|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ideje prosim
30.7.2007 10:45:43   
P_Petra
ne vem kaj naj skuham,hmm večna dilema user posted image   Od mesa imma zrezke( svinjski vrat) in pol kile mletega mešanega mesa.prosim kakšne ideje za kosilo.makaronflajš smo že imeli,zrezke v omaki tudi ,pohane zrezki včeraj...Tako da ideje na plan oz. recepte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 10:46:17   
Anonimen
Halo Pizza. user posted image

(odgovor članu P_Petra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 10:47:28   
Anonimen
Krompirjevo musako

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 10:57:44   
Anonimen
lazanja, bučke polnjene z mletim mesom in zelenjavo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 12:13:18   
Anonimen
Čufte

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 12:14:22   
Anonimen
Jaz finiširam filane paprike. Komaj čakam, njami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 12:29:01   
P_Petra
o splišni to pa res že dolgo nismo jedli,samo kkao jih ti narediš?meni vse neki razpade in je nekam čudnega okusauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 12:45:39   
blue sky
musaka, lasagna, čufte v paradižnikovi omaki, filane paprike

(odgovor članu P_Petra)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 12:47:39   
tanikaa
Mi bomo danes papcali osličji file, gor lepo češnjevec, mozzarelo in petršilj, na koncu še nariban ementalec in to fajn spečem v pečici. Zraven pa kuhan krompir povaljan v maslu s petršiljem + solata.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 13:07:00   
Jessy
Mi smo kar belo zelje in hrenovke.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ideje prosim
30.7.2007 14:18:30   
Anonimen
Čufte jaz naredim po Ivačičevi kuharici:

Zmleto meso (1/2 kg - pol svinjskega, pol govejega) dobro premesimo,  dodamo eno celo jajce, zarumenjeno čebulo (2 srednje veliki), nekaj strokov strtega česna (jaz dam v prahu), solimo, popramo, dodamo zeleni peteršilj in vse skupaj spet dobro premesimo. Nato dodamo pest prebranega in opranega riža, ki smo ga prej v kropu mešali le 3 do 4 minute, da se je nekoliko napel, nato pa ga oplaknili z vodo.

Nato oblikujem kroglice, ki jih dam v vrelo omako. Potem kuham še kakšne pol ure.

Omako pa pač narediš po želji. Jaz prepražim moko, zalijem z vodo, dodam začinko, papriko v prahu, paradižnikov koncentrat, česen v prahu in čebulo v prahu.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ideje prosim
31.7.2007 8:25:35   
Anonimen
Tole sem našla in bi poskusila,pa ne vem,če mi ne bodo moji zbirčneži vse skupaj v glavo zabrisaliuser posted image

Polnjene paprike s fižolovim nadevom
Za pet oseb potrebujemo: 5 svežih paprik, 30 dag kuhanega fižola, 1 čebulo, strok česna, 5 žličk na pol kuhanega nepoliranega dolgozrnatega riža, 1 jajce, 2 rezini črnega kruha, 10 dag sira za ribanje, nekaj listov narezane bazilike, majarona ali origana, žličko narezanega peteršilja. Za omak: 1 kg zelo zrelih pelatov, 1 rdečo čebulo, strok česna, nekaj listov bazilike, origana, žlico pirine ali polnozrnate moke, sol.
Najprej si pripravimo fižolov nadev in ga shranimo v hladilnik.
Mesnate paprike operemo, na vrhu odrežemo pokrovček. Z žlico izdolbemo seme, paprike nadevamo s pripravljenim nadevom, zapremo s pokrovčkom in damo v kozico. Prelijemo z omako iz svežega paradižnika, pokrijemo in damo kuhat na blago temperaturo. Papriko lahko kuhamo tudi v pečici. Kuhamo približno pol ure. Ko paprika ne vre več, ji dodamo malo kisle smetane, ki smo jo razmešali v žlici mlačne juhe ali vode. Po potrebi dosolimo.
Fižolov nadev: posebej skuhamo sveža ali namočena fižolova zrna. Odcejena stresemo na zlato prepraženo čebulo in zadišan česen. Kratek čas dušimo, malo ohladimo, dodamo na pol kuhan riž, jajce, v topli fižolovi vodi namočeno kruhovo sredico, nariban ali na kocke narezan parmezan, sveže začimbe in narezan peteršilj.
Omaka iz svežega paradižnika: v hladno oljčno olje stresemo na lističe narezano čebulo. Ko oveni, dodamo narezan česen, počakamo, da zadiši, dodamo narezano baziliko, žlico pirine moke in na pol skuhan paradižnik, skupaj z vodo. Pustimo vreti 20 minut, nato prepasiramo in solimo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?