ljupka -> RE: Erjavčev zagovor (26.1.2010 21:32:18)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Meni je pa ta Erjavec en tak simpatičen gospod [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Ja, seveda laže in krade (kareri politik pa ne?), ampak bolj, ko spremljam vse skupaj, bolj se mi zdi, da je Erjavec ena velika, je*ena stranka in da bo letel (če bo - prenosa iz parlamenta ne spremljam), ker ne izpolnjuje Pahorjevih zahtev, temveč dela po svoje (kar se mene tiče, lahko tudi rečem, da krade zase in ne za Pahorja). Poglejte Golobiča in Križaniča - ne samo, da lažeta in kradeta, temveč še dokazano zlorabljata položaj, ampak ker lezeta Pahorju v rit, se njunim dejanjem reče "opravičljiva zmota", Erjavčevim pa "neodpustljiva napaka". Reveža obtožujejo vsega mogočega (predvsem zaradi Patrie), istočasno si pa drznejo vpiti, da nihče ni kriv, dokler mu krivda ni dokazana (Erjavec pa sodišča od znotraj v tem primeru še ni videl, kaj šele, da bi bilo kaj dokončnega). Skratka - zame je on žrtveno jagnje in živ dokaz, kaj se ti v politiki zgodi, če ne plešeš tako, kakor tvoji nadrejeni zahtevajo. Se popolnoma strinjam s teboj! Golobiču pa ne bo Pahor nič,ker bi v tem primeru istopila cela stranka in vlada bi padla,in verjemte ,da si Pahor tega ne želi!Namesto da bi se ukvarjali z resnimi problemi ,ki pestijo Slovenijo in z revščino ,ki narašča zaradi odpuščanj in marsi kaj drugega ,se grejo teatra ,z glavno vlogo Erjavca,ki ga imajo za dvorskega norčka!Čeprav so besede Jelinčiča za razmislit,da je to vse zmenjeno! Velike plače za nič dela in časa za neumnosti na pretek,to je problem vlade!Vsakega bi poslala v tovarno za tekoči trak ,mu dala 400€,pa bi se pol mogoče drugač obnašal!
|
|
|
|