Anonimen -> Fit back - recept ČUPAVCI (26.11.2005 13:57:23)
|
Napravila sem ČUPAVCE. Recept je napisala BLACKY.ČUPAVCI (BITLESI) Biskvit: 10 dag sladkorja 3 dag margarine 1 jajce 25 dag moke 1 dcl mleka 1 pecilni prašek Preliv: 1 margarina 35 dag sladkorja v prahu 6 žlic mleka 20 dag čokolade 30 dag kokosove moke Sestavine za biskvit zmešamo skupaj in pečemo v pečici približno 20 minut pri temperaturi 180-200 stopinj. Ko se biskvit ohladi, ga narežemo na primerno velike kocke. Sestavine za preliv, razen kokosove moke, zmešamo skupaj in segrevamo tako dolgo, da dobimo vročo tekočo maso. V maso pomočimo kocke biskvita in jih povaljamo po kokosovi moki. Ponudimo ohlajeno pecivo. Zelo enostavno in dobro. Na koncu mi je ostalo kar nekaj čokoladnega preliva, v katerega sem namočila rozine ter orehe. Skupen čas od priprave, pečenja in finisha: 1 ura! Blacky dobi za recept 10 zvezdic. [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif] [sm=smiley10.gif]
|
|
|
|