|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ideje prosim
30.7.2007 10:45:43   
P_Petra
ne vem kaj naj skuham,hmm večna dilema user posted image   Od mesa imma zrezke( svinjski vrat) in pol kile mletega mešanega mesa.prosim kakšne ideje za kosilo.makaronflajš smo že imeli,zrezke v omaki tudi ,pohane zrezki včeraj...Tako da ideje na plan oz. recepte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 10:46:17   
Anonimen
Halo Pizza. user posted image

(odgovor članu P_Petra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2007 10:47:28   
Anonimen
Krompirjevo musako

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2007 10:57:44   
Anonimen
lazanja, bučke polnjene z mletim mesom in zelenjavo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2007 12:13:18   
Anonimen
Čufte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2007 12:14:22   
Anonimen
Jaz finiširam filane paprike. Komaj čakam, njami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.7.2007 12:29:01   
P_Petra
o splišni to pa res že dolgo nismo jedli,samo kkao jih ti narediš?meni vse neki razpade in je nekam čudnega okusauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2007 12:45:39   
blue sky
musaka, lasagna, čufte v paradižnikovi omaki, filane paprike

(odgovor članu P_Petra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2007 12:47:39   
tanikaa
Mi bomo danes papcali osličji file, gor lepo češnjevec, mozzarelo in petršilj, na koncu še nariban ementalec in to fajn spečem v pečici. Zraven pa kuhan krompir povaljan v maslu s petršiljem + solata.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2007 13:07:00   
Jessy
Mi smo kar belo zelje in hrenovke.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.7.2007 14:18:30   
Anonimen
Čufte jaz naredim po Ivačičevi kuharici:

Zmleto meso (1/2 kg - pol svinjskega, pol govejega) dobro premesimo,  dodamo eno celo jajce, zarumenjeno čebulo (2 srednje veliki), nekaj strokov strtega česna (jaz dam v prahu), solimo, popramo, dodamo zeleni peteršilj in vse skupaj spet dobro premesimo. Nato dodamo pest prebranega in opranega riža, ki smo ga prej v kropu mešali le 3 do 4 minute, da se je nekoliko napel, nato pa ga oplaknili z vodo.

Nato oblikujem kroglice, ki jih dam v vrelo omako. Potem kuham še kakšne pol ure.

Omako pa pač narediš po želji. Jaz prepražim moko, zalijem z vodo, dodam začinko, papriko v prahu, paradižnikov koncentrat, česen v prahu in čebulo v prahu.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.7.2007 8:25:35   
Anonimen
Tole sem našla in bi poskusila,pa ne vem,če mi ne bodo moji zbirčneži vse skupaj v glavo zabrisaliuser posted image

Polnjene paprike s fižolovim nadevom
Za pet oseb potrebujemo: 5 svežih paprik, 30 dag kuhanega fižola, 1 čebulo, strok česna, 5 žličk na pol kuhanega nepoliranega dolgozrnatega riža, 1 jajce, 2 rezini črnega kruha, 10 dag sira za ribanje, nekaj listov narezane bazilike, majarona ali origana, žličko narezanega peteršilja. Za omak: 1 kg zelo zrelih pelatov, 1 rdečo čebulo, strok česna, nekaj listov bazilike, origana, žlico pirine ali polnozrnate moke, sol.
Najprej si pripravimo fižolov nadev in ga shranimo v hladilnik.
Mesnate paprike operemo, na vrhu odrežemo pokrovček. Z žlico izdolbemo seme, paprike nadevamo s pripravljenim nadevom, zapremo s pokrovčkom in damo v kozico. Prelijemo z omako iz svežega paradižnika, pokrijemo in damo kuhat na blago temperaturo. Papriko lahko kuhamo tudi v pečici. Kuhamo približno pol ure. Ko paprika ne vre več, ji dodamo malo kisle smetane, ki smo jo razmešali v žlici mlačne juhe ali vode. Po potrebi dosolimo.
Fižolov nadev: posebej skuhamo sveža ali namočena fižolova zrna. Odcejena stresemo na zlato prepraženo čebulo in zadišan česen. Kratek čas dušimo, malo ohladimo, dodamo na pol kuhan riž, jajce, v topli fižolovi vodi namočeno kruhovo sredico, nariban ali na kocke narezan parmezan, sveže začimbe in narezan peteršilj.
Omaka iz svežega paradižnika: v hladno oljčno olje stresemo na lističe narezano čebulo. Ko oveni, dodamo narezan česen, počakamo, da zadiši, dodamo narezano baziliko, žlico pirine moke in na pol skuhan paradižnik, skupaj z vodo. Pustimo vreti 20 minut, nato prepasiramo in solimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?