soncek3
|
Pozdravljene med malčki! Smuki, očitno sem res narobe prebrala. Sorry. Bomo Pa čez štiri leta čestitali Marjetka, , čestitke za samostojne korake. Rakica 82, kar izkašljaj se, saj zato smo tu, da te beremo. V vato je pa res ne moreš zavijat in če res ni neke hude nevarnosti, jo tudi jaz pustim naj gre sama kamor hoče. Sem prav presenečena, kako naša pleza na kavč in iz njega. . Mogoče ji včasih ne rata in se skotali dol, sploh ker hoče plezat čez kavč ob strani . Ampak, jaz rečem, saj so še čist gumijasti in mehki in padec lažje prebrodijo, pa če na rit pade, je na riti itak plenica, pa ne čutijo tak. Na rokah je pa tudi skoz ne morem držat. Tako da je naša res v glavnem na tleh in gre kamor hoče. Na živce mi gre, ko jo recimo tašča čuva in vidim da ima čist čista kolena/hlače, ker vem da jo je ves čas držala in ni bila na tleh. Pa vedeno zagovarjam, da je čimveč na tleh, da tako najbolj krepi svoje mišice. Ja rakica glede tega varstva se včasih sama sebi zdim čudna, ampak ne morem iz tega, taka sem. Dobro, da imam podobno mislečega . škorpijonka, nisem ji še dala smokija, ampak vem, da bi bila tudi nora nanj. Ima rada ribice, une pombar medvedke, čips, palčke.... Za zaspat pa je pri nas problem. V avtu še nekak gre, zvečer zaspi na joški, ponoči tudi, ko se zbudi (pri meni se doji 2x zvečer in 2x ponoči ali pa zjutraj). Čez dan je pa kar jok, dokler zaspi, dude nima . Me prav zanima, kako bo s spanjem v vrtcu .
|