|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutrček
5.5.2005 6:56:19   
Udb
:)-:)-:)-

Kako ste spale??? Jaz imam spet nočne izlete na WC. Nekaj časa je bil kar mir, zdaj pa spet!! ;)

Vreme je za en drek - ampak rožice so žejne - naj jim bo!

Kakšne plane imate za danes??:kava::kava::kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jutrček
5.5.2005 6:58:47   
Carovnica Mica
danes bomo malo likali,kuhali-kaj se ne vemo in pa razvajali nase otroke in :love:
zdej pa ena:kava:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jutrček
5.5.2005 6:59:55   
simi73
:zaspan: jutro...
Uf se mi danes nič ne da. Pa me čaka cel kup dela, pa še eni sestanki:(
Udb, a ti je spet slabo:zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jutrček
5.5.2005 7:00:28   
Kris
Dobro jutro,

ja ravnokar pijem kavico, nato grem na teren na Štajersko. Popoldan dobim obiske. Dan bo kar naporen.

Pa ti, Udb?

Kaj novega pri tebi?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jutrček
5.5.2005 7:06:04   
Maša26
Dobro jutro,

ja Udb, jaz tudi pravim, naj jim bo.

Hmm, plani za danes...... služba :grrr:, popoldne mogoče hokej, pa razmišljam, da bi si na balkonu uredila zeliščni vrt, bi blo super, ker obožujem zelišča.

Drugače bo pa počasi že planirana O po klomifenu, tako da :sloncek::sloncek: tudi ne uide :)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jutrček
5.5.2005 7:09:06   
simi73
Maša, zeliščni vrt je super ideja:bravo:. sem ga imela lani tud sama, letos pa ga imam že na pol narejenega. Sveža zelišča so tako vedno pri roki.
A boš gledala tekmo Slo:Latvija?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jutrček
5.5.2005 7:09:48   
Udb
Simi, ni mi več slabo, ampak moram velikokrat lulat! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Jutrček
5.5.2005 7:10:37   
simi73
Udb, to pa :duda: pritiska. Sedaj boš vedno bolj hodila na WC. :duda: raste:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Jutrček
5.5.2005 7:10:45   
Udb
Kris, nič novega - lena sem kot ****s! Pa še popoldan letim v Lj, ker amm šolo! Se mi tako ne da!!!! Ampak zdaj se bo kar treba malo prisiliti, ker konec leta se bliža z astronomsko hitrostjo!:(

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Jutrček
5.5.2005 7:11:28   
Udb
Simi, saj vem - ampak, ni luštno ob 2 zjutraj iz tople postelje do WC lutat!! ;):)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Jutrček
5.5.2005 7:13:40   
simi73
Je pa pol ko prideš nazaj v toplo posteljo tolk lepše:)-, pa se mal k svojemu:love: stisneš:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Jutrček
5.5.2005 7:15:27   
Udb
To pa res!! :)- Na srečo tako trdno spi... ko se pritisnim pa dobim lupčka in potem spiva naprej!!:love:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Jutrček
5.5.2005 7:27:02   
anadejka
Jutrčkaaaaa:bravo::bravo::bravo::bravo:
Ja čeprav je deževno jutro,VEM da bo danes še lep dan!Mora bit!!!Ker mi zidamo;)!!!In to so moji plani za popoldne.Mešanje malte;)!

Lep dan vsem.:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Jutrček
5.5.2005 7:28:26   
Maša26
Jaz sem pa ravno na ˝za nas˝ eno pravljico napisala, medtem, ko tukaj teče čvek :)-

Simi, ja z Latvijo bom gledala ja.. Težka bo.. :miska::miska::miska:

Zelišča imam res ful rada, vse te naravne dišave, pa še tako trdoživa so, nič jih ne zlomi :)-:)-

Glede nočnih obiskov WCja. Pri meni je to stalna praksa, ker zvečer ne morem brez pitja. In grem že skoraj v spanju na WC, da se zjutraj komaj spomnim.. :) Samo po tem recimo, da spotoma ugasnem še pomivalni ali pralni stroj, če zvečer dam prat ;);)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Jutrček
5.5.2005 7:29:36   
Udb
Maša, :)- a kar v spanju lulaš?? :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Jutrček
5.5.2005 7:30:00   
Udb
Andrjka, zidate????? Hiško????? Do kje ste pa že prišli?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Jutrček
5.5.2005 7:30:45   
anadejka
Ejjj Maša,a pol pa mogoče tut cunje ponoč tko nevede speglaš:)-;):bravo:,dej nej te enkrat ponoč še k men mal zanese;).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Jutrček
5.5.2005 7:32:25   
anadejka
Udb naslednjo soboto bomo že prvo plato delal.Kr hitr raste.Začel smo pa skor en teden nazaj:bravo::bravo::bravo:.Do sept.mora bit pa pod streho pa vse pospravljen okol k bomo mel ohcet:bravo::bravo::bravo:Jupiii kok komi čakam:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Jutrček
5.5.2005 7:34:21   
Udb
WAW, to je pa res hitro napredovanje!! Pa sami delate? Midva tudi v taki smeri razmišljava, ampak zaenkrat bomo kar ostali kjer smo! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Jutrček
5.5.2005 7:36:09   
Maša26
Udb to na srečo ne :)-:)-:)-

Andrejka, tega na žalost ne :)-:)-:)- Bi blo super :)-
Samo kaj veš kaj bi mi še drugega lahko na misel prišlo - bi dala kuhat kej pa šla nazaj spat :)-

Se mi je pa že dogajalo v gimnazijskih časih, da sem se zjutraj zbudila prepozno, v roki pod pouštrom sem pa držala ugasnjeno budilko. In sem potem mogla budilko dajat na drugi konec sobe :)-:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Jutrček
5.5.2005 7:36:42   
simi73
Andrejka, tale vaša hiška bo pa pred zimo za vselitev, če bo šlo tolk hitro naprej:)-
Jst bi tud enga škrata rabila, da bi mi ponoč kaj polikal:)-
Maša, a misliš da bojo kaj boljš igral kot proti CAN in ZDA:zmeden:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Jutrček
5.5.2005 7:41:37   
anadejka
Ja Maša midva imava budilko na omarci nad glavo,pa vem da jo včasih jest ugasnem,ker mi gre naživce in pol oba zaspiva šiht,pol se pa kregava kdo jo je ugasnu.Jest se največkrat sploh ne spomnem da jo res,k sam zamahnem po njej:)-.

Ja Udb,sami zidamo.Imam srečo ker je moj ati zidar,pol mu pa še moj dragi in njegov najmlajši brat pridno pomagata in pol gre kr hitro.Jest pa tut včasih primem za "kelo" in špilam zidarko;),pa full uživam.Najlepše je pa gledat kako nastaja tvoj domek in sanje postajajo resničnost:).

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Jutrček
5.5.2005 7:42:57   
anadejka
Ne ne Simi tok hitr pa ne,ker se mora hiška eno leto še sušiti.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Jutrček
5.5.2005 7:43:40   
Udb
andrejka, super se sliši!! Mi smo pred dvema letoma obnavljali najin domek, lani menjali še streho in urejali dvorišče, tako da je kela tudi moja dobra znanka!! ;)
Pa če tako delaš zraven, znaš tudi drugače ceniti svoj domek!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Jutrček
5.5.2005 7:44:47   
simi73
Andrejka, midva sva tud razmišljala o zidanju. A mi lahk prosim poveš kolk so vaju prišla dovoljenja, da sta začela zidat (brez parcele, ker to že imava). Pa kakšno velikost hiške sta izbrala?
Hvala:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?