Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 8:07:53
|
|
|
|
Volga
|
Fižolova mineštra ni slabo. Z makarončki. Mogoče tudi pri nas, hvala za idejo. Proti večeru pa nutela torta, imam mami RD, pa sem ji jo nardila.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 8:12:53
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Verjetno bodo nabodala in pa popečene bučke, ter riž z zelenjavo, pa solata.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 8:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Na maslu bom popražila moko,dodala narezane jurčke(imam zmrznjene), zalila s kostno juho(mi je ostala goveja,je tud dobra),in kuhala,da se jurčki zmehčajo. Nato bom juho pretlačila z paličnim mešalnikom,pol spet dala povret,dodala.poper,sol. ščepec muškatnega oreška,ter nekaj kaplic limoninega soka..Zgostila jo bom z kislo smetano v katero bom zmešala rumenjak,potresla z sesekljanim petršiljem: MMMM njami zraven pa zlate kroglice ali pa iz starega kruha narejene kocke,ki jih bom popekla v pečici. Men se že sline cedijo.
< Sporočilo je popravil neva6 -- 26.9.2008 8:35:21 >
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 8:35:15
|
|
|
|
tehnofil
|
Moram pogledat, kaj je na meniju . - krem juha, losos z zelenjavo, pire, solata, puding - ali pa ričet z mesom
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 8:42:31
|
|
|
|
bodoča
|
zelenjavna juha in štrudelj
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 8:43:37
|
|
|
|
ZARA
|
Špinačni široki rezanci + bolonez + zelena soljata
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 8:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Če vas pritegne,če imate čas za pripravo,poskusite ta dva recepta: Nekaj za poskusit: Tri rdeče paprike daš v pečico,da se zmehčajo,na nizko temperaturo,ne smejo se zažgat. Nato,ko so mehke jih lepo olupiš.Olupljene daš v mikser dodaš eno žlico skute,mal vode,kjer so se kuhali makaroni,sol in poper in zmiksaš: V ponvi na olivnem olju popražiš na drobno sesekljano majhno čebulo,pa strok česna in na kocke narezano panceto.,pa eno na kocke narezano rumeno surovo papriko. Popražiš vse in na to zliješ še zmiksano paprikovo omako,pokuhaš in zliješ na makarone. Pol še en tak tradicijonalni siciljanski recept: Skuhajte precej riža,ga odcedite,vanj zamešajte naribanega sira in pustite,da se ohladi in,naj počiva,da postane bolj pocast,poporajte poželji in poolite. Posebi naredite ragu ali pa gobovo gosto omako. Nato vzameš pest riža v dlan,narediš luknjo v sredini in z žlico položiš filo v riž in stisneš skupaj.V glavnem izoblikuješ hruško iz riža.Tako narejeno,pomočiš v stepeno jajce in v droptine in daš pečt v vrelo olje. _________________
< Sporočilo je popravil neva6 -- 26.9.2008 8:44:15 >
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 8:48:05
|
|
|
|
Mišni
|
Mi bomo jedli ostanke iz prejšnjih dni: govejo juho z govejim mesom in/ali segedin.
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 9:01:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Na maslu bom popražila moko,dodala narezane jurčke(imam zmrznjene), zalila s kostno juho(mi je ostala goveja,je tud dobra),in kuhala,da se jurčki zmehčajo. Nato bom juho pretlačila z paličnim mešalnikom,pol spet dala povret,dodala.poper,sol. ščepec muškatnega oreška,ter nekaj kaplic limoninega soka..Zgostila jo bom z kislo smetano v katero bom zmešala rumenjak,potresla z sesekljanim petršiljem: MMMM njami zraven pa zlate kroglice ali pa iz starega kruha narejene kocke,ki jih bom popekla v pečici. Men se že sline cedijo. kaj boš pa za ostale skuhala? A ni tako pri vas, da samo ti ješ gobe? Mišni, bolj ekar IN in ne ALI.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 9:04:02
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Jaz imam občutek, da je za kosilo vedno isto, kadar jaz odgovarjam na to temo . Torej riž z rožmarinom, zraven pa ena gora gratiniranega paradižnika in bučk s sirom in provansalskimi začimbami. Za našega mladička pa prej obvezno še juhica.
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 9:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Volga,le kako si ugotovila,da se bom le zase to dobroto naredila? Drugi bodo pa špagete z mletim.Ja,sem kot gostilna,za vsasga posebi.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 9:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Polnjene paprike.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 9:40:33
|
|
|
|
Hope2
|
Ker sem včeraj cel dan prečepela pred šporhetom (konjski golaž, domači njoki), me danes pelje mož na pizzo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.9.2008 9:55:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 9:57:39
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jaz študiram na fižolovo mineštro in palačinke Recept!!!! Prosim..... prosim.... kaj, za fižolovko? Kupiš dve piksni fižola (jaz sem danes belega). prepržiš veliko čebule, streseš not fižol, daš lovor, malo kumine, sol, poper, jaz bom dala še bloško zarad tastarga in kuhaš, dokler ni skuhano. lahko še česen, pelate, skratka kar imaš doma. Potem poješ in čakaš na učinke
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:08:51
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pri nas bo danes dišalo po čevapčičih+ paradižnikova solata. Za male dve pa še juhica
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:09:44
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jaz študiram na fižolovo mineštro in palačinke Recept!!!! Prosim..... prosim.... kaj, za fižolovko? Kupiš dve piksni fižola (jaz sem danes belega). prepržiš veliko čebule, streseš not fižol, daš lovor, malo kumine, sol, poper, jaz bom dala še bloško zarad tastarga in kuhaš, dokler ni skuhano. lahko še česen, pelate, skratka kar imaš doma. Potem poješ in čakaš na učinke Jaz dam v fižolovo mineštro še narezan korenček in pest makaronov
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:10:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jaz študiram na fižolovo mineštro in palačinke Recept!!!! Prosim..... prosim.... kaj, za fižolovko? Kupiš dve piksni fižola (jaz sem danes belega). prepržiš veliko čebule, streseš not fižol, daš lovor, malo kumine, sol, poper, jaz bom dala še bloško zarad tastarga in kuhaš, dokler ni skuhano. lahko še česen, pelate, skratka kar imaš doma. Potem poješ in čakaš na učinke Jaz dam v fižolovo mineštro še narezan korenček in pest makaronov Ja, koren obvezno, sem pozabila napisat, makaronov pa ne.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:15:11
|
|
|
|
sanasan
|
včeraj: mešana zelenjava s teletino vse pečeno v pizzopan-u (zelenjava: čebula, krompir, melancane, paprika, korenje in na koščke narezano meso...vse skupaj spečem na olivnem olju, malo mediteranskih začimb - dodam malce vode in belega vina), zeljnata solata danes: doma narejena pizza, mešana solata jutri: zelenjavna enolončnica s skutinimi palačinkami nedelja: juha, ribe in ???, solata ponedeljek: polnjene paprike s pirejem/ali kruhom, solata uf, je fajn malo preletet kaj kuhajo druge...jaz sem čist živčna, če vsaj en dan prej ne vem, kaj bom kuhala
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:25:27
|
|
|
|
Naja30
|
Jota. Njami!
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:27:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan danes: doma narejena pizza, mešana solata A k pici jeste solato? Mi ne, zato vprašam.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:29:17
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Fižolova mineštra ni slabo. Z makarončki. Mogoče tudi pri nas, hvala za idejo. A si se že premislila?
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:31:32
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy IZVIRNO SPOROČILO: Volga Fižolova mineštra ni slabo. Z makarončki. Mogoče tudi pri nas, hvala za idejo. A si se že premislila? Ne, če bi delala samo zase, potem bi verjetno dala PZ makarone not, zdak ko bo pa še za tastarga, ker sem klobaso kupila, bo pa brez makaronov. Pa zdaj bo to bolj na pasulj povleklo, ne na mineštro, tako da v pasulj mi makaroni ne grejo ravno.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes za kosilo? 26.9.2008 10:39:17
|
|
|
|
Balonchy
|
Pasulj boš delala? Njamiiii... A lahk pridem na en talar???
|
|
|
Partner/ica in nosečnostпеперутка16Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?Da. (
60%)
Ne, vedno pozabi. (
20%)
Ne, ne zanima ga/jo. (
20%)
Število vseh glasov: 10Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!