|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšna omakca
8.3.2007 14:07:03   
Lunc_a
danes bi imeli za kosilo riž,solato in pa imam svinjske zrezke,pa me zanima kako in kakšno omako naj naredim za zraven.Omake mi vedno delajo težavo user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšna omakca
8.3.2007 14:10:58   
Anonimen
Naredi zrezke v omaki. Podobno kot goveje, jaz jih s korenom pa grahom, pa malo fanta dam no, pa čebulo, rdečo prapriko v prahu, pa še druge začimbe. Aja, pa paradižnik obvezno.

(odgovor članu Lunc_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kakšna omakca
8.3.2007 14:14:29   
Lunc_a
al bina prosim za opis postopka user posted image ,kakšen fant ,kakšne začimbe daš vse itd.ja vem,sem zahtevna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kakšna omakca
8.3.2007 14:15:13   
srki
Pa še malo gorčice dodaj not. Jaz goveje zrezek že pred pečenjem namažem z gorčico in s česnom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kakšna omakca
8.3.2007 14:45:28   
tanikaa
Srki, tak način priprave zrezkov je fenomenalen. Jaz jih rada namažem z gorčico in česnom, zavijem v folijo in dam do drugega dne v hladilnik, da se meso fajn prepoji. In potem mamo zrezke, da bi si še angelčki lizali prste.user posted image

Jaz pa mam rada omake in jih tudi ogromno pripravljam. Itak pa so mi najboljše take s smetano. Ampak prvak pa je bučna omakica. Ko jo pripravim, jo moram skuhat tak en liter. In ne pretiravam, res, ker drugače je zmanjka. Pa smo samo trije.

Bučke lepo naribam, osolim, na kapljici oljčnega olja dušim tak dolgo, dokler ne izpustijo vse vode. Dodam malo rdeče paprike (za barvo), dodam 1/2 dcl belega vina, eno smetano, in nekaj lističev topljenega sira. In to je vse. Zraven potem naredim še kruhove cmoke, v katere zmešam zelenjavo ... babe, jaz sem tak LAČNA!!!!!!!!!!!!!!!!!

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kakšna omakca
8.3.2007 14:47:29   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kak sem lahko pozabila omeniti česen user posted image user posted image user posted image  Brez njega ne vem skuhat skoraj nič. Torej, preden daš bučke v ponvico obvezno na hitro prepraži čim več česna. Ampak samo toliko, da zadiši.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kakšna omakca
8.3.2007 14:48:02   
Saša27
Probaj po mojem receptu, moj možek to obožuje:

Zrezke speci na olju, najboljše na olivnem, nato zmešaj eno kislo smetano, žlico ostre moke, malo vegete, pa obvezno origano pa malo vode, s tem prelij zrezke, še malo pokuhaj, dodaj vode če je pregosto pa dober tek. Zraven odlično paše riž, najboljše so pa zraven kruhovi cmoki al pa kroketi.

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 8.3.2007 14:49:06 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?