Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 11:32:01
Anonimen
Pire krompir in špinača.Lahko ga pa na kockice narežeš in okisaš v solati z veliko čebule in trdimi jajčki. Ali pa ga zmelješ,dodaš jajčka,praženo čebulo,peteršilj,moko po potrebi in narediš polpete.Zraven krompirjevo solato. Mater sem lačna.
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 26.1.2007 17:36:44
petja
Jaz pa govedino narežem na koščke, jo popražim na čebuli, dodam kuhan krompir (kuhan kot za pražen krompir), vse skupaj pražim na majhnem ognju in obračam z lopatico. Potem zalijem s tremi žlicami goveje juhe, posolim in popopram in še malo pražim.
V bistvu je to pražem krompir, samo meni je boljš, da je zmešan skupaj z govedino.
RE: Kaj zraven kuhane govedine? 27.1.2007 12:52:40
A-N-J-A
300 - 400 g kuhane govedine 300 - 400 g pora 2 jajci* 500 g kor sol olivno olje
*lahko tudi brez jajc, skoraj nobene razlike ni
Kuhano govedino drobno sesekljamo (ročno) in jo na olivnem olju še dušimo. Por narežemo na kolobarčke in ga čez čas dodamo mesu, solimo in dušimo toliko časa, da por upade. Ohlajeni masi dodamo dve celi jajci. Premešamo in namažemo po testu (ne preveč). Zavijemo in polagamo v okrogel pekač od zunanjega roba proti sredini. Pekač premažemo z olivnim oljem ali z mešanico olja in mineralne vode. Pečemo v ogreti pečici pri 200 stopinjah 30 minut, oziroma toliko časa, da rahlo porjavi. Zraven se prileže kozarec črnega vina.
To je topel prigrizek, ki ga ima rado staro in mlado. Tudi ko se ohladi, je še vedno zelo dober.
Jaz sem zdaj že dvakrat tole naredila in je njami.Imenuje pa se PRAZOLIO .