|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fižolova juha
24.5.2006 8:22:48   
Mala Vita
Kako jo ve naredite? Ali je takšna juhca primerna tudi za 8 mesečnega otročka?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fižolova juha
24.5.2006 10:23:53   
CERT
A mislišaprevo fižolovko. na našem koncu jo delamo tako: skuhamo fižol, spražimo čebulo na olju. v to čebulo precedimo fižol z vodo( stisneš fižol skozi cedilo da ti ostanejo fižolovi ovoji na cedilu), dodaš lovorjeve liste sol poper, zavreješ in dodaš špagete ki jih nalomiš na krsjše kosce. še boljša fižolovka pa je če skuhaš not korenje in krompir pa spasiraš. 

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2006 10:24:39   
CERT
za 8 mesečnika pa ne vem kaj reč, al je primerna al ne

(odgovor članu CERT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2006 10:30:19   
Anonimen
jaz zadnje čase kupim mešanico stročnic, dolenjska mineštra se jim reče. potem to operem, dam ekonom in kuham 2 uri. že na začetku dodam česen in čebulo v prahu, zelenjavno kocko in lovorov list. taka je po moje čisto o.k. za 8-mesečnika, ker vsaj mene ne napenja. edino tisto kocko lahko spustiš, če ti ni simpatična, pa raje soliš.

(odgovor članu CERT)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2006 12:14:00   
AKŠ
jaz jo pa naredim takole:

skuham fižol, ko je kuhan, pa dodam v isti lonec še korenje, petršilj, sol, kranjsko klobaso (ali pa katerokoli suho meso - da da okus) in še testenine (včasih špagete, včasih makarončke).

Potem pa na olju posebej prepražom čebulico in naredim "praženje" (na čebulico malo moke, malo vode) in nato še to zlijem v ta velik lonec....

če se mi zdi, da ni dovolj slano, pa za okus dodam če malo knorr kocke (goveje za juho)

NJAMI.....si mi tako lušte naredila, da jo bom jutri skuhala....

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2006 13:47:47   
Mala Vita
Hvala punce

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2006 13:38:24   
Jessy
Jaz jo naredim takole:
- konzervo fižola (ali pa ga skuham sama, če imam čas) zmiksam, potem pa dodam še nekaj vode, da lažje precedim skozi gosto cedilo
- k fižolu dodam še nekaj vode, tako da je vsega skupaj za cca 1l
- dodam: 1 lovorjev list, česen v prahu, majaron, malo origana, poper, 1 govejo jušno kocko in sol po potrebi
To kuham cca 10 minut, potem pa zakuham še ribano kašo (lahko tudi kakšne manjše makarončke).

Včasih dam v to juho kuhati tudi na male kocke narezan krompir in korenje.

Meni je ta juha najboljša. Svoji skoraj 10 mesečni hčerki je še nisem ponudila, ker mi je patronažna fižol odsvetovala do 1 leta, ker napenja, ampak mislim, da jo bo dobila prvič, ko jo bom spet kuhala.
Probej ponuditi, pol boš pa vidla, če kaj napenja ali ne.

< Sporočilo je popravil Jessy -- 25.5.2006 13:39:12 >

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?