|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 11:16:00   
Tia27
Tiste, ki ste na bolniški kaj mislite o tem nastrojenem prispevku od Dashenke:



Uf, tako razmišljanje pa me vedno razkuri.

Normalno, da nosečnica s kolikor toliko resno diagnozo ostane doma na bolniški in počiva.
Vendar se taki nosečnici ne plete po glavi kdaj jo bo obiskala komisija, kako naj gre na morje, smučat, po nakupih itd. Niti ne jamra kot nek Kalimero, da ji je komisija predpisala, da more naslednjih nekaj mesecev čepet doma med štirimi stenami.

Nosečnica, ki je bolniški  zaradi "rizične nosečnosti" in se ne more sprijaznit s tem, da bo zato morala eno leto izpustit dopust na mediteranskih otokih oz. pohajkovanje po po okoliških hribčkih in gričkih, nosečnica, ki v isti sapi zatrjuje, da ji nič ne manjka, da se počuti dobro, je za moje pojme ena navadna simulantka, ki neupravičeno izkorišča zdravstveni sistem.

Naj ti še odgovorim, zakaj ene nosečnice do konca - z ogromnimi trebuhi hodijo v službo.
Res smo bile zadnje čase bolj v manjšini kot ne (prejšnje leto je bilo od 17000 nosečnic kar 12000 bilo na bolniški user posted image ), vendar nas je (morda na tvoje veliko presenečenje) kar nekaj takih, ki:
- nosečnost jemljemo za normalno in ne bolezensko stanje
- službe ne jemljemo kot le vir zaslužka za preživetje
- hodimo v službo z veseljem
- smo v delu, ki ga opravljamo uspešne
- službo ne jemljemo kot nujno zlo in na vsakem koraku ne iščemo razlogov, kako se ji izogniti

Bolj smešne izjave, kot je ta, da danes nosečnosti niso več take kot so bile včasih pa že dolgo časa nisem slušala.

Nosečnosti so prav tako kot so bile, samo nosečnice so danes bolj razvajene in zjamrane kot so bile kdajkoli.

S tem, ko namesto, da hodiš v službo, posedaš po kofetih, pa k uspešni donositvi zdravega otročka pač ne ne prispevaš popolnoma nič.




Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 11:39:54   
Ro-La
se ne obremenjujem s temuser posted image ....
jaz vem, kaj je zame in za mojega otročka najboljše, nimam predpisanega strogega mirovanja zato tut ne ležim skoz, ampak si privoščim tut kakšen sprehod ali kavico na sončku...normalno je, da mam lušte po potovanju v eksotične kraje, pa marsikam bi še šla, pa žal ne gre...nisem simulantka in ne izkoriščam zdravstvenega sistema, zaradi hipertiroze spadam v rizično skupino, poleg tega delam v DU na nepokretnem oddelku z okuženimi z MRSA in ostalimi virusi in bakterijami, ljudmi v vegetativnem stanju, prav tako se ni mogoče izogniti nadurnemu delu in še bi lahko naštevala....kako bi pa z ogromnim trebuhom lahko dvignila 120kg težkega človeka iz postelje na inv. voziček pa mi tut ni jasnouser posted image  
...eni imajo pač idealne službe, so brez zdravstvenih problemov, tisti pa naj delajo...če jim tako paše sevedauser posted image

_____________________________

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 11:43:02   
CIPRESA
Tudi jaz sem bila podobnega mišljenja da nosečnost ni bolezen in to še danes pravim lahko pa se ti zgodi (kot se je meni) da se ravno tebi zgodi da boš obtičala na bolniški in mogla poležavat v korist tebi in tvojemu user posted image . Kaj se je meni takrat pletlo po glavi? Da bi bilo vsaj vse vredu z otročkom in bi kmalu lahko začela normalno delati. Da bi simulirala bolezen.....user posted image še prehitro se lahko zgodi da simuliranje postane resničnost . Sploh pa ne razumem kako lahko to ene (če sploh res) počnejo.

_____________________________

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 11:49:32   
kaja11
Meni je čisto jasno, da veliko nosečnic malo zasimulira in dobi bolniško. Kaj si pa mislim o tem.... briga me... jaz sem dosti bolj zadovoljna v službi.... brez obremenjevanja, kdaj me bo kdo kontroliral, ali grem lahko na morje, v trgovino....
Se mi pa resnično smilijo nosečnice, ki so v bolniški z razlogom in morajo mirovati... si ne predstavljam in upam, da ne bom nikoli doživela.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 12:22:21   
muha1
Tudi jaz sem delala do konca, celo pet dni več, kar se mi sedaj šteje kot dopust. Je pa odvisno, kakšno službo imaš. Če si npr. za delovnim strojem 8ur na dan ni prijetno. Jaz imam tako delo, da se lahko vsedem in vstanem kdaj mi je volja, potelovadim,... pa sem vseeno imela težave z bolečinami v hrbtenici, noge pa otečene kot slon. Na smeš preveč jamrati in bit občutljiv, pa je user posted image

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 12:22:52   
muki1
Jaz pravim, kak komu paše.
V naši državi se poleg bolniških izkorišča še toliko drugih stvari, da ena nosečnica, ki malo posimulira čisto izpuhti v primerjavi z enim managerjem, ki krade trdo prigarani denar, kupuje nepremičnine in vrednostne papirje, poleg vsega pa izkorišča delavce in na koncu popuši celo podjetje.

Tia 27, sem šla brat vse poste na strani, kjer se je oglasila tudi dashenka. Mislim, da si malo preveč osebno vzela. Normalno da si na bolniškem, če imaš rizično nosečnost in trepetaš za življenje otročka. Tu sploh ni nobene dileme, prav vse se strinjamo, da moraš biti na bolniškem. Tudi nosečke, ki so na takšnih delovnih mestih, da je zdravje njih in otroka ogroženo, valda - bejž na bolniško.
Debata je potekala o nosečnicah, ki simulirajo, se delajo boge,potem bi pa pohajkovale naokrog, pa cvikajo zaradi komisije.
Meni včasih v službi tak preseda, da bi najraje tudi sama šla pojamrat k ginekologinji, pa lepo domov na kavč. Ampak, kaj hudiča naj delam do oktobra doma? Res ni v moji naravi, da bi počivala in se izogibala svetu še pol leta, kot je Viv napisala, ni lepšega kot brez skrbi tekati okrog s trebuščkom, nabavljati stvari za dojenčka, pa še pomlad je tu in sonček, joj, saj bi se mi še skurilo, če bi sama sebe prisilila v neko ,, skrivanje doma,,. Kaj drugega je potem to. Vsaj jaz ne bi potem upala naokrog skakat, saj te lahko na vsakem koraku sreča negdo iz službe..... res nima smisla, vsaj zame ne.
Pa še enkrat da povdarim, govorim o simulantkah.
Nosečnice s težavami ne mečem v isti koš. Ker nikoli ne vem, kaj še vse mene čaka.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 12:27:26   
srki
Saj tiste nosečnice niso same krive, če "izkoriščajo" državo in kao igrajo. Verjetno jim dohtar brez prolema da bolniško, pa če je rizična nosečnosti ali če ni.

Če imaš dobro službo in večino časa sediš in imaš dobre pogoje za delat, potem nosečnice rade hodimo v službo, če pa bi bila v kakšni proizvodnji ali tam, kjer je sam prepih, pa nimaš nobenega počitka, pa si že "zdrav" ogrožen, pol je pa to druga zgodba.

Obstajajo pa res nekateri, ki nosečnost jemljejo kot bolezen in si ne upajo na ta račun nič delati in pa taki, ki brez pomislekov delajo stvari, ki so lahko nevarne za plod.

Jaz osebno sem delala do konca oz. sem šla mogoče 3 tedne prej na bolniško. Pa se še zdaj sprašujem, zakaj sem sploh hodila toliko časa v službo in to samo iz razloga, ker sem na dan porabila 2 uri za vožnjo, ker je toliko bedakov na cesti, sem bila kar ogrožena.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 12:28:16   
viv_
V prvo sem delala do nastopa porodniške in nisem imela niti enega dneva bolniške vmes.

In če gre samo za simulantke se povsem strinjam z avtorico tegale prispevka.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 12:39:12   
Anonimen
nisem brala vseh postov povem pa samo tole.
v prvo nisem imela niti dneva porodniške, nosečnost sem prenašala za malo malico, še 2 dni čez rok sem skakala okol in hotla it po štacunah ko so me obdržal v porodnišnici.
zdaj v drugo sem pa že od polovice nosečnosti bolj fuč kot ne. delala sem po 4 ure 4 pa sem bla na bolniški. zakaj..ker me je od sedenja bolel hrbet, pol mi je pa še začelo vse skup dol pritiskat in me je zdravnica prostovolčjno dala na bolniško. nisem pa imela predpisanega sztalenga mirovanja, zato tut nisem ležala k kip ker sem se po tem samo še slabše počutla. tko da ... težko je govort kr na splošno kdo je simulant in kdo ne, marsikdo vrjetno je, marsikdo pa tut ne čeprov zgleda tko!

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 12:57:08   
3new!yes!!
mislim v cem je fora, da kopirate poste drugih in jih predstavljate kot temo, samo zato da imate o cem debatiratuser posted image
Vsaka ima lahko svoje mnenje in ni treba vsega tako analizirat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 13:06:19   
Tia27
Muki, ne saj nisem vzela osebno, ampak tisti stavk, da so nosečnice zjamrane, pa da ji je smešno, da danes nosečnosti niso več takšne kot so bile včasih, naj gre raje za statistiko vprašat v razvojne zavode,očitno ji v življenju hvalabogu ni bilo res nič hudega in sploh ne pozna zgodb nas mamic, ki smo že kar nekaj časa tukaj gor, pa da hodim na kofetke?Od kod ji to, jaz doma ležim bolana že od kar sem zanosila se žal ne morem pocajtat.To so hude obtožbe,pa tud ne ve kakšno službo jaz opravljam.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 14:39:35   
mojca75
vsaka zase ve ali simulira ali ne, zato je razprava o tem brezvezna!

Če imate napornoe službe, rizične nosečnosti, etc... potem BODITE NA BOLNIŠKI. Vam nič ne zavidam, raje se dobro počutim, sem do konca aktivna, svojo službo rada opravljam - res da ni fizično naporna, nič ne dvigujem, ne stojim 8 ur,...ne vozim se 120 km vsak dan,...etc,  in sem delala do konca!

Tiste ki pa simulirajo in jim ni nič hudega, naj se pa tudi sekirajo ali jih bodo kontrolirali ali ne, vse ki imate čisto vest in papirje vas itak ne sme skrbet! v tem pogledu se strinjam z navedenim!

mojca


(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 14:54:05   
lelaval
Jaz sem v zadnji nosečnosti bila skoraj celo nosečnost na bolniški. Me je G dal na bolniško, s šefom pa sem se  po svoji volji dogovorila, da delam, kolikor še lahko. Pa sem delala v pisarni, a je že sedenje bilo muka. Morala sem res ležat. Pa kako bi raje s ponosom nosila svoj trebušček razkazovat, kot pa, da sem morala doma ležat.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 15:16:21   
kati*
sicer tega nisem brala, a vseeno ... jaz sem bila doma praktično celo nosečnost zaradi rizične nosečnosti (krvavitev in krči) ... pa priznam, da je bil šok, ko sem izvedela, da bom morala čepet doma in nikamor ven (tud sprehod mi je bil prepovedan kar cela 2 meseca) ... vsekakor pa tud pomišljala nisem o kakrčnem koli dopustu - kaj šele smučanje ali pa tujina ... če si otroka želiš, ti ni problem tud preležat 9 mesecev (je naporno, a ne razmišljaš o tem, da ne bi)

_____________________________

lp, K

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 15:28:21   
dory
To,da se nosecnosti mal razlikujejo je blo pomoje misljen v nacinu zivljenja...danasnji je bolj stresen, vsi nekam hitimo...

Ko sem bla jst noseca,sem delala prakticno do konca...res da, ena dva meseca pred nenapovedanim rokom nisem mogla tud sedet vec, zato sem si takrat vzela par dni bolniske...kar me je ubijalo sto na uro...cepet doma...in tako sem spet sla nazaj delat...pa vendar moje tezave  niso bile povezane s tem,da sem delala do konca..

Je pa res, da je dandanes veliko noseck,ki se po svoje smilijo same sebi in simulirajo sto na uro ze od samega zacetka, pol jih pa vidis povsod samo doma ne, po moznosti ka kaki kavi s cikom...to sem zadnjic naletela na eno znanko...grdo od grdega...

Je pa tako,da je cist odvisno od vsakega posameznika...jest recimo,bi drugo nosecnost tudi raje ostala doma in se posvetila nosecnosti v pravem pomenu besede, pa tudi, ker imam malo slabse spomine na prvo nosecnost, zato bi bla pomoje mal panicna...

vsak po svoje in prav je tako...

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 15:48:28   
Grascakinja

Nosečnica, ki je bolniški  zaradi "rizične nosečnosti" in se ne more sprijaznit s tem, da bo zato morala eno leto izpustit dopust na mediteranskih otokih oz. pohajkovanje po po okoliških hribčkih in gričkih, nosečnica, ki v isti sapi zatrjuje, da ji nič ne manjka, da se počuti dobro, je za moje pojme ena navadna simulantka, ki neupravičeno izkorišča zdravstveni sistem.


Se popolnoma strinjam.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 15:56:51   
Tia27
S tem odstavkom se valda strinjamo vse, ampak nekatere besede so bile pa le malo preveč na grobo.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 17:46:13   
Grascakinja
Ja, za ostalo pa ne morem komentirat, ker je vzeto iz konteksta in ne poznam okoliščin posameznice, zaradi katerih je/ni na bolniški.

Če imaš glede svoje eventuelne bolniške čisto vest, potem ne vidim razloga, da se tako razburjaš in sekiraš. Saj vendar poznaš svoje okoliščine in nikomur se ne rabiš opravičevati, niti nikomur razlagati, zakaj je, kot je.
Ostrina izraženega mnenja pa je stvar posameznika in na tistemu, ki bere je, da sprejme ali odkloni mnenje, za katerega je "prosil", s tem ko je odprl temo na forumu.
Sploh na temah, kot so bolniške v nosečnosti, porod z epiduralno analgezijo, kajenje med nosečnostjo in dojenje se VEDNO ostro krešejo mnenja in marsikateri bralec/sodelujoči je pogosto užaljen.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 18:49:39   
naja78
hmmm,no koment.user posted image user posted image

pa ti delaj na del.mestu kjer je user posted image .
so na svetu različni ljudje,zato taka različna mnenja.mislim,pa da vsaka posameznica ve odgovor zase,jaz se z drugimi zakaj so doma ali zakaj delajo- ne obremenjejem.pač.
res pa je da user posted image ni bolezen,samo je čedalje več na svetu mamic ki so po nekaj letnem trudu zanosile in jaz jih popolnoma zagovarjam,da se naj "pazijo."kaj to pomeni,ve vsaka tista,ki je bila na tem.tudii jaz.

kako se bo pa nosečnost odvila,pa :pitaj boga.
ene so doma,pa gre vse narobe,ene delajo pa gre tudi.ali v obeh primerih nič.

meni je to mim.
jaz bom lepo doma in uživala,ker si lahko to privoščim.pač.kakorkoli že in je to moja stvar.
vsaka bo pač naredila tako,kot misli da je najboljše zanjo.
bolniška gor,dol.tako je.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 19:21:10   
3new!yes!!
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27

S tem odstavkom se valda strinjamo vse, ampak nekatere besede so bile pa le malo preveč na grobo.


Ce te sporocilo nekoga na forumu, ki ga osebno ne poznas, tako zelo prizadane, potem zgleda nisi najbolj stabilna osebnost.
Mogoce bi bilo bolje da se sebi posvetis in svoji nosecnosti in ne toliko drugim.
Za tvojega otroka bo to vsekakor boljse.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 20:00:13   
rija
Jaz sem bila celo nosečnost na bolniški, ker so me zdravniki opredelili kot rizično nosečnico iz večih razlogov. Pa sama nisem nikoli jamrala. Vedno, ko so me vprašali kako se počutim, sem rekla odlično. In tako sem se res.
Pa mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi kje potovala pa tudi to ne, da bi 24 ur doma ležala.

Če je moja bolniška samo 1 % pripomogla k temu, da sem donosila in rodila zdravega otroka, je bila utemeljena.

Če pa kateri kaj ne paše, pa si je čisto sama kriva. Obsojati je vedno najlažje. Pometite pred svojim pragi, delajte po svoji vesti.
Edino to je pravilno.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 20:20:09   
lex
Jaz sem bila na bolniški en mesec pa še to zaradi tega, ker sem padla. priznam, da mi zadnji mesec ne bi bilo prijetno hodit v službo, ker že prej nisem mogla sedeti na majhnih stolčkih (delam v vrtcu), pa bi že šlo. Priznam, da sem se tista dva meseca pred porodom vsaj spočila za eno let naprej.user posted image user posted image user posted image

Se pa strinjam, da so ene simulantke, ob enem pa se vprašam ali ne bi jaz isto naredila, če bi mogoče ostala brez službe - tako bi dobila vsaj nekaj bolniške in porodniške.

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 20:21:04   
krfjolca
Če bi imela službo, ki bi bila naporna, stresna in za otročka nevarna, bi se verjetno tudi sama odločila za malo "simuliranja". Malo pojamraš na pregledu, pa ti napiše stalež.
Ker se nameravam zaposliti v šolstvu, kot učiteljica in ker je to delo zelo stresno, da ne omenjam bolezni, bom to pri drugi nosečnosti (če bom že redno zaposlena takrat) tudi storila. Ne vem, no - mislim, da nam kot vestnim davkoplačevalcem in ob vseh stvareh, kar nam jih država izpuli, ni treba imeti slabe vesti.
Zaenkrat mi pa kot honorarki v medijih ne preostane drugega, da delam, dokler bo šlo. K sreči je delo nenaporno in me na nek način tudi zadovoljuje, saj je intelektualne narave. Pa tudi od države bom poskušala iztržiti čimveč - starševski dodatek, otroški dodatek, podaljšanje absolventa, podaljšanje štipendije - zakaj pa ne. Saj mi pripada. Cigani od tega živijo celo življenje. Zakaj ne bi še jaz teh par let, ko se mi še ni treba redno zaposliti ...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
3.4.2006 22:27:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Kako bi komentirale tole?
3.4.2006 22:31:54   
***pika***

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ker se nameravam zaposliti v šolstvu, kot učiteljica in ker je to delo zelo stresno, da ne omenjam bolezni, bom to pri drugi nosečnosti (če bom že redno zaposlena takrat) tudi storila.


Hi, hi ...user posted image A da je delo v šolstvu stresno. Komaj verjamem - saj vsi pravijo, kako je lepo učiteljem, ki ob pol dvanajstih hodijo domov, pa dva meseca počitnic imajo, pa itak nič ne delajo... res ne vem od kod ti ideje, da je v šolstvu delo stresno user posted image

PS Sem v tej 'stresni' službi in nisem na bolniški. Stresno je približno toliko kot kje drugje, kjer imaš opravka z ljudmi. Je pa čisto osebna stvar, kako na to gledaš. Meni bi vseeno nekaj manjkalo, če ne bi zdajle hodila v službo. Saj se ne počitim ravno super, ampk s posedanjem doma ne bi bilo nič bolje.
Skratka - hočem reči - delati v šoli ni tako zelo grozno. Po mojen je stokrat huje v trgovini ali tovarni, da ne omenjam kake druge službe.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?