor na sveti prav in "vedeževanje" nekaterih tu. No no nixxon ne se kuj razburt, to škodje zdravju Jaz sem samo svoje mnenje povedala,pa ob tem nobenga nisem žigosala. Jaz sem dala pogled ženske na to zadevo. Ti pa moški pogled na to zadevo. vsekakor pa imava oba popolnoma premalo informacij, da bi zadevo rešila, saj je ne poznava osebno(anonimne namreč). Tako da....čil out
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 19.1.2007 11:00:33
|
|
|
|
iva01
|
ko sem brala tvojo zgodbo, se mi je zazdelo kot da bi brala o moji sestri, stara je 27 let, ma diplomo,zdej dela še magisterij, je direktorica enega oddelka v podjetju , ma super avto (tak frajerski ), vredi zgleda, zdej si gradi hišo.....amak vedno naleti na nekega kretena ki jo izkorišča, al pa na tipa starega tud 50 let. Tuki res neki ne štima,....
|
|
|
|
RE: Kako postati zanimiva.... 19.1.2007 14:30:45
|
|
|
|
alfasamček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taula A te lahko priporočim samskim prijateljicam? Ja bi prosil če lahko. Bom hvaležen. Pa ni treba zdaj veliko. Ena bo kar dovolj zame. L.P.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......