|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj delate za desert?
31.3.2007 13:40:20   
Anonimen
A imate vedno desert po kosilu (Ok, skoraj vedno) ali samo čez vikend ali niti to ne.

Kaj pa delate za desert?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj delate za desert?
31.3.2007 13:42:33   
Anonimen
Samo kadar imamo obiske user posted image Ponavadi naredim kakšno sadno pito,jabolčni zavitek,rolado ali tortico.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.3.2007 13:52:49   
Anonimen
Midva ga pa velikokat imava, ponavadi samo neki na izi, brez kompliciranja. Npr danes je moj imel sladoled v sendviču (to je un otroški,ki je obdan z 2 piškotoma), čez pa sem mu polila zmiksane sladke jagode. Jaz sem ostala na jagodah.
Če se mi da pa naredim dišavne pikote, kako tortico, štrudel, palačinke, biskvit in not namečem sadje in dam pečt, rolado, pito...... mamo pa sladoled skoz v škrinji, pa mandlje in kokosov čips  na mizi, tak da skoz neki lahk grickamo

< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 31.3.2007 13:59:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2007 13:53:13   
arielca
Sladica je običajno sadje, sadna kupa, puding, panna cota, frape, sladoled,... Če imam kakšno stvar pečeno, potem to ponudim tudi za sladico.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.3.2007 13:56:06   
sayuri
Desert imamo zelo redko. Če že je, je to kompot, puding, štrudl, sladoled, palačike.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.3.2007 14:09:34   
Splet.Ka
Največkrat spečem muffine, recept je iz kulinarike:

125 g margarine
lonček navadnega jogurta
125 g sladkorja
(lahko tudi manj)
2,4 dl mleka
( za bolj čoko okus
dodaj mleku kakav)
100 g jedilne čokolade
2 jajci
vanilin sladkor
pecilni prašek
380 g moke
150 g čokolade
sesekljane na koščke

Margarino in čokolado stopimo nad vodno paro. Medtem razžvrkljamo jajca z malo mleka.
V drugi posodi zmešamo skupaj pecilni prašek, moko, vanilin sladkor in sladkor.
V stopljeno margarino in čokolado vmešamo jogurt, mleko, razžvrkljani jajci.
To maso nato dodamo v posodo z moko in vse skupaj dobro premešamo(če je masa presuha dodamo mleko, če premokra pa moko ali še boljše kakav ali čokolado v prahu).
Dodamo čokoladne koščke ( lahko jih zamenjamo z vsem, kar nam pade na pamet).
S pripravljeno maso napolnimo modelčke za maffine, ki jih damo peči v pečico ogreto na 180º C in jih pečemo 20 -25 minut. Ko čas poteče, zapičimo v en maffin zobotrebec, če je suh, so pečeni, če pa se ga drži masa, moramo peči mafine še malo dlje. Ohladimo.

Cvetim...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.3.2007 14:13:35   
Anonimen
Ponavadi nič.Vedno imamo doma kaj sladkega,al doma narejenega al kupljenega,in potem si pač vsak vzame še kaj od tega,če mu paše.Razen ob posebnih priložnostih,takrat pa je kakšna tortica,rulada.Se ponavadi tak najemo kosila,da nam desert potem niti ne paše več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
31.3.2007 14:34:28   
Jessy
Pri nas so pripravljene sladice bolj redke. Največkrat se poslužujeva vloženega ali svežega sadja, včasih kak sladoled ali panna cotta, če pa kaj konkretnega delam, pol so se pa skor sigurn najavili gostje, ker pečem skoraj vedno le za goste.
Aja. pa kak košček čokolade tudi prav pride, pa arašidi tudi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.3.2007 14:54:02   
Strawberrie Cherrie
Še kar pogosto -
kakšne muffine, štrudelj, pite s sezonskim sadjem, sladoled s smetano, sadne kupe, kakšen kompot, puding, buhtlji,
tut kakšno rulado spečem, torte pa povečini delam za kakšne RDje.
Aja, pa poleti obvezno ledena kava z orehovim sladoledom (carte d or) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.3.2007 15:08:50   
noe
Odvisno od kosila, če naredim samo juho ali čorbico, potem je obvezn zraven štrudl  al pa palačinke, rižev narastek.
Drugače pa velikokrat kompot, puding z albert keksi ali sadje. Sladoleda pa ne smemo zaradi malegauser posted image , čeprav ga obožujemo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.3.2007 19:23:49   
dskubin
Če je mineštra, imamo še sladico: palačinke, puding, pannacotto, kompot, štrudel, torto, biskvitno pecivo ipd. No, nekaj od tega.
Če pa je juha+meso+priloga+zelenjava smo že preveč siti (no, če komu prav paše in ma še placa v želodcu, se doma vedno kaj sladkega najde).

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.3.2007 22:32:32   
eya
Bolj redko naredim kakšno sladico s tem namenom, da bo za desert po kosilu, ponavadi kaj spečem kar tako, kasneje. Je pa doma vedno kaj sladkega, ponavadi čokoladnega, ker jaz moram vedno dat nekaj takega v usta po kosilu.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.4.2007 17:28:17   
bamby

Med tednom nikoli ne pečem, ob vikendih pa načeloma za napovedane goste. Ko pa me prime želja po sladkem (ob vikendih), pa spečem kaj enostavnega in hitrega.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.4.2007 17:49:31   
Anonimen
nikol!
še na misu mi ne pride da bi še sladico delala še skuhat se mi ponavad ne da user posted image
največ je kofe pa kaki piškoti, pa še to doma skor nikol

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?