|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolgotrajne težave
1.6.2007 12:03:17   
lolipop
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Dokler v Sloveniji ne bodo policisti pijanega voznika potegnili iz avta in ga položili na haubo, nataknili lisice in ga peljali direktno v zapor, bo vožnja v alkoholiziranem stanju še vedno nacionalni šport, na žalost. Pri nas se večini ljudi vožnja pod vplivom alkohola še vedno ne zdi nič takega.

Se podpišem pod tole.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.6.2007 12:03:44   
Zahi

Še v slabšem primeru bo namesto njega v vreči končal kdo drug

ja.. upam samo, da bo prišel prej do tega.. predenj se bo usedel za 15 let za nenaklepni umor.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.6.2007 12:05:00   
lolipop
IZVIRNO SPOROČILO: muška

Zakaj pa enostavno ne vzame taksija, ko ima svoje pohode? Poskusi ga prepričat v to!

Ker si potem priznaš, da si pijan kot mavra.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.6.2007 12:07:21   
kalbo
Sej kot sem rekel, grobo potegnit iz avta, faco na haubo, pol pa zapor in javna dela. To bi streznilo tud tiste, ki jim ne manjka cvenka. Poglejte Paris Hilton. Ta bo naslednjič krepko premislila, a bo pijana za volanom. V Ameriki je marsikaj narobe, sam to majo pa odlično rešeno.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 1.6.2007 12:08:10 >

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
1.6.2007 12:07:55   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: lolipop

Zakaj pa enostavno ne vzame taksija, ko ima svoje pohode? Poskusi ga prepričat v to!

niti ne.. ampak v glavi ti reče "boš pa že s svojim avtom domov prišel" .. in greš.. v mnenju, da voziš bolj kot trezn user posted image

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 30
1.6.2007 12:13:16   
Zahi

Sej kot sem rekel, grobo potegnit iz avta, faco na haubo, pol pa zapor in javna dela. To bi streznilo tud tiste, ki jim ne manjka cvenka. Poglejte Paris Hilton. Ta bo naslednjič krepko premislila, a bo pijana za volanom. V Ameriki je marsikaj narobe, sam to majo pa odlično rešeno.

se v določeni strinjam s tabo.. ampak kaj hitro pride do prekoračitve pooblastil.. si predstavljaš, da tebe policaj smatra za pijanega.. te ****ne na havbo.. vklene.. odpelje.. potem se ti pa opravičijo za nesporazum user posted image

pomoje nebi bil ravno vesel user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
1.6.2007 12:13:50   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Zahi

niti ne.. ampak v glavi ti reče "boš pa že s svojim avtom domov prišel" .. in greš.. v mnenju, da voziš bolj kot trezn user posted image

To ni res, Zahi. Oz. je najbrž res, v nezreli glavi. Moj mož ga na žurih in podobnih stvareh tudi "cukne". Če sem jaz zraven, mi vedno da ključe, brez diskusij, če pa gre sam, pa se že kar s taksijem na žur/praznovanje odpelje. Torej pri treznem razumu ve, da bo pil in da bo tudi najbrž pijan. Torej je toliko zrel, da si to prizna, brez občutka "nemoškosti". To je treba znati in priznam, da ga občudujem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 32
1.6.2007 12:19:40   
kalbo
Pri meni se po drugem pivu, oziroma drugo pivo je skrajna meja ključi preselijo k ženi, al pa neham pit. In tko je že od najstniških časov.

To ni nobena prekoračitev pooblastil...napihaš, policaj lepo na havbo, roke nazaj, lisice gor in gas. Edino tega se bo folk bal in ničesar drugega.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
1.6.2007 12:20:30   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

To ni res, Zahi. Oz. je najbrž res, v nezreli glavi. Moj mož ga na žurih in podobnih stvareh tudi "cukne". Če sem jaz zraven, mi vedno da ključe, brez diskusij, če pa gre sam, pa se že kar s taksijem na žur/praznovanje odpelje. Torej pri treznem razumu ve, da bo pil in da bo tudi najbrž pijan. Torej je toliko zrel, da si to prizna, brez občutka "nemoškosti". To je treba znati in priznam, da ga občudujem.

je res.. in dokler ne spoznaš, da delaš narobe pač tako delaš.. tvoj mož to ve in se vsede v taxi.. on pa gre v to kljub temu, da ve da bo pijan vozil domov..

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
1.6.2007 12:22:49   
Marogica

je res.. in dokler ne spoznaš, da delaš narobe pač tako delaš.. tvoj mož to ve in se vsede v taxi.. on pa gre v to kljub temu, da ve da bo pijan vozil domov..

In to je to, kar sem mislila. Dokler tega ne spoznaš, si zame nezrel(ne ti da ne bo pomoteuser posted image ), ker si mažeš oči z izgovori...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
1.6.2007 12:23:15   
Zahi

Pri meni se po drugem pivu, oziroma drugo pivo je skrajna meja ključi preselijo k ženi, al pa neham pit. In tko je že od najstniških časov.

user posted image

To ni nobena prekoračitev pooblastil...napihaš, policaj lepo na havbo, roke nazaj, lisice gor in gas. Edino tega se bo folk bal in ničesar drugega.

no no.. saj veš da ni tako user posted image  si omenil ameriko prej.. vsak dan imajo težave s tem.. policaj dobi svoje mnenje.. in pol je prec narobe user posted image

dej opici nož.. boš vidu kaj rata..

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 36
1.6.2007 12:25:33   
Zahi

In to je to, kar sem mislila. Dokler tega ne spoznaš, si zame nezrel(ne ti da ne bo pomoteuser posted image ), ker si mažeš oči z izgovori...

mislim, da zrelost tukaj nima veze.. v bistvu ne poznam nobenega ki še ni vozil malo pijan.. pa jih je veliko od teh več kot zrelih..

vprašanje je samo ali imaš toliko samodiscipline da v tistem momentu rečeš NE BOM VOZIL..

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
1.6.2007 12:45:32   
lolipop

mislim, da zrelost tukaj nima veze.. v bistvu ne poznam nobenega ki še ni vozil malo pijan.. pa jih je veliko od teh več kot zrelih..

vprašanje je samo ali imaš toliko samodiscipline da v tistem momentu rečeš NE BOM VOZIL..

Ima, ima. Nekateri so zreli pri 18 letih, drugi kasneje. Če pa poleg tega že enkrat razbiješ avto in nimaš več izpita, pa vajo spet ponoviš, potem si totalno nezrel idiot ali pa alkoholik.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 38
1.6.2007 12:47:18   
Zahi

Ima, ima. Nekateri so zreli pri 18 letih, drugi kasneje. Če pa poleg tega že enkrat razbiješ avto in nimaš več izpita, pa vajo spet ponoviš, potem si totalno nezrel idiot ali pa alkoholik.

sej ne da zagovarjam.. narobe me razumeš.. samo zrelost nima nič s tem..

vem pa da se kaki mamici to zdi nezrelost user posted image  ampak to je neodgovornost.. zrelost nima s tem nič..

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 39
1.6.2007 12:47:51   
Taula

Nikoli še nisem vozila pijana.user posted image  Če vozim nič alkota ne pijem..niti kozarca vina ne.user posted image

Sej meni je za take bebce, ki vozijo pijani vseeno, zaradi mene naj se ubijejo. Samo problem je, da ogrožajo druge na cesti. In žalostno je, da drugi zaradi njih umirajo.user posted image

Če imaš denar za pijačo, imaš denar za taksi.

Da si pa tolk glup da voziš in piješ..to moraš pa v svoji glavi urediti, nobena žena, otrok te ne bosta spremenila. Take osebe bi jaz peljal na ogled v center Sočo, pa kakšne video bi jih prevajala.

< Sporočilo je popravil Taula -- 1.6.2007 12:48:59 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 40
1.6.2007 12:48:09   
lolipop
Po moje je zrelost = odgovornost.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 41
1.6.2007 12:51:07   
Zahi

Po moje je zrelost = odgovornost.

zrel človek je lahko neodgovoren user posted image  štekaš?

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 42
1.6.2007 12:52:20   
lolipop
Ne.user posted image  V mojem sončnem sistemu stvari tako ne funkcionirajo.

Razen, če zrel = star, starejši, v letih, ipd.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 43
1.6.2007 12:55:57   
Zahi

Ne.user posted image  V mojem sončnem sistemu stvari tako ne funkcionirajo.

Razen, če zrel = star, starejši, v letih, ipd.

no.. pol ne delaš napak?? pol si popolna? user posted image

če pa npr. pustiš lonc na ognju in pozabiš.. si pa neodgovorna.. torej nezrela user posted image

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 44
1.6.2007 13:00:59   
lolipop
Zahi, sori, ampak ne sledim ti. Če pustim lonec na ognju, potem se sklerozna. user posted image
Če vem, da pijem in ne vozim, sem odgovorna, ker sem zrela v svojih mislih in dejanjih  ter vem, da se lahko zaletim. Na kratko, predvidevam posledice oz. se jih zavedam ter se jim poskušam izogniti.

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 45
1.6.2007 13:05:05   
Zahi

Zahi, sori, ampak ne sledim ti. Če pustim lonec na ognju, potem se sklerozna. user posted image
Če vem, da pijem in ne vozim, sem odgovorna, ker sem zrela v svojih mislih in dejanjih  ter vem, da se lahko zaletim. Na kratko, predvidevam posledice oz. se jih zavedam ter se jim poskušam izogniti.

na finem planetu živiš.. pozdravi Petra Pana user posted image

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 46
1.6.2007 13:07:23   
lolipop
Love u.user posted image

nof = nos
mama, nona = telefon
vala = hvala
vion = avion

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
1.6.2007 16:02:23   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...S partnerjem sva skupaj 10 let, oktobra pričakujeva 1. otroka. .......Na njega alkohol učinkuje zelo slabo. ..... pa vedno isto...že 10 let!!!

OK. Veš v kaj si šla. Že 10 let si v tem. In kaj je sedaj vprašanje? Si čakala, da boš noseča, da boš iskala nasvete?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
2.6.2007 8:57:10   
piščanc
vsak ima kakšno pomanjkljivost. od tvojega je to pijača. če ga ne moreš prepričati, da to ni OK, potem pač ublaži posledice

sicer je sedaj že malo pozno. to da gre ven ni narobe, poizkusi ga prepričati, da ga ti pelješ ali prideš iskat, da vzame taxi ali kje prespi. sicer pa mora še malo odrasti.

pa ne klicari ga non stop - če gre ven ga pusti pri miru, je odrasel človek, ki potrebuje malo miru in sam naj poskrbi za svoje napake. in tudi ti si odrasla in boš že preživela celo noč sama.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 49
2.6.2007 9:26:03   
Anonimen
Anonimna (ki si odprla temo): trenutno te najbolj moti to, da se ga tvoj dragi napije in pijan vozi domov. Kaj pa, ko bo fino zadet sredi noči prišel domov (upajmo, da v enem kosuuser posted image ), doma pa dojenček, ki bo jokal? Ne bo imel miru, da bi odspal pijanost... Kaj misliš, da se bo dogajalo...
Res ne razumem, da te 10 let to obnašanje ni motilo do te mere, da bi spokala kufre in šlauser posted image ...
Kar se pa tiče pijancev za volanom, se pa s Kalbom 100% strinjam. Največkrat povzročijo nesrečo, v kateri se njim nič ne zgodi, drugi pa nastradajo... Američani imajo to res dobro urejeno.

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Je bil tvoj porod naporen?
Karmen28

Da (48%)

Ne (52%)

Število vseh glasov: 419

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!