Anonimen
|
Pozdravljene, prosila bi vas za vaše mnenje oz. kaj bi vi storile na mojem mestu. S partnerjem sva skupaj 10 let, oktobra pričakujeva 1. otroka. Bom poskušala biti čim krajša. Drugače je partner vredu in zelo dobrosrčen šlovek, ampak ima nekaj za mene zelo slabih strani. Skratka, recimo nekajkrat letno ima "svoje izpade". Na njega alkohol učinkuje zelo slabo. Ponavadi, ko pač gre s kolegi ali sodelavci na pijačo (sicer to ni pogosto), nima meje pri pijači, in potem sploh ne ve kaj dela. Zato sem ponavadi že tedne prej nervozna, ko vem, da kam gre. Pijan se vsede za volan, letos mu bojo vzeli za stalno izpit, grozi mu velika kazen (po drugi strani pa se jaz trdim privarčevati vsak euro), zelo se bojim, da se mu bo enkrat naredilo nekaj na cesti... Ko imajo kake piknike, zaključke, pride domov vedno med zadnjimi (pozno ), precej pijan....vse to me zelo moti! Tudi se včasih zgodi, da ga popoldan ni iz službe, pride bolj pozno, alkoholiziran in seveda z avtom. Pred parimi mesci je pijan razbil avto, hvala bogu njemu ni bilo nič, ampak škode pa kar nekaj. Ker je bil pijan, ga seveda sploh ni bilo domov, ampak je šel pit naprej do dveh zjutraj. Jaz pa doma nervozna, da sem skoraj umrla, na telefon pa se sploh ni oglaševal. Skratka, lahko bi napisala roman o vsem tem. Poskušala sem mu dopovedati na 10000000 načinov, da ne dela prav, da sploh ne bi smel piti alkohola, ker ga "zmeša", skratka ne vem kaj naj več naredim. Večno sem nervozna zaradi tega.. Skoraj sva že šla narazen , večkrat. Seveda z moje strani, on pa noče, pravi, da ve da ne naredi prav, in da ne bo več. Čez čas pa vedno isto...že 10 let!!! Vedno sem v strahu, kaj bo, ko gre kam. Saj vedno ne naredi kake norije, ampak nikoli ne vem... Dajte mi kak nasvet, kaj bi vi naredile na mojem mestu? LP
< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 31.5.2007 23:44:03 >
|