|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grdobina, morska žaba oz. rošpo
20.3.2006 12:49:28   
asso
Jaz bi nujno potrebovala recept za to "zverino". Če ga kdo mogoče ima bi prosila zanj, ker sem jo danes kupila, ampak za jo narest je mal težava.

Lp asso

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grdobina, morska žaba oz. rošpo
20.3.2006 13:45:57   
alfa
Lahko narediš brodet, jo pečeš v pečici s krompirjem in pred koncem dodaš še malenkost vina.

LP!

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2006 14:24:39   
Marogica
Žabo razrežeš na fileje(kot je včasih losos-torej s kostjo na sredi). Drobno narezano čebulo popražiš na olju ali maslu, dodaš malo moke in mešaš. Nato doliješ malo jabolčnika ali jabolčnega kisa, malo pokuhaš, da se zgosti, nato dodamo narezano ribo, ki jo popramo in solimo. Vse skupaj dušimo ca 20 min, na koncu dodamo grah iz kozerve in kuhamo 2-3 minute. Kot dodatek riž ali kuhan krompir
Če ne maraš jabolčnika, lahko dodaš namesto njega paradižnikovo omako oz. pelate.
Pa dober tek

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2006 14:37:39   
kofetek2010
* grdobino čist na rahlo posujem z Vegeto in poprom ter pokapljam z olivnim oljem ter dam pečt v pečico na 180 st.
* olupim in na kose narežem krompir ter ga dam kuhat za cca. 15 minut, nato ga dam še za 15 minut pečt k ribi
* na čebuli prepražim mal pancete in narezane gobice (sveže lisičke so najboljše), dodam 1/2 goveje kocke, 1 strok česna, mal kumine in mal popra, ter vse skupaj dušim dokler niso gobice skuhane, dodam mal na drobno nasekljanega pateršilja
* gobice nato prelijem čez krompir, ki se peče v pečici
* ko vzamem iz pečice čez vse naribam na velike kose parmezan

riba je pečena, ko začne odstopat kost, ki je v sredini, takrat dodam krompir in gobice. ter zvišam temperaturo na 200 - 220 st.

dober tek!

PS: matr si mi lušte nardila user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.3.2006 15:10:05   
asso
Hvala vsem, še posebno za tako hitre odgovore.

Jaz sem pa mislila, da sploh ne boste vedele kaj je to za ena "zverina"user posted image user posted image user posted image user posted image

Neki bom poskusla spackati skupaj in bo kar bo...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?