Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Erjavec pa čisto za zihr ni revež, ne finančno, ne kako drugače, je dovolj dobro poskrbel za svojo denarnico, dela se neumnega, pa ni, pokvarjen do obisti. Kot vsi ostali, levi, desni, vijolčni, beli, sivi, rdeči... In to, kar se dogaja zdaj v politiki je skrajno žaljivo do prebivalcev Slovenije, farsa na kubik. Sram bi jih bilo, ampak jim je preveč fajn, tako zelo so na komot, da nimajo niti trohice slabe vesti. Madona no, folk se trudi preživet s 400€ na mesec, oni pa razmetavajo miljarde, kot da so bonbončki. Vem, da je politika **** in da politiki vedno poskrbijo najprej zase, ampak sedaj so šli predaleč, izgubili so še tisto majhno trohico spoštovanja, ki naj bi ga imeli do ljudi, ki jih volijo in od katerih se polnijo njihovi žepi. Pa mi res ni važno, kakšne barve so. Gabijo se mi vsi po vrsti, še najbolj pa Pahor, ker nima niti j od jajc. Ma, še pike na j nima. Plastična Barbika ima več jajc. Bil bi super prva dama, ampak za premiera zihr ni. Saj ni bilo mišljeno "revež" v smislu, koliko ima materialnega . Z ostalim se pa strinjam - vsi skupaj so za v kanto ali pa vsaj za v bližino kante za smeti. A nisem jaz že enkrat na RR predlagala, da ustanovimo "stRRanko"?
|