|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna reakcija?
5.2.2010 14:40:37   
picola1
Mene pa zanima, kako mislite, da bi reagirali vaši starši, če bi izvedeli, da ste pri enem biznisu ( ki je na koncu izpadel že na meji zakonitega, ko pa se je posel sklepal pa se to ni vedelo oz. samo ena oseba tega ni vedela-tista, ki je pač sedaj v finančnih težavah) nekaj hudo zafrknili in ste zaradi tega v hudih finančnih težavah. Pustimo zdaj dejstvo, zakaj vaši starši to sploh vedo...
Zanima me tudi, kako bi si želeli, da bi vaši starši reagirali
in kako mislite, da bi vi reagirali, če bi vaš otrok bil v podobni situaciji.

Hvala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna reakcija?
5.2.2010 14:57:36   
water lily
Kako bi jaz reagirala ne vem.
Moja mami bi pa verjetno tulila pa k spovedi letelauser posted image ...pol bi pa še mene prepričvala naj gremuser posted image
Pomagat mi pa itak nebi mogla, niti ne pričakujem tega od nje(edin če bi rabla kje bit, to mam pa zmeri plac pr njej).

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.2.2010 15:01:37   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: picola1

Hvala.user posted image

Pomagala bi iskati  rešitve na vseh koncih in krajih, da se izkoplje iz težave. enako bi naredili moji starši.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2010 16:08:59   
kasso
jaz mislim, da bi mi mama stala ob strani in jaz mojim otrokom bi tudi skušala pomagati.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2010 16:38:29   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

jaz mislim, da bi mi mama stala ob strani in jaz mojim otrokom bi tudi skušala pomagati.

enako

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.2.2010 16:49:56   
Katy78
Jaz bi od očeta poslušala pridigo, kako sem lahko bila tako neodgovorna. Bi mi pa na koncu finančno pomagal in mama seveda tudi, le da z njene strani ne bi bilo pridige. user posted image  Bi pa tudi jaz svojim otrokom pomagala.

Vem pa, da če bi bila luftar, ne bi hotela delat in bi rinila iz enega takega posla v drugega, mi oče verjetno ne bi pomagal. Enkrat, dvakrat ja, potem pa sem 90% sigurna da ne več.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2010 17:15:37   
ninini
iamam 100% podporo staršev in tudi moji otroci imajo mojo

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2010 17:16:24   
gita10
Jaz sem se sama rešila in potem ko sem jim povedala sta se jezila na mene, da jima nisem. Poslušala bi pa pridige - itak ampak danes vem, da bi mi pomagala. Isto bi jaz pomagala svojemu otroku.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
5.2.2010 17:18:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu gita10)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.2.2010 17:39:09   
Anonimen
hm.. fotr bi mi povedal eno pridigo, ki bi bila realna in osnovana, potem bi pa rekel, da bo skušal pomagat, če bo lahko.
Mama bi mi pridigala in metala naprej neuspeh ob vsaki priliki, kako sem neumna in kaj sem sploh mislila - sklep: če bi se le dalo, jima takega neuspeha niti ne bi omenjala, ker je škoda živcev. Že ko sva ustanavljala svojo firmo, je bil jok in stok, pa kako bo, kaj misliva (v smislu, da nič ne misliva), kako sva trapasta in neodgovorna, zdaj ko zadeva laufa, pa nič od nič, nobene pohvale ali kaj podobnega.

Kako bi želela, da reagirata? Da sem si zakuhala en velik drek, ampak da mi vseeno stojijo ob strani. Saj če pri sebi veš, da si ga usral, ne rabiš še, da te eden neprestano opominja na to in ti zbija še tisto malo morale, ki ti ostane.
Upam, da bom znala otrokom stati ob strani, tako ob neuspehih kot tudi uspehih.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 5.2.2010 17:40:35 >

(odgovor članu picola1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.2.2010 18:24:56   
Splišni

Mene pa zanima, kako mislite, da bi reagirali vaši starši, če bi izvedeli, da ste pri enem biznisu ( ki je na koncu izpadel že na meji zakonitega, ko pa se je posel sklepal pa se to ni vedelo oz. samo ena oseba tega ni vedela-tista, ki je pač sedaj v finančnih težavah) nekaj hudo zafrknili in ste zaradi tega v hudih finančnih težavah. Pustimo zdaj dejstvo, zakaj vaši starši to sploh vedo...

Hvala.user posted image

In to si ti?

Če je tako, da si ta nevednica ti, potem bi moji starši v primeru, če bi to bila jaz, bili na moji strani. Seveda če bi mi zaupali, če ne bi prej že velčkrat zašla v kakšne sumljive posle.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.2.2010 19:11:23   
Gina
MOji starši bi meni vedno stali ob strani. NIkdar mi ni nihče nobene reči naprej metal. Niti ene same samcate. Krasne starše imam. Če kdo kaj res razume, je to moj fotr. Najbrž bi bil eden prvih, ki bi izvedeli. No, mama bi še prej, če bi še živela, ker je itak vse o meni vedela, je bila tako zelo zaupanja vreden človek. Matr imam srečo kar se tega tiče.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.2.2010 19:58:05   
Rožica I
Mal bi godrnjali in pridigali. Bi mi pa zaupali, da nisem namerno šla v nekaj nelegalnega in oba bi se na vse kriplje trudila, da bi mi pomagala. Če ne finančno in pravno, pa moralno.
Kar pa je itak največ.

Zrihtaj zadevo in se ne meni za ljudi, ki ti ne stojijo ob strani. Sedaj nimaš časa in energije za njih. Prav user posted image ?

ROŽICA

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.2.2010 20:23:40   
diva 4

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Jaz bi od očeta poslušala pridigo, kako sem lahko bila tako neodgovorna. Bi mi pa na koncu finančno pomagal in mama seveda tudi, le da z njene strani ne bi bilo pridige. user posted image  Bi pa tudi jaz svojim otrokom pomagala.

Vem pa, da če bi bila luftar, ne bi hotela delat in bi rinila iz enega takega posla v drugega, mi oče verjetno ne bi pomagal. Enkrat, dvakrat ja, potem pa sem 90% sigurna da ne več.

Pri nas enako.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.2.2010 20:44:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: diva 4

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Pri nas enako.

Pri meni isto, s to razliko, da bi mi pridigala mami, oči pa ne user posted image

(odgovor članu diva 4)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.2.2010 21:17:30   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Hvala.user posted image

In to si ti?

Če je tako, da si ta nevednica ti, potem bi moji starši v primeru, če bi to bila jaz, bili na moji strani. Seveda če bi mi zaupali, če ne bi prej že velčkrat zašla v kakšne sumljive posle.

V bistvu je to moj partner...in mi vsi z njim...
Pri nas je sedaj tako, da mama mi je pač držala prdiigo in je ful panična, da bomo izgubili stanovanje pa ne vem kaj še vse...sam itak je rekla, da nam bojo pomagali, kolikor se le da in mi že zdej (mi prinese kej iz trgovine al pa nas povabi večkrat na kosilo, kupi kaj za hčerko, itd.) Dokler ni ona izvedela, se nisem nič sekirala, ker sem se držala svojega pravila: če se sekiraš, ni nič boljše, samo slabše je lahko...in sem bila dokaj umirjena, bolj je bil partner tisti, ki je bil že na robu živčnega zloma in sem ga jst mogla večkrat mirit in ga vzpodbujat. Itak ima ful občutek krivde, ker je zafrknil situacijo in nas vse skupaj povlekel v to...No, odkar mami paničari, sem se še jst tega nalezla in skos razmišljam o tem...kr neki...
Fotr pa itak...po pričakovanjih...tišina, partnerja že prej ni maral (ker ful velik govori in za njega so ljudje, ki govorijo tisti, ki nič ne naredijo in so malopridneži), zdej pa je sploh popolnoma izgubil zaupanje vanj, celo z mami imata neke ideje, da je mene zanalašč povlekel v to (sem bila ful šokirana nad to izjavo-kot da sva skupaj dva meseca in bo zdej meni naprtil kredite in šel al kaj???user posted image ). Zdej v glavnem vidim šele, kakšno mnenje imajo v resnici moji starši o njem...user posted image
Ah...v glavnem od njega nobene podpore, nobene besede, nič...Če sem iskrena, kaj drugega tudi nisem pričakovala...

Morda me še bolj od finančne situacije in od vsega sranja, ki se je zgodilo, bolijo reakcije mojih staršev (pa tudi njegovih, če smo že pri tem)...kaj pa vem...Itak so pa spet prišle na dan vse tiste bolečine in pričakovanja, ki jih z njimi še vedno nisem razčistila oz jih nisem razčistila sama s sabo. Vsaj vidim, kje trenutno sem glede tega... To pa je tudi nekaj, ane? user posted image
Plus to, da s partnerjem ugotavljava, da morava v takšnih trenutkih še bolj držat skupaj in da bo najina zveza, ko bova prišla ven iz vsega tega, še močnejša in globlja...Tolažim se tut s tem, da ta situacija dejansko je pokazatelj tega, da sva pripravljena v še tako težkih časih si stat ob strani in drug drugega tolažit, se bodrit, vzpodbujat...ne pa da se obtožujeva, drživa pridige, vzbujava občutke krivde...
Tudi to je nekaj oz. veliko...user posted image
Dobra tolažba?
user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.2.2010 21:40:42   
eternety
Dobra tolažba?

Vsekakor. V takšnih situacijah dejansko vidiš, kakšnega partnerja imaš. Medsebojna pomoč in podpora v kriznih situacijah je bistvenega pomena, ne glede na to kdo je kriv, kako in zakaj ... Zdaj je kar je, važno je da skupaj najdete rešitev in poskušate nekako prebroditi to stanje. Glede staršev, jih probaj razumet, da jim verjetno ni fajn gledat kako njihov otrok trpi, oče je verjetno zaščitniški do tebe in zato krivdo vali na tvojega partnerja. Kakorkoli že, želim ti, da se čimprej zmažeš iz te zagate.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.2.2010 21:44:07   
Gina
Žal mi je, picola, d a se vama to dogaja. NI fajn, če zatajijo tebi najdražji ljudje, ko jih najbolj rabiš. Ampak vidva imata še zmeraj en drugega. In to je tisto, kar šteje. Vse bo ok. Glavo gor in naprej. Uspelo vama bo prebrodit tudi to, prepričana sem. Zdaj ga pa objemi, pa mu povej, da ga imaš rada in da verjameš vanj, kot si to že do sedaj gotovo delala. To je največ, kar lahko storiš v tem trenutku. Navijam za vaju. user posted image

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2010 3:36:23   
Vijoličarka

Plus to, da s partnerjem ugotavljava, da morava v takšnih trenutkih še bolj držat skupaj in da bo najina zveza, ko bova prišla ven iz vsega tega, še močnejša in globlja...Tolažim se tut s tem, da ta situacija dejansko je pokazatelj tega, da sva pripravljena v še tako težkih časih si stat ob strani in drug drugega tolažit, se bodrit, vzpodbujat...ne pa da se obtožujeva, drživa pridige, vzbujava občutke krivde...
Dobra tolažba?
user posted image

Vidiš, to je neprecenljivo. Denar se zasluži - sicer težko, včasih je nepopisno hudo, ampak dobri odnosi med partnerjema, to je pa čisto nekaj drugega: tega se ne da kupiti.

Žal je tako, da so ljudje taki in drugačni in da situacije, predvsem krize, mnogi gledajo predvsem skozi sebe. Nekako morajo vedno biti oni na prvem mestu. Konkretno bi ti lahko norela, kaj je naredil ali pa bi on vse skupaj samo poslabšal, če bi si izmislil kakšno verzijo, po kateri si ti vsega kriva.

Kadar gori, je nesmiselno stati zraven in prilivati olja na ogenj, ter razmišljati o lastnem boljšem počutju. Takrat se gasi in se kasneje analizira, kaj si se iz tega naučil.

Očitno imata take starše, ki mislijo predvsem nase. Že tako najbrž niso bili zadovoljni z vajino izbiro partnerja in vajinim načinom življenja in zdaj imajo priložnost, da to spravijo iz sebe, da olajšajo sebe. Njim je v tolažbo, da obtožujejo, delajo živčno vojno ali paniko, nič pa ne mislijo, da to vse skupaj zdaj prav nič ne pomaga. Ne, enostavno morajo izpolniti svojo potrebo.

Moja tašča je tipičen tak primerek. Moj partner je imel hudo prometno nesrečo, ker je zaspal za volanom. To mi je sporočil tast in s tastom sva se najprej dobila.

Tast, ki velja za grobega človeka, je v resnici zelo sočuten in nanj se v krizi lahko vedno zaneseš. Takoj mi je povedal, da se je partner izredno srečno izmazal, bo pa nekaj ran in prask, potrebno bo okrevanje v bolnici, kamor ga bomo šli potem skupaj pogledat, ampak nič resnega. Potem sva hodila okoli kraja nesreče, se šla domeniti v zvezi s preostankom vozila in take stvari. Bila sem čisto iz sebe, on pa tudi. Kaj dosti nisva govorila, a kar je bilo izrečeno in vsi najini pogledi, vse je bilo v medsebojno tolažbo tiste groze, ki je kljuvala med nama: kaj bi lahko bilo.

Tašča je pa druga pesem. Takoj, ko me je zagledala, me je obtožila, da sem jaz kriva, ker ga izčrpavam. In ne vem, kaj je še vse kvasila, razen tega, da je kar naprej ponavljala, kako ONA ves dan joka, kako ves mesec ne bo spala... ko se je zlajala nad mano, mi je ponudila domač kompot... zraven je bila tudi njena sestra, ki se je ves čas prav ironično in zadovoljno nasmihala, prav uživala je v drami, pa da je 'smrklja' deležna pridige... se mi je zdelo, da sem v zoni somraka.

Pač tako je. Moja tašča je pač taka, da je vedno najbolj pomembno, kako ONA trpi, kako je NJEJ hudo, kakšne posledice ima zdaj ONA, pa kako je ONA vedno govorila... In se ima za najbolj čustveno osebo na svetu. Predvsem pa ji je najbolj pomembno, da vedno določi krivdo in krivca, tudi takrat, ko ni ne enega ne drugega. Nekdo mora biti kriv, nekoga je treba obtoževati in zlivati nanj frustracije. To je v bistvu v duhu sedanjega časa: danes se ogromno energije porabi za iskanje krivcev, za njihovo seciranje, za naslajanje nad nesrečo drugih ljudi, za pametovanja. In ljudje že kar mislijo, da so nekaj pozitivnega, če ne že kar vse naredili, če so se dovolj strastno vključili v brezplodno obtoževanje in vsesplošni preprir.

Žal mi je, da imata v tej krizi še vse to čustveno breme na grbi. Tvoj mož je ravnal napačno, je ravnal naivno in neumno, ampak vaši družini prav nič ne pomaga, da to v različnih variacijah slišita petrkat na dan.

Sama v takih primerih pomagam, če se pomagati da, nikdar pa ne stresam soli na rano. Nimam užitka prežvekovati tuje nesreče.

Naredita načrt, kaj se da rešiti. Če bosta morala pomoč staršev plačati s poslušanjem stvari, ki vaju delajo živčne, se strenirajta: pri enem ušesu notri, pri drugem ven. Kar ponavljaj si: 'ne dovolim, da me prizadene, ne dovolim, da me prizadene...' Potegnita črto in se iz tega naučita in čimprej nazaj v neodvisnot, ki jo potem vzdržujta.

V dvoje sta močnejša: splavala bosta. Srečno!

< Sporočilo je popravil Vijoličarka -- 7.2.2010 3:44:08 >

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.2.2010 8:18:44   
Rožica I

...Tolažim se tut s tem, da ta situacija dejansko je pokazatelj tega, da sva pripravljena v še tako težkih časih si stat ob strani in drug drugega tolažit, se bodrit, vzpodbujat...ne pa da se obtožujeva, drživa pridige, vzbujava občutke krivde...
Dobra tolažba?

Meni se zdi to krasno in zelo pomembno za vaju kot partnerja. Držita skupaj in upam, da se čimprej izvlečete iz te kolobocije.

ROŽICA

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.2.2010 19:52:53   
picola1
Uh...hvala vsem za vse vzpodbudne besede...user posted image Se bom poskušala spomnit vsaj nekaj od tega v najbolj težkih trenutkih. Upam, resnično upam, da se bo vse izteklo tako kot se mora, ker drugače ne vem, kako bomo naprej, sploh potem, kose nam pridruži še en član...Mah, bomo že nekako... (saj bomo morali)user posted image .

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.2.2010 21:06:26   
fionca
Najbolj pomembno je to, da se vidva s tvojim razumeta in da si znata pomagati še posebej v tako kriznih trenutkih. Res je, da če ni denarja, da velikokrat gre marsikaj narobe, a če ni ljubezni, zaupanja in spoštovanja je še huje kot finančna kriza. V tem trenutku se tolaži s tem da imata vidva drug drugega in da ste zdravi. Do denarja boste pa že prišli. Mogoče kriza ne bo mimo že jutri, a ko bo vse to za vami, boš videla, da se je splačalo potruditi.
Tudi moj bivši je v totalni finančni krizi, marsikaj se dogaja z njim... A mu ne morem pomagati, ker pač noče bit več z mano, poleg tega mu je njegova mama še velokorat oćitala, da sem ga jaz tako daleč pripeljala... Ona se je večkrat vtikovala v najin odnos in počela nesramne stvari, ki jih on sploh ni opazil. No, sedaj je tudi sam ugotovil, da velikokrat ni ravnala prav, a to sploh ni važno...
Boli najbolj to, da mu resnično nisem stala ob strani takrat, ko bi res potreboval pomoč, čeprav je vedno delal le po svoje, kljub temu, da je videl da določene stvari ne peljejo nikamor in o marsičem pred mano zamolčal...
Vse dobro vam želim v prihodnje...

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.2.2010 11:12:19   
x_srečka_x

Uh...hvala vsem za vse vzpodbudne besede...user posted image Se bom poskušala spomnit vsaj nekaj od tega v najbolj težkih trenutkih. Upam, resnično upam, da se bo vse izteklo tako kot se mora, ker drugače ne vem, kako bomo naprej, sploh potem, kose nam pridruži še en član...Mah, bomo že nekako... (saj bomo morali)user posted image .

user posted image  Čisto te razumem,glavo pokonci.
Tudi midva sva imela prejšne leto veliko krizo,ko se mu je zgodila delovna nesreča potem pa je šlo vse navzdol,imela sva kredit, včasih se mi je malo žeuser posted image  ker nisem vedela kako bo drug mesec...pa se je na koncu vse uredilo. Tako da bi danes fajn premislila preden bi kredit najemala,ker nikoli ne veš kaj se zgodi.

LP

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.2.2010 19:27:47   
Poka
Enkrat se mi je zgodilo, pri 17 letih. Toliko, da me ni mafia lovila... Nisem povedala mami, sama sem res komaj rešila težavo, ker mi mama nebi hotela pomagat, niti nebi mogla, niti mi nebi stala ob strani - vsaj deluje, kot da mi ne. Zato zdaj bolj premislim in ne rinem v težave, če bi se pa zgodilo, pa prevzamem odgovornost.

Hočem rečt--- na žalost nimamo vsi take sreče, da bi se lahko na koga zanesli, mogoče je pa to tudi kdaj OK. user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.2.2010 20:22:38   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Enkrat se mi je zgodilo, pri 17 letih. Toliko, da me ni mafia lovila... Nisem povedala mami, sama sem res komaj rešila težavo, ker mi mama nebi hotela pomagat, niti nebi mogla, niti mi nebi stala ob strani - vsaj deluje, kot da mi ne. Zato zdaj bolj premislim in ne rinem v težave, če bi se pa zgodilo, pa prevzamem odgovornost.

Hočem rečt--- na žalost nimamo vsi take sreče, da bi se lahko na koga zanesli, mogoče je pa to tudi kdaj OK. user posted image

Ja, včasih je najbrž tut to dobr, ker se človek samo iz res hude izkušnje nauči za vse življenje in mu pač to kasneje v življenju še kako prav pride...(če bi mu pa starši ali kdorkoli že odnesli rit, bi pa spet rinil v težave, ker se ne bi ničesar naučil).
Jst v bistvu od nikogar ne pričakujem materialne pomoči, veliko veliko več mi pomeni moralna podpora...Če bomo ostali brez stanovanja pač bomo, kaj čem zdaj...Bomo šli pač v najemnino...(ne bom ne prva ne zadnja)...mi bo pa najbrž vedno ostal grenak priokus, da mi najbližnji v najbolj težkih trenutkih niso stali ob strani...
Mah, sej sem mal razmišljala...V bistvu je to moj problem, da od njih pričakujem podporo...Sploh od očeta, ki mi nikol ni znal tega dat...in sploh ne vem, zakaj še kar nekaj pričakujem od njega...Treba bo enkrat končno prekinit s tem otročjim obnašanjem in prerezat popkovino ter nehat upat, da bo kdaj drugače. ker potem sem znova in znova razočarana...otrok v meni kar noče razumet, očitno...
Moram si pač povedat, da mi starši (ok, mama že nekako) in brat pač ne ZNAJO nudit tega, kar potrebujem. Pa niso zdej slabi...sam pač ne znajo, ker se tega niso nikol naučil. Pika. (zdej je treba to samo še v prakso dat...)

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?