|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ekonom lonec
14.10.2007 22:41:59   
MID
Pozdravljene!
Mogoče bom malo butasta izpadla,pa vseeno.Eno izmed poročnih daril,ki stoji samo pomito in v omari,ter čaka na boljše čase je ekonom lonec.Zelo rada bi ga začela uporabljat,saj so jedi baje dosti hitreje kuhane.Ostaja pa en problem;sploh ne vem kako naj se lotim pripravljanja jedi v njem(mislim koliko časa se kakšna stvar kuha v njem).Vsa navodila ki sem jih dobila zraven so v tujem jeziku,o slovenščini ne duha ne sluha.Sem nekaj brskala po netu pa kar ne najdem nič po domače razloženega.Dajte mi prosim pomagat.Ne vem zakaj,ma imam kar en strah pred njimuser posted image
Hvala za vašo pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ekonom lonec
14.10.2007 22:45:59   
Marogica
Kaj pa imaš za enega?

Goveja juha 45 min
goveji zrezki 20 min
krompir v kosih 3 min (samo za dva prsta vode daš v lonec)
celi krommpir 5 min (samo za dva prsta vode daš v lonec)

To je seveda vedno čas, ki se meri od zavretja vsebine. Če te kaj konkretno zanima, vprašaj...Je pa dobra stvar, ko se navadiš. Strahu pa ne rabiš imeti...če si dovolj previdna, kar pomeni, da pokrov dobri zapreš in odpreš šele, ko je  "jeziček" zopet spuščen.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ekonom lonec
14.10.2007 23:07:26   
MID
Hvala Marogica,prav takšna priporočila bi rabila.Kako se z njim dela,koliko vode rabim dat v lonec h kakšni sestavini,kako z njim ravnat...V bistvu pojma nimam o tem loncu.Žalostno ampak resnično.Za povrh,pa še vsakega ki kaj vprašam o tem,ali nima pojma in ga nima,ali pa mi na tak način povejo,da ne upam izpast neumna s podvprašanji in raje odneham.Sem pa prepričana,da ste tle gor take fejst punce kot si ti in mi boste pomagale iz zagate.
Hvala!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ekonom lonec
14.10.2007 23:09:37   
MID
Aja sorry,nebi rada ob tej uri razbijala z lonci,po kuhinji,da pridem do imena firme tega lonca,da ne zbudim tamale.Javim jutri.user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ekonom lonec
15.10.2007 17:46:23   
Enolla
Ekonom uporabljam že 15 let. Prihrani ogromno časa, ker klasično kuhane enoločnice pač ne moreš več kuhati cel dopoldan (čeprav je okus,še posebej če kuhaš na drva boljši). Golaže, zrezke itd. kuham še vedno na klasičen način. Uporabljam ga npr. za kuhanje fižola (15 minut piskanja), trenutno kuham ječmenovo mineštro (30 minut piskanja), isto kislo zelje, juho. Kot ti bo ustrezalo pa boš najbolj ugotovila iz prakse.  Pomembno je da veš, da je pričetek kuha od pričetka piskanja dalje. Vprašaj če te še kaj zanima.

Sem vidla, da sprašuješ glede vode - max jo daš do označbe in ne več in kot sem že prej rekla vaja dela mojstra. In nič naj ti ne bo nerodno - ti si misliš, da si izpadla "neumna" ampak ne za mene.

< Sporočilo je popravil Enolla -- 15.10.2007 17:47:30 >


_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ekonom lonec
16.10.2007 21:34:53   
MID
IZVIRNO SPOROČILO: Enolla

In nič naj ti ne bo nerodno - ti si misliš, da si izpadla "neumna" ampak ne za mene.

user posted image Hvala Enolla!user posted image Ko se spravim kuhat v tem loncu in pridem do problema,se bom kar na vajudve obrnila,ker sta tako prijazni.user posted image

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ekonom lonec
17.10.2007 9:27:00   
bamby
Najbolj preprosta formula za kuhanje v ekonom loncu je 1/3 klasičnega časa.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




PORODNIŠNICE
nataly33

S katero porodnišnico ste bile najbolj zadovoljne?

Ljubljana (40%)

Postojna (34%)

Novo mesto (11%)

Jesenice (9%)

Trebnje (5%)


Število vseh glasov: 148

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!