Anonimen
|
Evo sem si dovolila pregledati celo stran a JUNIJ še ni. Je JUNIJKE, JUNIJ pa še ni Ne čist zaresno...hotela sem se prebiti skozi goro sporočil, ki so se 2 meseca nabirale, in je preveč Torej hkrati dajem pobudo, da nam moderatorji dovolite, da vsaj po 1 ali vsaj 2 mesecih kljub temu, da je tema še vedno na strani dovolite napisati novo temo, saj je drugače preveč balasta in ni več zanimivo branje OK, sedaj pa k aktualnejšim temam . Danes sem bila na pregledu, in uradno so mi določili PDP, to je 4.6., tako da se bom lahko tudi uradno vpisala na seznam čakajočih Z mano je bil seveda moj . Skupaj sva gledala najinega , kako je brcal, odpiral in zapiral usteca, pogledala pa je tudi malo med nogice in baje bo .Sicer v to ne verjamem 100%, ker je rekla, da je še prezgodaj, da bi se kaj videlo, vendar da se ji dozdeva, da nekaj vidi... Baje sem se kar zredila glede na to, da da sem omenila, da mi nič ne pače jest Moje počutje je tudi v redu, še vedno nimam takoooo velikega buhija, da bi mogla imeti kaj oblačil, vendar se vse bolj bližamo tudi temu. Opozorila me je, da bom vsak čas začutila tudi mojega metljčka kako brca v buhiju. Jih ve že čutite? Potem, ko me je opozorila na to, kar skoz nekaj čutim, čeprav je pomoje to bolj psihično. Krvavitve so se očitno nehale, še vedno pa moram paziti, kaj in kako počnem Tisti presajalni test, ki so mi ga delali ob nuhalni HCG in PAPPA, sta bila oba nekako v redu (1:3000). Bila pa je tudi tako prijazna, da mi je razložila, kaj je to sploh ta preiskava, saj se mi je zdelo, da je kaj narobe, če jo delajo, vendar je očitno zaradi starosti (28) in zaradi krvavitev to le rutinsko izvedeno, tako da sem bila potolažena da je sedaj vse OK. Tako, to bi bilo danes vse!Lepo se imejte, pobožajte buhije in čimlepšo !!! LP
|