Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Grdobina, morska žaba oz. rošpo 20.3.2006 13:45:57
|
|
|
|
alfa
|
Lahko narediš brodet, jo pečeš v pečici s krompirjem in pred koncem dodaš še malenkost vina. LP!
|
|
|
|
RE: Grdobina, morska žaba oz. rošpo 20.3.2006 14:24:39
|
|
|
|
Marogica
|
Žabo razrežeš na fileje(kot je včasih losos-torej s kostjo na sredi). Drobno narezano čebulo popražiš na olju ali maslu, dodaš malo moke in mešaš. Nato doliješ malo jabolčnika ali jabolčnega kisa, malo pokuhaš, da se zgosti, nato dodamo narezano ribo, ki jo popramo in solimo. Vse skupaj dušimo ca 20 min, na koncu dodamo grah iz kozerve in kuhamo 2-3 minute. Kot dodatek riž ali kuhan krompir Če ne maraš jabolčnika, lahko dodaš namesto njega paradižnikovo omako oz. pelate. Pa dober tek
_____________________________
"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa". R. Tagore
|
|
|
|
RE: Grdobina, morska žaba oz. rošpo 20.3.2006 14:37:39
|
|
|
|
kofetek2010
|
* grdobino čist na rahlo posujem z Vegeto in poprom ter pokapljam z olivnim oljem ter dam pečt v pečico na 180 st. * olupim in na kose narežem krompir ter ga dam kuhat za cca. 15 minut, nato ga dam še za 15 minut pečt k ribi * na čebuli prepražim mal pancete in narezane gobice (sveže lisičke so najboljše), dodam 1/2 goveje kocke, 1 strok česna, mal kumine in mal popra, ter vse skupaj dušim dokler niso gobice skuhane, dodam mal na drobno nasekljanega pateršilja * gobice nato prelijem čez krompir, ki se peče v pečici * ko vzamem iz pečice čez vse naribam na velike kose parmezan riba je pečena, ko začne odstopat kost, ki je v sredini, takrat dodam krompir in gobice. ter zvišam temperaturo na 200 - 220 st. dober tek! PS: matr si mi lušte nardila
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?