|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naj okrasim torto?
6.8.2007 12:54:25   
saraja
Moj juniorček bo imel rojstni dan in bom sama spekla nutellino torto. Zdaj pa mi pomagajte z nasveti kako jo naj okrasim, ker sem bolj štor tu zraven. Bo pa okrogla. Sem hotela dati gor foto pa je ta ki dela pri nas na dopustu.

LP

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naj okrasim torto?
6.8.2007 13:02:17   
saraja
''Sem hotela dati gor foto pa je ta ki dela pri nas na dopustu. '' Ne vem pa kako je prišel ta stavek sem????

PAPA

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.8.2007 13:18:17   
lutka
http://www.rentacomm.si/default.asp?mID=menu_kremina&pID=otroske 

tukaj imaš nekaj idej

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.8.2007 13:21:55   
Anonimen
Najenostavneje in najbolj fletno je, če kupiš razne marcipanove okraske, jih imajo res veliko in fletne. Pa tube z barvami prav za na torte lahko kupiš. Pa smetano, to najraje rastlinsko, ker dlje drži. Pa potem skombiniraš kaj kičastega. Se da fletno naredit.

(odgovor članu lutka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 14:08:35   
Jessy
Ti posredujem nekaj idej:
torte
torte
torte
torte
torte
torte
torte
torte
torte

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 14:21:39   
iva01
z žele bomboni, marcipanovimi figuricami, al pa z smartis bomboni, al kaj takega

kakšna pa jew ta torta, kje lahk najdem recept

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.8.2007 14:26:08   
nuala
Jaz sem zadnjo torto ( od moža ) okrasila s čokoladno glazuro, potem pa sem dala gor:
- modrime Smarties bonbone
- školjke in polžke ( nabrani na plaži, prekuhano, posušeno )
- sladkornimi biserčki
- plastičnimi ladjicami - igračkami
Pri rezanju torte je vsak otrok dobil eno ladjico, potem so se šli pa v kad v kopalnico igrat in so vozili ladje sem in ke, mi smo pa v miru jedli torto.

Sem pa že tudi naredila torto z avtocesto in pravimi avtki gor, pa z znaki.
Mislim, da bo zdaj na vrsti kakšen vlakec.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.8.2007 20:59:17   
bobika
Tudi jaz sem naredila nekaj enostavnih tortic:
medvedek
smeško
sonček
dojenček
metuljček

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.8.2007 21:07:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Tudi jaz sem naredila nekaj enostavnih tortic:
medvedek
smeško
sonček
dojenček
metuljček

Hmmm, enostavnih? user posted image  A maš ti slučajno slaščičarno? Ker lahko rečem samo kapo dol. user posted image
A maš modelčke za torto al kako obliko dobiš?

(odgovor članu bobika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.8.2007 21:10:41   
Anonimen
Jaz sem za okrasje bolj leva...oz. se mi ne da....zato sem kupila kar narejene male srčke, bele in rjave. Iz njih sem naredila krog okoli torte, nekaj jih je bilo po njej.

Na sliki so izgledali fenomalno user posted image . Če bi jo znala, bi jo prilepila.....

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.8.2007 21:18:20   
saraja
Babike hvala, ma ful so lepe, povejte ko ste prave slaščičarke kak material pa morm met za vse to? Bom kar eno navadno okroglo, pa kako barvo gor pa še kake bombončke, ker vem da bom s časom bolj na tesno. A se dobi kaka glazura da se to tok sveti al kaj? Čim več idej tem boljš!
PAPA

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.8.2007 22:06:04   
Jessy
Saraja, če okroglo torto prerežeš na pol in polovički obrneš za 180 stopinj, dobiš metuljčka.
user posted image   user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Jessy -- 6.8.2007 22:08:18 >

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.8.2007 22:13:52   
Anonimen
Tale je sicer res narejena v kakšnih 20 sekundah, ampak na tak način se da fletno naresti:
user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
7.8.2007 14:12:52   
saraja
Zlate ste!!! Thxuser posted image
Zdaj mi pa še pomagajte s kakšnim receptom za sadno torto, ki je dobra in simpl! Eno bom pa nardila nutelino, tak da pr tisti ni panike!

Thx

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.8.2007 14:34:17   
Jessy
biskvit:
10 jajc
10 žlic sladkorja
10 žlic moke

Ločiš beljake od rumenjakov. Rumenjakom dodaš 5 žlic sladkorja in stepaš toliko časa, da med prsti ne čutiš več sladkorja (to je približno okrog 15 min stepanja). Nato stepaš beljake. Ko se beljaki strdijo v sneg, po žlicah dodaš preostali sladkor, se pravi ostalih 5 žlic in stepaš približno 10 min.
Beljakov sneg in rumenjakovo zmes s kuhalnico zemšaš skupaj. To delaš na rahlo, nato dodaš še 10 žlic presejane moke, zmešaš in vliješ v pomaščen pekač (to se meša na roko). Jaz ga namažem z margarino in posujem s krušnimi drobtinami.
Pečeš na 180 st. C približno 35 min. Probaš z noževo konico. Hladnega 2x prerežeš.

Krema:
Stepeš rastlinsko smetano Hullala do trdega, nato na roko s kuhalnico vmešaš še toliko hladnega mleka, da postane smetana lepo gladka in sočna.
Na namočen biskvit nadevaš smetano, nanjo pa posuješ poljubne koščke sadja.

Krema:
biskvit namažeš s poljubno marmelado bolj na debelo in povrhu nadevaš še stepeno smetano.

Krema:
Zmiksaš ananas v konzervi. Na namočen biskvit namažeš zmiksan ananas, povrhu pa namažeš s kislo smetano.

Kreme se lahko sama zmišljuješ. Najbolj enostavna je ta prva, ko lahko daš poljubno sadje, vendar z njim ne šparaj. Naj bodo koščki eden zraven drugega, pa najbolje je sadje iz kompota. Priporočam, da ga daš prej za nekaj minut na cedilo, da odteče sok, drgač pa biskvit malo manj namoči, ker bo posrkalo tekočino od sadja.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.8.2007 14:41:46   
saraja
Jessy - kako velik model pa imaš?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.8.2007 14:46:00   
Jessy
Čak, grem pogledat.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.8.2007 14:47:17   
Jessy
Premer je 27 cm.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.8.2007 16:13:56   
pety78
Evo, da se malo pohvalim, moja spiderman tortica, ki sem jo naredila ta vikend.

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=11008

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.8.2007 16:19:26   
sayuri
MAdonca, same mojstrice slaščičarke tlele. Kapo dol.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.8.2007 16:22:17   
sayuri
pety78, tebe moram vprašat, kakšna je to "tičino masa"user posted image  A to sam narediš? In kako zavraga tako dobro narišeš na torto Spidermana? S čopičem al kako?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.8.2007 16:24:24   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pety78, tebe moram vprašat, kakšna je to "tičino masa"user posted image  A to sam narediš? In kako zavraga tako dobro narišeš na torto Spidermana? S čopičem al kako?

Tičino masa je masa iz sladkorja in beljakov, kupila sem jo pa pri Goljatu v Škofji loki. Je kot plastelin, pa lahko z njo oblikuješ kar ti srce poželi, saj se kasneje strdi. Lahko jo pa tudi obarvaš. Spidermana sem pa narisala s čopičem. Sem ga pa kopirala.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 22
7.8.2007 16:33:43   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Tičino masa je masa iz sladkorja in beljakov, kupila sem jo pa pri Goljatu v Škofji loki. Je kot plastelin, pa lahko z njo oblikuješ kar ti srce poželi, saj se kasneje strdi.

Prvič slišim za to maso, mi je pa ful všeč na torti. A to se da dobit tu v kakih običnih trgovinah? 

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.8.2007 16:34:28   
pety78
Mislim da ne, edino v Pekarni Vrhnika v Črnučah. Za drugje pa ne vem. 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 24
7.8.2007 19:03:37   
Jessy
Vendar je tičino masa tako draga, da je tiste v Vrhniški trgovini zagotovo ne boš kupila, saj jo prodajajo v veliki količini - mislim da po 9 kg ali celo po 12 kg.
Tudi jaz hodim h Goljatu v Šk. Loko po to maso, pa po perlino tudi, da jo namažem pod tičino.

Ta spiderman je pa res full lep.
Jaz imam nekaj tortic objavljenih na torte ta prve tortice pa na začetki tort če katero zanima.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?