Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:15:36
|
|
|
|
tažana
|
goveja juha, ravioli s hrinovo omako + meso iz juhe .
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:16:29
|
|
|
|
Volga
|
Bolonese.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Za zgodnje kosilo ob 14.00 bo solata, zvečer ob 18.00 pa pizza. Jutri bo pa stročji fižol + krompir, v četrtek pa piščančji zrezki in makaroni+krompir.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:34:13
|
|
|
|
srki
|
Filane paprike.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:35:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Bučke v smetanovi omaki in pire krompir.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:36:27
|
|
|
|
tanikaa
|
Nimam pojma.
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:44:08
|
|
|
|
bučkabb
|
fižolova kremna juha, skutine palačinke in kompot. danes bo pri nas brezmesno kosilo, ker mamo že vsi polnkuger mesa.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima al juhe same pripravljate ali kupite tiste v vrečki? Jaz največkrat kar iz vrečke. Gobove juhe in pa ostalih kremnih juh tko ne znam nardit..
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:47:47
|
|
|
|
tanikaa
|
Jaz juhe sama kuham, v veliki večini. Včasih pade tudi kaka iz vrečke. Ampak redko.
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:51:12
|
|
|
|
Blueberry
|
Paradižnikova juha z ribano kašico + makaroni.
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 10:51:28
|
|
|
|
tintin
|
Pri nas bo večerja, ker imam ravno v času kosila en opravek...za večerjo bo pa zelenjava iz voka (bučke, korenje, bambus pa tofu) in testenine. Kremne juhe - vedno delam sama, ker mi je po tisti svinjeriji iz vrečke vedno zelo slabo....
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:07:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako jih pa naredite? Jaz sem samo enkat poskusilo neko špinačno al nekaj zelenega.. Pa ni bilo užitno.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:07:58
|
|
|
|
Hope2
|
Rižota z zelenjavo in piščancem, skleda zelene solate. Jutri testenine iz rjavega riža s tunino omako Župe pa kuham sama.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.7.2008 11:09:09 >
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:08:00
|
|
|
|
noe
|
Piščančja prsa+paradižnik+paprika+koruza v omaki in testenine, zraven bo še solata.Jutri pa štrudelj in zelenjavna juha.Juhe kuham sama zaradi sina , ki je alergik.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:19:50
|
|
|
|
pikecpokec
|
Špinača + pire krompir + jajčka na oko ali govedina iz juhe (ne vem še, ker babica kuha). Jutri smo pa na svoji košti in bo zelenjavna juha iz vsega kar ponuja vrt (krompir, kolerabica, korenje, malo stročjega fižola), hrenovka in verjetno palačinke. V četrtek, petek in soboto bomo pa jedli čevapčiče in ostale dobrote z žara ker se začne Pivo in cvetje in tako diši z vseh koncev, da mi niti na pamet ne pade da bi kuhala
< Sporočilo je popravil pikecpokec -- 8.7.2008 11:20:57 >
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:23:31
|
|
|
|
Jessy
|
Pri nas se kuha belo sladko zelje, zraven bodo pa hrenovke.
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:28:19
|
|
|
|
naja17
|
filane paprike s krompirjem v pečici prelite s smetano... njami... sam, ko nimam še svoje kuhinje in ti lahk dam sam predlog, sama si pa ne morem naredit
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:44:28
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz tudi nimam pojma kaj naj danes kuham. Je prav tezko kaj natuhtat, ce kuharju nic ne disi in nic ne pase. Najverjetneje pa bodo goveji zrezki v gorcicni omaki, pire krompir in radic v solati.
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba12 Mene pa zanima al juhe same pripravljate ali kupite tiste v vrečki? Jaz največkrat kar iz vrečke. Gobove juhe in pa ostalih kremnih juh tko ne znam nardit.. Vse naredim sama. Saj ni težko, samo kakšen fajn recept uporabiš. Npr. porova juha: V mešanico mleka in vode na kolobarčke narežeš dva pora, eno čebulo in strok česna. Dodaš eno do dve pesti ovsenih kosmičev, soliš, popraš in kuhaš 15 minut, da se por zmehča. Po potrebi dodaš še malo mleka. Ko je kuhano, vse skupaj zmiksaš in dodaš eno žlico kislo smetane (lahko tudi več ali nič, po okusu). Hitro, preprosto in okusno. Danes pa bomo jedli filane paprike s pire krompirjem in paradižnikovo omako + skleda solate.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 11:55:21
|
|
|
|
orhideja75
|
buranja + pire krompir. pa rdeča pesa zraven.
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:00:05
|
|
|
|
nuala
|
Ta veliki beli fižol v omaki s klobaso, svaljki in mešana solata. Ampak to bi bilo za jutri, ker boš morala fižol še namočit...
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:03:38
|
|
|
|
TRIŠ
|
Bučke v omaki in pire
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:22:45
|
|
|
|
*alja*
|
sladko zelje + pečenka
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:26:15
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 buranja + pire krompir. pa rdeča pesa zraven. Kaj pa je to za enga čudesa?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?