Jutrček (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Udb -> Jutrček (5.5.2005 6:56:19)

:)-:)-:)-

Kako ste spale??? Jaz imam spet nočne izlete na WC. Nekaj časa je bil kar mir, zdaj pa spet!! ;)

Vreme je za en drek - ampak rožice so žejne - naj jim bo!

Kakšne plane imate za danes??:kava::kava::kava:

Carovnica Mica -> Jutrček (5.5.2005 6:58:47)

danes bomo malo likali,kuhali-kaj se ne vemo in pa razvajali nase otroke in :love:
zdej pa ena:kava:

simi73 -> Jutrček (5.5.2005 6:59:55)

:zaspan: jutro...
Uf se mi danes nič ne da. Pa me čaka cel kup dela, pa še eni sestanki:(
Udb, a ti je spet slabo:zmeden:

Kris -> Jutrček (5.5.2005 7:00:28)

Dobro jutro,

ja ravnokar pijem kavico, nato grem na teren na Štajersko. Popoldan dobim obiske. Dan bo kar naporen.

Pa ti, Udb?

Kaj novega pri tebi?

Maša26 -> Jutrček (5.5.2005 7:06:04)

Dobro jutro,

ja Udb, jaz tudi pravim, naj jim bo.

Hmm, plani za danes...... služba :grrr:, popoldne mogoče hokej, pa razmišljam, da bi si na balkonu uredila zeliščni vrt, bi blo super, ker obožujem zelišča.

Drugače bo pa počasi že planirana O po klomifenu, tako da :sloncek::sloncek: tudi ne uide :)-:)-

simi73 -> Jutrček (5.5.2005 7:09:06)

Maša, zeliščni vrt je super ideja:bravo:. sem ga imela lani tud sama, letos pa ga imam že na pol narejenega. Sveža zelišča so tako vedno pri roki.
A boš gledala tekmo Slo:Latvija?

Udb -> Jutrček (5.5.2005 7:09:48)

Simi, ni mi več slabo, ampak moram velikokrat lulat! ;)

simi73 -> Jutrček (5.5.2005 7:10:37)

Udb, to pa :duda: pritiska. Sedaj boš vedno bolj hodila na WC. :duda: raste:bravo::bravo::bravo:

Udb -> Jutrček (5.5.2005 7:10:45)

Kris, nič novega - lena sem kot ****s! Pa še popoldan letim v Lj, ker amm šolo! Se mi tako ne da!!!! Ampak zdaj se bo kar treba malo prisiliti, ker konec leta se bliža z astronomsko hitrostjo!:(

Udb -> Jutrček (5.5.2005 7:11:28)

Simi, saj vem - ampak, ni luštno ob 2 zjutraj iz tople postelje do WC lutat!! ;):)-

simi73 -> Jutrček (5.5.2005 7:13:40)

Je pa pol ko prideš nazaj v toplo posteljo tolk lepše:)-, pa se mal k svojemu:love: stisneš:)-

Udb -> Jutrček (5.5.2005 7:15:27)

To pa res!! :)- Na srečo tako trdno spi... ko se pritisnim pa dobim lupčka in potem spiva naprej!!:love:

anadejka -> Jutrček (5.5.2005 7:27:02)

Jutrčkaaaaa:bravo::bravo::bravo::bravo:
Ja čeprav je deževno jutro,VEM da bo danes še lep dan!Mora bit!!!Ker mi zidamo;)!!!In to so moji plani za popoldne.Mešanje malte;)!

Lep dan vsem.:rozica:

Maša26 -> Jutrček (5.5.2005 7:28:26)

Jaz sem pa ravno na ˝za nas˝ eno pravljico napisala, medtem, ko tukaj teče čvek :)-

Simi, ja z Latvijo bom gledala ja.. Težka bo.. :miska::miska::miska:

Zelišča imam res ful rada, vse te naravne dišave, pa še tako trdoživa so, nič jih ne zlomi :)-:)-

Glede nočnih obiskov WCja. Pri meni je to stalna praksa, ker zvečer ne morem brez pitja. In grem že skoraj v spanju na WC, da se zjutraj komaj spomnim.. :) Samo po tem recimo, da spotoma ugasnem še pomivalni ali pralni stroj, če zvečer dam prat ;);)

Udb -> Jutrček (5.5.2005 7:29:36)

Maša, :)- a kar v spanju lulaš?? :)-:)-:)-:)-

Udb -> Jutrček (5.5.2005 7:30:00)

Andrjka, zidate????? Hiško????? Do kje ste pa že prišli?

anadejka -> Jutrček (5.5.2005 7:30:45)

Ejjj Maša,a pol pa mogoče tut cunje ponoč tko nevede speglaš:)-;):bravo:,dej nej te enkrat ponoč še k men mal zanese;).

anadejka -> Jutrček (5.5.2005 7:32:25)

Udb naslednjo soboto bomo že prvo plato delal.Kr hitr raste.Začel smo pa skor en teden nazaj:bravo::bravo::bravo:.Do sept.mora bit pa pod streho pa vse pospravljen okol k bomo mel ohcet:bravo::bravo::bravo:Jupiii kok komi čakam:bravo::bravo::bravo:

Udb -> Jutrček (5.5.2005 7:34:21)

WAW, to je pa res hitro napredovanje!! Pa sami delate? Midva tudi v taki smeri razmišljava, ampak zaenkrat bomo kar ostali kjer smo! ;)

Maša26 -> Jutrček (5.5.2005 7:36:09)

Udb to na srečo ne :)-:)-:)-

Andrejka, tega na žalost ne :)-:)-:)- Bi blo super :)-
Samo kaj veš kaj bi mi še drugega lahko na misel prišlo - bi dala kuhat kej pa šla nazaj spat :)-

Se mi je pa že dogajalo v gimnazijskih časih, da sem se zjutraj zbudila prepozno, v roki pod pouštrom sem pa držala ugasnjeno budilko. In sem potem mogla budilko dajat na drugi konec sobe :)-:)-

simi73 -> Jutrček (5.5.2005 7:36:42)

Andrejka, tale vaša hiška bo pa pred zimo za vselitev, če bo šlo tolk hitro naprej:)-
Jst bi tud enga škrata rabila, da bi mi ponoč kaj polikal:)-
Maša, a misliš da bojo kaj boljš igral kot proti CAN in ZDA:zmeden:

anadejka -> Jutrček (5.5.2005 7:41:37)

Ja Maša midva imava budilko na omarci nad glavo,pa vem da jo včasih jest ugasnem,ker mi gre naživce in pol oba zaspiva šiht,pol se pa kregava kdo jo je ugasnu.Jest se največkrat sploh ne spomnem da jo res,k sam zamahnem po njej:)-.

Ja Udb,sami zidamo.Imam srečo ker je moj ati zidar,pol mu pa še moj dragi in njegov najmlajši brat pridno pomagata in pol gre kr hitro.Jest pa tut včasih primem za "kelo" in špilam zidarko;),pa full uživam.Najlepše je pa gledat kako nastaja tvoj domek in sanje postajajo resničnost:).

anadejka -> Jutrček (5.5.2005 7:42:57)

Ne ne Simi tok hitr pa ne,ker se mora hiška eno leto še sušiti.

Udb -> Jutrček (5.5.2005 7:43:40)

andrejka, super se sliši!! Mi smo pred dvema letoma obnavljali najin domek, lani menjali še streho in urejali dvorišče, tako da je kela tudi moja dobra znanka!! ;)
Pa če tako delaš zraven, znaš tudi drugače ceniti svoj domek!

simi73 -> Jutrček (5.5.2005 7:44:47)

Andrejka, midva sva tud razmišljala o zidanju. A mi lahk prosim poveš kolk so vaju prišla dovoljenja, da sta začela zidat (brez parcele, ker to že imava). Pa kakšno velikost hiške sta izbrala?
Hvala:rozica:

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>