Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravkar kuhano- debeli špageti(makaron špageti od Barille) z paradižnikom in gobicami
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:29:53
|
|
|
|
bučkabb
|
mi tud juhce večino kuhamo sami, razen včasih kakšno gobovo juhico na hitrco iz vrečke naredimo. fižolovo, ki bo danes jo bomo naredil iz kuhane fižole, ki nam je ostala od sobote, ko smo jo tud mel za kosilo.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:32:39
|
|
|
|
lojzika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 buranja + pire krompir. pa rdeča pesa zraven. Kaj pa je to za enga čudesa? a ni to fižolova župa ??? Jst bom šla pa dans kr u špar kračo kupit
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:33:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
no jaz sem danes hitro kuhala, ker grem še v službo, moj pa tudi šele začenja. smo jedli pečenko pa solato iz stročjega fižolčka, mali je pa dobil še riž.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:34:07
|
|
|
|
Katey
|
Pri nas je buranja omaka iz stočjega fižola in mesa.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ankica, hvala. Bom poskusila.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 12:39:41
|
|
|
|
Anonimen
|
K kind lady in mojsoncek bi se pa še jaz na kosilo povabila.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 13:05:44
|
|
|
|
Naja30
|
Pečen piščanec, sladko zelje in skleda solata.
|
|
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 14:00:54
|
|
|
|
Saša27
|
Mmmmmmmmm, tudi pri nas je danes boranja za kosilo, jaz dodam še malo krompirčka pa korenčka.
|
|
RE: Kaj bo danes v loncih??? 8.7.2008 14:12:13
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75 buranja + pire krompir. pa rdeča pesa zraven. Kaj pa je to za enga čudesa? to je stročji fižol z mesom, sam se drugač napiše
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?