|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Erjavčev zagovor
26.1.2010 15:44:21   
Anonimen
Spremljam sejo - mislim, FARSA! 

Edini normalen je Tanko, ostali pa kopirajo, moderirajo in podpirajo hinavščino, ki se dogaja.

Ja katastrofa, res! Samo v senatu Rimskega cesarstva je bila goljufija, laganje, korupcija in sprenevedanje v taki meri, kot je danes v našem parlamentu.

A sploh spremljate politiko ali greste raje kozlat? Kaj menite o tem in ali res folk ne vidi kakšne barabe so?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Erjavčev zagovor
26.1.2010 15:49:50   
ZARA
Raje grem kozlat. Ne spremljam, oziroma mi moj ravno toliko doda vsak teden, da približno vem zakaj se gre. Drugače mi gredo politiki na - saj veš kaj.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2010 15:56:31   
puppa
Poslušati poslance in njihove "konstruktivne" debate je ravno tako poučno kot prebiranje Lady.

Ampak se mi zdi, da v Lady več poučnega zvem kot pri poslancih.

Ampak ker ne berem Lady, niti nimam motivacije poslušat poslancev, ki se igrajo neke virtualne igre v resničnem svetu.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 16:23:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2010 16:31:30   
Meggi

Ojoj, sem ravno razmišlala katerikoli medij in oddajo odprem&poslušam samo Erjavc.. upam da bo "zarjavel" in bo osšel v penzion, pa naj prepusti tako pomembno funkcijo mlajšemu in sposobnejšemu. Naj si končn zazre v oči in si prizna. da pač ni on za to usposobljen.. in največ bo nardil, če bno Tiho odšel iz ospredja. Upam da se končno neha ta kalvarija z njim. Prav preseda mi že res!

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2010 16:36:44   
Kerensa*
Meni je pa ta Erjavec en tak simpatičen gospod user posted image . Ja, seveda laže in krade (kareri politik pa ne?), ampak bolj, ko spremljam vse skupaj, bolj se mi zdi, da je Erjavec ena velika, je*ena stranka in da bo letel (če bo - prenosa iz parlamenta ne spremljam), ker ne izpolnjuje Pahorjevih zahtev, temveč dela po svoje (kar se mene tiče, lahko tudi rečem, da krade zase in ne za Pahorja). Poglejte Golobiča in Križaniča - ne samo, da lažeta in kradeta, temveč še dokazano zlorabljata položaj, ampak ker lezeta Pahorju v rit, se njunim dejanjem reče "opravičljiva zmota", Erjavčevim pa "neodpustljiva napaka". Reveža obtožujejo vsega mogočega (predvsem zaradi Patrie), istočasno si pa drznejo vpiti, da nihče ni kriv, dokler mu krivda ni dokazana (Erjavec pa sodišča od znotraj v tem primeru še ni videl, kaj šele, da bi bilo kaj dokončnega). Skratka - zame je on žrtveno jagnje in živ dokaz, kaj se ti v politiki zgodi, če ne plešeš tako, kakor tvoji nadrejeni zahtevajo.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2010 16:45:11   
mojcaziga
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Meni je pa ta Erjavec en tak simpatičen gospod user posted image . Ja, seveda laže in krade (kareri politik pa ne?), ampak bolj, ko spremljam vse skupaj, bolj se mi zdi, da je Erjavec ena velika, je*ena stranka in da bo letel (če bo - prenosa iz parlamenta ne spremljam), ker ne izpolnjuje Pahorjevih zahtev, temveč dela po svoje (kar se mene tiče, lahko tudi rečem, da krade zase in ne za Pahorja). Poglejte Golobiča in Križaniča - ne samo, da lažeta in kradeta, temveč še dokazano zlorabljata položaj, ampak ker lezeta Pahorju v rit, se njunim dejanjem reče "opravičljiva zmota", Erjavčevim pa "neodpustljiva napaka". Reveža obtožujejo vsega mogočega (predvsem zaradi Patrie), istočasno si pa drznejo vpiti, da nihče ni kriv, dokler mu krivda ni dokazana (Erjavec pa sodišča od znotraj v tem primeru še ni videl, kaj šele, da bi bilo kaj dokončnega). Skratka - zame je on žrtveno jagnje in živ dokaz, kaj se ti v politiki zgodi, če ne plešeš tako, kakor tvoji nadrejeni zahtevajo.

Podpis user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 17:14:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojcaziga)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2010 17:15:46   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Evo,Erjavec je sam odstopil

Je*em mu kukuruz - zakaj?! user posted image  A je kaj obrazložil?

Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
26.1.2010 17:19:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2010 17:26:48   
Kerensa*
Njegova razlaga je, da je še do 1 ure nazaj mislil, da ga mislijo odstaviti zaradi računskega sodišča, zdaj pa vidi, da je zadaj politika. In, da ne more gledati še 2 uri kako Pahor trpi, da bi rad vse čimprej končal. Nekaj v tem smislu.user posted image

Pameten dečko user posted image . Želim mu vso srečo, kjerkoli že bo. Aja, a je kaj rekel, kaj bo zdaj delal (poklicno)? Nazadnje je "grozil", da bo zaprosil za socialno pomoč (saj jo tako ali tako vsi dobijo user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2010 17:32:04   
Meggi

KOnčno je SPREGLEDAL IN ODSTOPIL... čESTITAM!!!

Kolk sivih las si je sam povzročil...

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2010 17:33:49   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Meggi
KOnčno je SPREGLEDAL IN ODSTOPIL... čESTITAM!!!

Kolk sivih las si je sam povzročil...

Se strinjam.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.1.2010 17:35:37   
Anonimen
erjavec je odstopil???????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

edin njea sem rada posusala od politikov.

pa se enga...kaj pa je ze un....bivsi minister za gospodarstvo al kaj ze....mislim da iz velenjauser posted image

(odgovor članu Meggi)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.1.2010 18:20:58   
mika

Evo,Erjavec je sam odstopil

Eeeeee bogiuser posted image

pa raje kozlam, ko pa nakladanje poslušam. Dobim skrajšano različico od očeta in to je to.

Neposredna povezava do sporočila: 15
26.1.2010 18:39:57   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Spremljam sejo - mislim, FARSA! 

Edini normalen je Tanko, ostali pa kopirajo, moderirajo in podpirajo hinavščino, ki se dogaja.

Ja katastrofa, res! Samo v senatu Rimskega cesarstva je bila goljufija, laganje, korupcija in sprenevedanje v taki meri, kot je danes v našem parlamentu.

A sploh spremljate politiko ali greste raje kozlat? Kaj menite o tem in ali res folk ne vidi kakšne barabe so?

Ko slišim Tanka usta odpret me prime na mehko kakat, tko da ga jest nebi poveličeval, njegovega Vođo pa še manj. Pahor je pa itak farsa, to se pa globoko strinjam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2010 18:46:01   
TomTaylor
ne ne poslušam in ne gledam sej. Raje iz Dela preberem "povzetek".

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2010 20:12:50   
tamiflu
Naša politika - za kozlat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
26.1.2010 21:10:40   
aprilčica07
Jih ne gledam in ne poslušam -  so za kozlatuser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tamiflu)
Neposredna povezava do sporočila: 19
26.1.2010 21:13:23   
Anonimen
men je ta Erjavc taka jokica. pa neodstranljiv kot Rupel. user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.1.2010 21:28:18   
Gina

Enako, meni je Erjavec faca, en tak življenjski in pameten človek se mi zdi, čeprav igra burkeža in mi ga je žal. Se mi je Pahor ful zameril, da se je nanj spravil.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.1.2010 21:29:33   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop

men je ta Erjavc taka jokica. pa neodstranljiv kot Rupel. user posted image

podpis user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.1.2010 21:32:18   
ljupka

Se popolnoma strinjam s teboj!
Golobiču pa ne bo Pahor nič,ker bi v tem primeru istopila cela stranka in vlada bi padla,in verjemte ,da si Pahor tega ne želi!Namesto da bi se ukvarjali z resnimi problemi ,ki pestijo Slovenijo in z revščino ,ki narašča zaradi odpuščanj in marsi kaj drugega ,se grejo teatra ,z glavno vlogo Erjavca,ki ga imajo za dvorskega norčka!Čeprav so besede Jelinčiča za razmislit,da je to vse zmenjeno!
Velike plače za nič dela in časa za neumnosti na pretek,to je problem vlade!Vsakega bi poslala v tovarno za tekoči trak ,mu dala 400€,pa bi se pol mogoče drugač obnašal!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.1.2010 22:14:18   
majuška10
Namesto da bi se ukvarjali z resnimi problemi ,ki pestijo Slovenijo in z revščino ,ki narašča zaradi odpuščanj in marsi kaj drugega ,se grejo teatra ,z glavno vlogo Erjavca,ki ga imajo za dvorskega norčka!
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka

[

se strinjam
in bi še dodala da se ukvarjajo s stvarmi za 50 let nazaj...
a ku so volitve so jih same obljube, na katere kaj hitro pozabijo,..

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.1.2010 8:37:54   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
meni je Erjavec faca, en tak življenjski in pameten človek se mi zdi, čeprav igra burkeža in mi ga je žal

Saj za obstanek v politiki ti ne preostane drugega, kakor to, da igraš burkeža. V nasprotnem primeru se lahko kar sam prostovoljno prijaviš v najbližjo psihiatrično bolnišnico.
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka
Vsakega bi poslala v tovarno za tekoči trak ,mu dala 400€,pa bi se pol mogoče drugač obnašal!

Točno tako. Jaz jim ne bi dala socialne podpore, ob kateri bi lahko imeli še cel kup drugih ugodnosti, ampak minimalno plačo, ob kateri bi izviseli za vsako dodatno pomoč. Za vrat bi jim obesila najemnino za stanovanje (kredita na minimalca tako ali tako ne dobiš), trajnik za 1.000€ vreden, 15 let star avto (pa da jih vidim, frajerje, kako bo zjutraj ročno polivali antifriz po zmrznjeni sprednji šipi, ne pa, da jih čaka šofer s pol ure vnaprej ogrevanim Mercedesom) in modro Mercator piko (ne plačilno, zeleno), kjer bi pešačili po vsako žemljo v najbližji Mercator (upam, da bi bil vsaj nekaj km stran), da bi zbrali primerno število pik za tistih 40€ bonusa, s katerim bi potem kupili karton mleka.

Je*enti, kako me to razpi*di... kar v politiko bi šla in jim dala vetra. Jaz bi bila šele burkež, ne pa Erjavec in Jelinčič. user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?