Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Fit back - recept ČUPAVCI 26.11.2005 14:28:46
|
|
|
|
total
|
Praviš da so dobre? No jaz jih bom tudi en dan naredila,pol je res samo 1 jajc,kaj pridejo bolj nizke?
|
|
|
|
RE: Fit back - recept ČUPAVCI 26.11.2005 14:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Total poskusi, ne bo ti žal. Samo eno jajčko in ne, ne pridejo nizko. Enih 5 cm visoko. Super so. Lahko pa podvojiš maso in spečeš v velikem pekaču.
|
|
|
|
RE: Fit back - recept ČUPAVCI 26.11.2005 14:55:28
|
|
|
|
Antigona
|
Pri prelivu je napisano 1 margarina. Koliko je to oz. kako velika margarina? Pa da probamo tele čupavce... Sliši se njami... Lp
|
|
RE: Fit back - recept ČUPAVCI 26.11.2005 15:08:44
|
|
|
|
total
|
Hvala Gekko Junior,res jih bom probala,ker jaz mam recept z 6 jajci in se mi tele zdijo bolj simpel
|
|
|
|
RE: Fit back - recept ČUPAVCI 26.11.2005 15:21:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Margarine sem dala cel kos(250 g, prva zmes 3 dag, priliv ostalo), ker je sladkorja v prahu kar veliko in še 200 g čokolade. Zmes je prišla fantastična. Ne presladka, ne pregosta, ne preredka. Pozabila sem še napisati koliko časa sem porabila za vse skupaj. Grem zgoraj pripisati. Čupavce sem dala v papirčke od kanapejev ne vem kako se reče papirčkom. Izgled je zelo lep na mizi, v ustih pa njamiiiii!
< Sporočilo je popravil Gekko Junior -- 26.11.2005 15:22:34 >
|
|
|
|
RE: Fit back - recept ČUPAVCI 26.11.2005 20:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, hvala. Ful sem vesela, da je ratalo in da ti je bilo všeč. Upam, da Nejčiju tudi. Se bom potrudila in še kak recept napisala.
|
|
|
|
RE: Fit back - recept ČUPAVCI 26.11.2005 20:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja prosim, ker v petek spet potrebujem kak dober receptek za pecivo. Blaky GO GO GO
|
|
|
|
RE: Fit back - recept ČUPAVCI 28.11.2005 15:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobra si, babylove. Bog je rekel Znajdi se!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično ustvarjanje v kuhinjiNaj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?