Enolla -> RE: Ekonom lonec (15.10.2007 17:46:23)
|
Ekonom uporabljam že 15 let. Prihrani ogromno časa, ker klasično kuhane enoločnice pač ne moreš več kuhati cel dopoldan (čeprav je okus,še posebej če kuhaš na drva boljši). Golaže, zrezke itd. kuham še vedno na klasičen način. Uporabljam ga npr. za kuhanje fižola (15 minut piskanja), trenutno kuham ječmenovo mineštro (30 minut piskanja), isto kislo zelje, juho. Kot ti bo ustrezalo pa boš najbolj ugotovila iz prakse. Pomembno je da veš, da je pričetek kuha od pričetka piskanja dalje. Vprašaj če te še kaj zanima. Sem vidla, da sprašuješ glede vode - max jo daš do označbe in ne več in kot sem že prej rekla vaja dela mojstra. In nič naj ti ne bo nerodno - ti si misliš, da si izpadla "neumna" ampak ne za mene.
|
|
|
|