|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOROMAČ
12.2.2006 12:49:01   
Anonimen
včerej sem prvič kupila koromač..zdej me pa zanimakako ga vi pripravite? kot solato al kako drgač? js ga sploh še nikol jedla nism.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOROMAČ
12.2.2006 15:17:14   
Maček Muri
 Potem je pa res že čas, da poskusiš. meni je všeč v solati, dušen, pečen v pečici s sirom, pa še kaj bi se našlo.
Lahko pa ga narežeš na tanke rezine in poješ surovega. Ampak surov ima mogoče malo preveč izrazit okus, sploh za prvič.
Na brzino ga skuhaj (po možnosti na sopari) in pripravi v solati, z olivnim oljem in limono.
Ali pa na malo masla prepražiš nasekljan čese, vržeš gor narezan koromač, zaliješ z juho (še boljše je z vinom - alkohol itak izhlapi) in dušiš. Sol in poper pač po okusu.
Ali pa ga skuhaš na sopari, streseš v pekač, posuješ z naribanim sirom in zapečeš. Njami!
Nekaj od tega ti bo sigurno všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2006 21:08:22   
katarina j.
Dušen ali pečen v pečici s česnom in olivnim oljem, mljask!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.2.2006 21:12:02   
ANDREJA*
jaz sem pa sedaj dvakrat pripravila dušenega z grahom , pa malo kisle smetane, ter sol in poper po okusu.......

v originalu pa ga naredim s svinjskimi zrezki, sedaj ko hujšam z ločevalno dieto  pa moram meso izpustiti
če sem v Istri pa si privoščim, da iz sosedove njive naberem samo divji koromač  (listke) in ga dam med grah ...njami

meni je to božanska jed , pa dober tek

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.2.2006 23:17:00   
Veverička
No, jaz pa nisem vedela, kaj naj z njim, sem ga pa (seveda) morala kupitiuser posted image , pa sem ga kar v juhico na kockice narezala. Pa je bilo dobro (še Blažu je bilo všeč).
Ve katera, kakšne vitamine kaj vsebuje oz. za kaj je dober? Nisem nikjer našla opisa.

(odgovor članu ANDREJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Priredite otroško koktejl zabavo
Brezalkoholna koktejl zabava bo najbolj navdušila starejše otroke in najstnike, pa tudi najmlajši se bodo razveselili sr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?