|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jutrček
5.5.2005 7:45:00   
anadejka
Ja itak!!!:bravo::bravo::bravo:Res je!!!:bravo::bravo:Jest komi čakam da bom lahko že rožce sadila okol:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Jutrček
5.5.2005 7:51:03   
anadejka
Hmmmm Simi ti ne znam povedat,ker sta vse to rihtala starša od mojega dragega,ko se midva sploh še nisva poznala.Oni so mislim da dali okoli miljona za načrt,ampak v ta načrt spada tudi del njihove hiše,ki so jo malo nadgradili.Tam kjer zdaj raste najina hiška je bila pa prej ena druga stara razpadajoča pa so jo podrl in je to zdej nadomestna gradnja.Stoji pa čisto ob hiši njegovih staršev,tako da ko bo to končano bo vse skupaj zgledalo kot en grad.
Sicer si lahko pogledate v mojem albumčku par slikic,geslo je pa "kunc".
Simi ne vem....ampak mislm da okol miljončka kr rabš.Midva pa sicer ne bova imela tako velike,bo pa v 3 štukih.Ne me prašat za m2,k ne vem.Bi mogla mojga prašat.Men je še bolj všeč da ni prevelka,k bo že tko velik za pospravlat:)-.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Jutrček
5.5.2005 7:58:52   
Maša26
Simi, močno upam! :pujs::pujs:

Ko vas takole poslušam o hiškah in to se mi zdi, da res ni večjega užitka, kot da zase delaš :) Jaz se spomnim sebe, ko sva kupila (staro) stanovanje, sem s takim veseljem pospravljala za ˝štemanjem˝ (ne vem, kako se pravilno reče) in še čistila z užitkom kupovala ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Jutrček
5.5.2005 8:05:50   
simi73
Andrejka, kos sem pogledala tvoje fotke je tud mene kr prijel, da bi začela zidat:) Pa še zaenkrat ni dost kapitala:( Jst mislim, da bi naju, ko bi čist na novo dovoljenje rabila prišlo ok. 2mio. Občina hoče pač zaslužit:grrr:
Bo pa tale vajina super zgledala, ko bo narejena:bravo:.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Jutrček
5.5.2005 8:11:11   
Udb
Andrejka, pa tebe kaj moti, da bo vajina hiška zraven njegovih? Ker jaz sem ful v dvomih...zdaj živiva v stari hiši zraven njegovih in ko bi se odločila za novo, bi bilo najlažje to podreti in narediti novo. Imava pa na voljo še eno parcelo, ki pa nima nič priključkov....se pravi bi bilo že to ful drago! Saj z njegovimi se dobro razumeva, ampak mene včasih ful moti, ker :love: leti k njim, pa pozdravt, pa pomagat...grrrrr, ob živce me spravlja!!! Ampak to je včasih. Zdaj pa razmišljam, kaj bi iblo bolje!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Jutrček
5.5.2005 8:13:03   
anadejka
Uuu hvala.Ja res je drago,pišuka celo premoženje te stane da sploh lahko začneš.To res ni prav:grrr:.
Midva imava res srečo ker nama starši full pomagajo,res ne vem kako bi brez njih.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Jutrček
5.5.2005 8:15:46   
buškica
Andrejka, kdaj se poročiš v septembru, jaz se 10.9. pa ti?

Dej na privat mi mal napiši kako daleč si s pripravami.

lp buškica

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Jutrček
5.5.2005 8:18:25   
anadejka
Ja Udb te čist štekam,sej tut moj je tak preveč dober.Že tko dela cele dneve in ko je kej doma za pomagat njegova mami japrej njemu reče,čeprav ima še tri sinove.To me včasih full razjezi,sam drgač se pa full lepo razumemo.Ne vem kaj naj ti rečem,še nisem pomislila da bi si želela bi bila raje kje drugje,mi je tko čist ušeč.Tut ko bom nekega dne rabila varstvo za moje štručke,ki upam da jih bom imela nekega dne,mi ne bo treba daleč hodit.
Popolnoma drugače bi bilo če bi imel hudobne starše al pa če se ne bi razumel,tko pa se imamo full fajn skupaj in men osebno je pri njih full lepš kot pa doma z mojimi starši.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Jutrček
5.5.2005 8:19:56   
anadejka
Ooooooooooooooooooooo Buškica:bravo::bravo::bravo::bravo:pa midve se bova na isti dan poročile!!!!:bravo::bravo::bravo:

Zdej mam del k sm v službi,ti pol na privat pišem;)!!!

Kje se pa poročiš?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Jutrček
5.5.2005 8:20:00   
simi73
Punce, jst vas zapuščam..saj veste delo:(
Lepo čvekajte naprej in zelo kratek delovnik vam želim.
Popoldne pa kam na lepše, če se bo le vreme zrihtalo;)

Imejte se lepo in se tipkamo:rozica::rozica::rozica:
simi

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Jutrček
5.5.2005 8:21:18   
Udb
Ja, saj to Andrejka! Tudi pri naših imajo še 3 otroke, pa je moj zmeraj glavni za pomagat. Bi jim rada (pa tud njemu) dopovedala, da zdaj ima on svojo družino. Mah, saj bo! Drugače se pa tudi mi dobro razumemo, njegovi so nori na otročke in že komaj čakajo vnučka. Pa tašča mi skuha, če kdaj pozno pridem,... ampak včasih si pa želim, da bi živela vsaj 10km stran! Pa bi lepo na obisk pišli in to bi bilo to!! ;) Ah, nikoli nismo zadovoljni!! :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Jutrček
5.5.2005 8:33:20   
PiaM
:zaspan:
Jutro.e ena zaspanka med vami.
:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Jutrček
5.5.2005 8:42:03   
PiaM
A zdaj ste pa vse pobegnile, ko sem jaz prišla...:(( :)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Jutrček
5.5.2005 8:49:28   
Anonimen
Jutro uffff ste se že naklepetale!!!:bravo:
Ja fuj vreme ampak mraza pa ni.Dežek pa mora bit,da zalije krompir in grah:)-:)-da meni ni treba:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
   Jutrček
5.5.2005 8:52:24   
PiaM
:) Sem že mislila, da se me bojite...8)
:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Jutrček
5.5.2005 8:55:00   
Anonimen
Ne ne se ne bojijo:)-ampak po dolgem klepetu morjo tudi delat a ne?:)-:)-
Še neki časa se noujo oglasile,počaki malco:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   Jutrček
5.5.2005 8:56:20   
PiaM
Te zasledujem..:)-
Pa čakam...:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Jutrček
5.5.2005 8:58:38   
Anonimen
Jest sem pa doma tako,da neki časa imam dokler ne bo moja hči zahtevala stol pred rač.:)-:)-

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   Jutrček
5.5.2005 9:00:21   
PiaM
Sva na istem, moj :love: pa še spi, pol pa jaz tud spokam.:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Jutrček
5.5.2005 9:02:39   
emaa
jutro punce, sem dala obljubljeno sliko torte v album, je pod ročnimi dei. Je pa res da je izgled malo okrnjen, je precej že manjka

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Jutrček
5.5.2005 9:06:08   
anadejka
Wauuuuu......kaj sem zdej lačna ratala.Ema a pa jo je še kej ostal?;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Jutrček
5.5.2005 9:07:43   
Nannn
Jutro tud od mene...kaksen zaspan dan da komaj zivim...ne vem sicer a je to ze prvi znak nosecniske utrujenosti...sem taka kot da bi me traktor povozil...poleg tega me se trebuh full boli in zvija...

Ema super si naredila...kar skomine mi naredila...

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Jutrček
5.5.2005 9:09:10   
Anonimen
Najami totre!!!!:torta::torta:
Zakaj ni smejkota tazga ki se mu sline cedijo:zmeden2:

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
   Jutrček
5.5.2005 9:09:33   
emaa
Je, še mal več kot pol, vabljene vse. Mi je mož že napovedal, da jo lahko še kdaj naredim:)-

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Jutrček
5.5.2005 9:15:22   
PiaM
:sloncek: Njami.:sloncek:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?