|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Goveji golaž
12.1.2009 12:33:30   
MIAAA30
Zdravo,

kuham golaž pa je nekam voden, kako ga lahko zgostim?

Hvala.

MIA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 12:38:16   
pikica36
z moko ali krušnimi drobtinami

_____________________________

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 12:38:26   
Tejči
Z moko.

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 12:45:29   
MIAAA30
Kaj pa naredim z moko?

Kako je pa to z drobtinami?

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 12:48:39   
ZvezdicaZaspanka
Žličko ali dve moke zmešaj z malo vode, tako da je tekoče in vlij v golaž in še malo pokuhaj.

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 12:49:38   
BUŠICA
lahko ga zgostiš s pretlačenim (pire brez mleka in masla) kuhanim krompirjem.

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 12:54:05   
pikica36
IZVIRNO SPOROČILO: MIAAA30

Kaj pa naredim z moko?

Kako je pa to z drobtinami?


dodaš žlico ali pa dve drobtin

_____________________________

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 13:12:31   
MIAAA30
pa je v redu to z drobtinami, a ne pokvari okusa in zgolj zgosti?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 13:13:01   
Hope2
fuj pa moka v golažuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 13:15:51   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

fuj pa moka v golažuser posted image


Se strinjam.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 13:17:25   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

fuj pa moka v golažuser posted image


Se strinjam.


jaz tudi.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 14:04:15   
Čupka
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

fuj pa moka v golažuser posted image


Se strinjam.


jaz tudi.

Tudi jaz. Raje iz njega naredi krompirjev golaž. Ko bo meso dovolj mehko, dodaj še krompir v malo večjih koščkih, kuhaj do mehkega in serviraj z žlčko kisle smetane, ter potresenim petršiljem. NJam. Moji imajo to vsi zelo ,zelo radi.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 18:11:23   
Tejči
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

fuj pa moka v golažuser posted image


Se strinjam.


jaz tudi.

Saj jaz tud ne dam moke noter, je sam po sebi vedno dovolj gost..samo punca je vprašala, s čim ga naj zgosti...torejuser posted image Povejta kako idejo, ne samo da je fuj...

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Goveji golaž
12.1.2009 20:28:56   
Anonimen
Golaž brez moke, da je gosljat;
1 kg čebule prepražiš, daš notri 1 kg mesa, popražiš (vse to soliš), ko spusti vodo zaliješ z paradižnikovim pirejem (1/2 l piksna), dodaš začimbe in kuhaš. Važno je, da je toliko čebule kot mesa, da pride gosljato. Drugače pa jaz dam malo manj čebule in malo zgostim še s polnozrnato pirino moko, se super zgosti. Je pa vprašanje v tem primeru; ali je bolj zdrava čebula ali pirina moka. Jaz mislim, da veliko čebule tudi ni za vsak želodec, zato jemljem eno zlato sredino.
Sicer je bilo pa že nekaj o tem napisanega na;
http://www.ringaraja.net/forum/Pa%C5%A1ta-zgostiti%21/m_3612161/tm.htm

< Sporočilo je popravil decembrka -- 12.1.2009 20:29:42 >

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......