kofetek2010 -> RE: Grdobina, morska žaba oz. rošpo (20.3.2006 14:37:39)
|
* grdobino čist na rahlo posujem z Vegeto in poprom ter pokapljam z olivnim oljem ter dam pečt v pečico na 180 st. * olupim in na kose narežem krompir ter ga dam kuhat za cca. 15 minut, nato ga dam še za 15 minut pečt k ribi * na čebuli prepražim mal pancete in narezane gobice (sveže lisičke so najboljše), dodam 1/2 goveje kocke, 1 strok česna, mal kumine in mal popra, ter vse skupaj dušim dokler niso gobice skuhane, dodam mal na drobno nasekljanega pateršilja * gobice nato prelijem čez krompir, ki se peče v pečici * ko vzamem iz pečice čez vse naribam na velike kose parmezan riba je pečena, ko začne odstopat kost, ki je v sredini, takrat dodam krompir in gobice. ter zvišam temperaturo na 200 - 220 st. dober tek! PS: matr si mi lušte nardila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|