|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako kruh?
1.1.2008 11:05:09   
Putka
Bi rabila en čist enostaven recept za klasični kruh - se pravi brez avtomata. Da bodo otroci packali.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako kruh?
1.1.2008 12:49:20   
Putka
Kaj čist nobena kruha ne pečeuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako kruh?
1.1.2008 12:52:13   
karmy
počakaj še nekaj časa...tiste k pečejo kruh (sigurno se bo našla kakšna) še okrevajo od novega leta. be patient user posted image  aja jzt ne pečem kruha, ker ga nimam kje - nimam pečice, ne kruhomata ker ga nimam kam dat

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 12:56:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.1.2008 12:58:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako kruh?
1.1.2008 13:02:47   
Putka
Hvala Nalin, sem dostikrat kulinarika.net uporabljala, zdaj pa ne več, ker je plačljiv.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako kruh?
1.1.2008 13:07:22   
FORZA

Jas tudi podobno spečem kot nalin. Samo nasvet narahlo bolj zamesi testo, da nebo pretrdo. Pa še tole da je na izgled zelo lep kruh ga namažem z jajco preden ga dam pečt. Pa zarezo naredi z nožem.
Jas sem ga ravnokar iz pečice vzelauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako kruh?
1.1.2008 19:34:12   
pajčolanka
putka plačljiv?
ja če maš paketek plus ne?
drugače pa mislim da ni plačljiv...jaz jo ogromno uporabljam pa nimam pluskota.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako kruh?
2.1.2008 9:19:49   
Bonnie_RR
Js tud večkrat pogledam na kulinariko za kakšen recept, pa ni treba nič plačat...user posted image

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako kruh?
2.1.2008 9:24:20   
Putka
Js tud večkrat pogledam na kulinariko za kakšen recept, pa ni treba nič plačat...
Ja, en recept ti ven vrže, ne pa več. Sem not v iskalnik vpisala kruh, pa sem dobila ven nek žblj kruh in ne cel seznam receptov, kot včasih. A kaj ne vem? 

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako kruh?
3.1.2008 8:53:06   
katjes
Jaz ga pečem tako:
Pol kile moke (belo zmešam z polnozrnato)
Polovico kocke kvasa
3 dcl vode
malo sladkorja
sol - 2 žlički

To zmešam - z tem, da že predhodno zmešam kvas z malo vode in sladkorja.
Dobro zgnetem, dam vzhajat kar v košarico, zato da je oblika hlebca lepa.
Predhodno ogrejem pečico, in ko je že topla, dam testo notri, da še malo vzhaja, ko pa je oblika hlebca že "lepa" dam pečico na 200 stopinj in pečem 20 minut.
Pa še to: predem dam testo v pečico, ga namažem z mlekom ali jajcem in ga z nožem povrhu 2 porežem!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako kruh?
9.1.2008 17:12:15   
g
Putka, saj ne rabiš iskat recepte z iskalnikom, ampak greš na recepte po kategorijah (imaš enolončnice, solate, peciva, predjedi,..., med drugim tudi posebno rubriko KRUH in to je to!

(odgovor članu katjes)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?