Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:24:48
|
|
|
|
tulip
|
Jaz dam kar cele jurčke v plastično vrečko in v zmrzovalnik, nič ne režem in blanširam.
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:25:02
|
|
|
|
pikecpokec
|
Jst jih namesto zblanširam rajš malo podušim na maslu in čebuli. ene 10 minut. tko da vse arome ostanejo in jih ne odliješ stran z vodo vred kot pri blanširanju. če pa ne maraš čebule, pa samo na maslu.
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:41:42
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz jih narežem, vendar ne blanširam. Zmrzovalnik pa diši tako fajn po gobah, gobe so pa kot sveže, ko jih iz zmrzovalnika vzameš...
< Sporočilo je popravil Marogica -- 29.9.2007 17:49:01 >
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:49:05
|
|
|
|
Enolla
|
Jaz delam kot Marogica in Tulip.
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:23:23
|
|
|
|
CUKRČEK
|
jaz jih samo prelijem s paro in odcedim.
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:24:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Moja teta gobarca, že veliiiko let ,me je naučila,da gobe najprej poparim z kropom, odcedim, deloma posušim, in zapakiram v vrečke po porcijah in dam v zamrzovalnik.
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:27:24
|
|
|
|
muha1
|
Hvala za odgovore! Mislim, da jih bom kar sveže dala v zmrzovalnik in po vaših izkušnjah bo vse ok
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:27:29
|
|
|
|
eva1
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 17:25:02 Nova sporočila IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Moja teta gobarca, že veliiiko let ,me je naučila,da gobe najprej poparim z kropom, odcedim, deloma posušim, in zapakiram v vrečke po porcijah in dam v zamrzovalnik. jst tut tko nardim
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec Jst jih namesto zblanširam rajš malo podušim na maslu in čebuli. ene 10 minut. tko da vse arome ostanejo in jih ne odliješ stran z vodo vred kot pri blanširanju. če pa ne maraš čebule, pa samo na maslu. Isto.
|
|
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 18:48:53
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tulip Jaz dam kar cele jurčke v plastično vrečko in v zmrzovalnik, nič ne režem in blanširam. jaz tudi tako naredim
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 20:20:54
|
|
|
|
Jessy
|
Kolikor sem informirana, naj bi se gobe blanširalo pred zamrzovanjem. Sama jih ne zamrzujem, saj jih vedno naberemo le toliko, da jih pojemo, ali pa jih razdam naokrog.
|
|
RE: Kako gobe v zmrzovalnik? 29.9.2007 20:36:20
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK jaz jih samo prelijem s paro in odcedim. jaz pa kot cukerček
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?