|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolgotrajne težave
2.6.2007 12:04:11   
Anonimen
Verjetno si želela otroka, ker si mislila, da se bo te partner spremenil.. Evo, noseča si, pa še vedno hodi ven pit.. Tako, da ko rodiš.. Bo isto, nič ga ne spremeni.. Alkoholike je težko spremenit... Bogi tvoj otrok, če si se zanj odločila samo zarad tega.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
2.6.2007 12:51:28   
tincci
Hm, težko je posploševat, kaj bo s tvojim dragim.

Dve moji izkušnji:
- preden je moj oče dobil mene, je delal enako. in tudi, ko je dobil mojo sestro. in nočeš vedeti, kam to lahko pripelje v 25 letih. moja mama bi rekla in jaz se ji pridružujem: tole so LAHKO šele začetki.
- podobno zgodbo sem imela z bivšim fantom. potem sem ga pustila in on me je še eno leto prepričeval, da se bo spremenil, če pridem nazaj. Od tega je že nekaj let in on je še vedno isti in to dela pač drugi punci.

Tako da ti želim iz vsega srca, da ga otrok spreobrne. Jaz v to ne verjamem. Je pa seveda stvar posameznika. Mojemu prijatelju je otrok precej omilil zadevo, ampak vsake toliko vse to še vedno pride ven.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 52
2.6.2007 14:03:49   
Anonimen
Sovražim alkohol in preziram alkoholike. Pika.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
2.6.2007 22:04:49   
Anonimen
Alkoholik je vsak, ki nima kontrole nad alkoholom, vseeno če 2x na mesec, redkeje ali pogosteje kot to..

Potem sem tudi jaz,ki se napijem enkrat na pet let.user posted image user posted image user posted image In res nimam kontrole pijem dokler gre dokler ne bruham.user posted image user posted image user posted image Ampak enkrat na pet let samo nič več.Ker potem tri dni ne morem iz posteljeuser posted image user posted image in mi pet let smrdi alkohol.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
6.6.2007 17:44:51   
Anonimen
p

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
6.6.2007 18:12:59   
Anonimen
Pozdravljena!
Res mi je hudo, ko tole berem, ker je moja zgodba podobna, kar se partnerja tiče, le da na srečo nisem noseča in da sem začela z ukrepi takoj.

Najprej moraš sprejeti dejstvo, da je tvoj partner ALKOHOLIK. Alkoholizem ni zgolj fizična odvisnost od alkohola, ko človek dnevno potrebuje pijačo, ampak tudi nezmožnot kontroliranja, ko tu pa tam pije in se ga takrat do onemoglost napije. Mojemu se je to dogajalo in je tudi trenutno brez vozniškega. Zame je bil to zadosten argument, da sem ga prepričala v ambulantno zdravljenje, zato tudi tebi svetujem, da ga prepričas v takšno obliko. Argumentov imaš dovolj, le jasno moraš postaviti meje, zavoljo sebe in predvsem zavoljo otroka. ZAHTEVAJ IN NE POPUŠČAJ!!!!

S terapevtom smo najprej poskušali, da bi mu priučili mej za alkohol, ki jo imamo nealkoholiki v glavi - če vozim, ne pijem ali popijem pol kozarca; za sprostitev sta dovolj dva kozarca, potem dovolj. Moj je na žalost kiksnil in zdaj mora abstinirati. Tega se zdaj drži 5 mesecev, vmes je dvakrat nekaj popil Ni bil ravno pijan, ampak ker sem zelo pozorna, sem zaznala razliko in čisto ponorela. Trenutno sva v fazi, da, ko prvič kiksne, je stvar med nama zaključena. Terapevt mi je jasno povedal: "Če bo zopet pil, to pomeni zgolj in edini to, da ima alkohol rajši od tebe in nima smisla vztrajati z njim."
Moji nasveti:
- poiščita zunanjo pomoč;
- preživita skupaj čim več časa in se gibajta v zdravem okolju (narava, družba v kateri  sprejemajo ljudi, ki ne pijejo)
-zahtevaj abstinenco ali se dogovorita za dovoljeno max. količino (npr. 2 enoti)
- glede na to, da si poleg vsega še lnoseča, lahko mirno zahtevaš, da se določenim zabavam odpove, oz. če zaradi bontona mora iti, naj gre zgolj na večerjo, potem pa domov - trezen,
- če se o tem ni pripravljen pogovarjati, oz. ne sprejme pogojev, ODIDI!
Upam na vse najboljše zate in za otroka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?