zirafa76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a HEJ! Pa smo končno dočakale male štruce JKako vam kaj gre? Mi cele dneve spimo, ponoči pa malo razgrajamo, ampak smo vseeno pridni. Mal me moti, ker ju morem zbujat podnevi na dve uri in ponoči na tri ure, pa včasih kr ne gre - sta taka zaspanca.. Lepo se cartajte, čao tejka, zakaj ju pa zbujaš? a ne pridobivata na teži? mi tudi lepo spimo in jemo, vsake toliko malo jezimo. to z zbujanjem so tudi v naši P prakticirali, vendar mi doma delamo po občutku, sicer pa ko odpre oči samo mamino mlekarno išče . Tudi mi smo doma, lepo spančkamo, sploh čez dan, ponoči pa malo več pijemo . Tako, da mi ga sploh ne uspe imeti v njegovi posteljici. Jaz ga priklopim in zaspim zraven, ko se zbudim, gadam v posteljico in potem po 1 uri je itak spet lačen in ga spet k sebi vzamem in zaspim... in pol je že jutro. Do sedaj mi ga je največ 3x uspelo nazaj v posteljico prestavit. Kako pa kaj ve rihtate tole nočno dojenje? Drugače pa tudi non stop lulamo in kakamo. Imam plenice Newborn, ki jih na 3 ure totalno napolni in ga zato previjam redno. Posledično ga tudi zbudim in pol pije (včasih več, včasih manj). POnoči pa imam 2-ko od Muellerja in danes je bil prvič suh zjutraj (v smislu, da ni plenica prepuščala). Je pa bila plenica tako polna, da če bi samo še 1x lulal, bi jo razneslo. ne vem, ali fantki toliko več lulajo in kakajo? Tudi pokakan je vsakič, ko ga previjem in tudi ponoči. Se mi zdi, da pri Juliji ni bilo tako. Ponoči sploh ni kakala (ene 3x vse skupaj), podnevi pa tudi ni imela nikoli tako nabite plenice. No, to so res minimalne skrbi, drugače pa smo ok. Edino rumen je še kar, tako da pride jutri spet patronažna, da prečekira. Ampak glede na to, da pridno je, mislim, da bo ok. Vsaj upam. Ker nazaj res ne bi rada hodila... Nič, lepo se imejte in pridno crkljajte vaše male štručke! Se tipkamo!! se kar podpišem pod tvoj post Zofy....mi je kar lažje, da nisem edina ...ponoči imam