|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ekonom lonec Fissler
9.7.2006 22:00:16   
Barči78
Ali ga mogoče katera pozna. In sicer meni ni čist jasno kako se notri lahko skuha golaž v cca. pol ure. A moraš to dat notri že spraženo čebulo, a kako? A kar vse notri daš, pa zapreš, pa se skuhauser posted image .

Moram povedat, da nisem še nikoli kuhala v ekonom loncu, zdaj sem ga pa dobila za rojstni dan, pa bi se rada naučila, ker zna biti zelo praktičen. Imam pa malo strahu, ker si je nekaj let nazaj moja mami poparila celo roko, sicer po svoji krivdi, ker se ji ga je mudilo odpreti, ampak vseeno.

Vsak nasvet in enostaven recept bi bil zelo dobrodošel.

Hvala za pomoč.

_____________________________

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ekonom lonec Fissler
9.7.2006 22:33:05   
sjug
Ekonom uporabljam praktično vsakodnevno. Za juhe, golaž, zrezke, rižote, ...
Pisker samo skrajša čas kuhanja, ker se hrana kuha pod pritiskom, obstaja pa več načinov kuhanja. Jed moraš seveda pred zaprtjem ustrezno začiniti, to pomeni, da čebulo normalno prepražiš, dodaš recimo koščke mesa, začiniš in potem zapreš. Kuhaš tako, da pustiš jeziček skozi katerega uhaja para dvignjen nekaj časa ali pa takoj ko pride na maksimum ugasneš plin oz. odstaviš s plošče. Npr. golaž je zelo enostavno skuhati na način dvig - umik. Nekajkrat se jeziček dvigne in pade, pa je stvar skuhana. Da ne govorim o goveji juhi. Nekatere gospodinje sicer prisegajo na klasiko, no sama je še nikoli nisem kuhala na klasiko. Vso zelenjavo z mesom in kostmi fliknem s pisker, dodam sol, poper, lovor, počakam, da zavre in poberem pence in nato zaprem. Pustim, da gre kazalček gor. Ko pade prvič, ga še enkrat dvignem in je juha kuhana. Seveda vmes počnem počnem milijon stvari, grem v trgovino, na obisk ali kaj podobnega in najlepše je to, da je ko se vrnem juha pripravljena za zakuho. Njam, jutri jo bom kar skuhala user posted image , grem vzet meso iz skrinje.


_____________________________

Never Ever Give Up!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ekonom lonec Fissler
10.7.2006 9:40:53   
Anonimen
Samo kar se tice kuhanja goveje juhe - jaz namecen v lonec meso (komot zmrznjeno!), kosti, zelenjavo (petersilj, korenje, cebula, cesen, paradiznik, paprika, ce imamo se malo kolerabe, cisto malo zelene (meni je zanic), por...), zacimbe (sol, poper v zrnju in lovorjev list), do oznake nalijem MRZLO vodo, zaprem ekonom, postavim na plin in ko zavre (zacne piskat), zmanjsam plin na minimum in kuham se dvajset minut in je juha kuhana. Ventilcek je pa skoz dol, razen ce se potem mudi in nimas casa, da ekonom neha piskat, potem ga z nozevo konico narahlo dvigujes, da gre vsa para ven. Pa rocaj za odpret lonec imam zmeraj obrnjen stran od sebe.  U glavnem - cist simpl, hitro in dobro user posted image

(odgovor članu sjug)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Veganska salama iz čokolade in rožiča
Sladka, zdrava, veganska in pripravljena v 15 minutah, pa še z okusom po božiču. Vsekakor zmagovalna praznična kombinaci...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?