Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dobra knjiga za začetnika 1.12.2011 4:36:19
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *sato* http://www.kulinarika.net/ Tole je boljše kot katera koli knjiga. Zakaj? Ker imaš še pod receptom kritike, nasvete, slike... vse kar ti pomaga, da izboljšaš, spremeniš po svojih željah oz okusu... Tu lahko vidiš, da še tako prekaljena kuharca, lahko kdaj biksne in potem sprašuje za nasvet- kako to odpravit izboljšat. Vidiš tudi oceno jedi, ki ti da nek vpogled, da je jed res bolj okusna, kot kak drugi isti recept. Pa tudi za 1 jed lahko imaš več različnih receptov, tak da komot izbereš tistega, ki ti je ljubši ali lažji. Jaz mam kar nekaj kuharskih knjig, ampak se še vedno prej zaletim na internet. Meni je tudi ta stran zelo všeč http://okusno.je/recepti/dish_type:419/#/recepti/dish_type:419,410/
|
|
|
|
RE: Dobra knjiga za začetnika 1.12.2011 5:48:46
|
|
|
|
Felicita
|
men je odlična 'Osnovna kuharija' ki jo iz meni neznanega razloga niso ponatisnili, tko da jo lahko dobiš samo v knjižnici. Al pa kaka otroška, tam res nimaš kej falit, maš še slikice zraven (npr. Kuhati znam!) men osebno je problem s kulinariko, da je je preprosto preveč. grem po idejo za kosilo, dobim pa 2 recepta za muffine, enega za slane rogljičke in še enega za čokoladno torto, za kosilo pa potem spet kej skuham iz glave je super, če imaš v glavi kaj skuhat, čeprov je potem spet ful receptov za eno stvar (primer: čufti, jota, paprikaš) in če ne znaš skombinirat oz. se držiš enega kot pijanec plota, zna bit precej brezveze oz. slabo.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Dobra knjiga za začetnika 1.12.2011 10:30:10
|
|
|
|
mini86
|
mamica nauči me kuhati
|
|
RE: Dobra knjiga za začetnika 5.12.2011 6:06:56
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aika77 Jaz sem tudi bolj kot ne začetnica. Dosti si pomagam s spletnimi forumi. Tam lahko najdeš zelo veliko idej, odgovorov na vprašanja, zakaj ti/mi kaj ne rata . Sem pa za darilo dobila Ljubezen skozi želodec 2, pa moram rečt, da je kar fina knjiga, sem že veliko stvari iz nje skuhala, pa mi je kar uspelo. Zdaj bi rada še prvo dobila, pa je menda razprodana. Računam pa, da mi Božiček tretji del prinese. Sem si ga na glas zaželela. Knjiga me je kar presenetila, ker v živo sta mi pa kar antipatična! Jaz mam 1 in 2 del- božiček lani prinesel, pa nisem še nič skuhala ven . Pardon bananin kolač sem naredila. Ampak če povem po pravici, me mika še 3 del . Sploh ne vem zakaj kopičim kuharske knjige- fetiš na slike. Če ni slike ali mi slika ni všeč- ne bo na jedilniku. In ker so slike ponavadi v kakih kuharskih knjigah lepe- si jih kupim
|
|
|
|
RE: Dobra knjiga za začetnika 5.12.2011 7:44:17
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita men je odlična 'Osnovna kuharija' ki jo iz meni neznanega razloga niso ponatisnili, tko da jo lahko dobiš samo v knjižnici. ja ta je res čist osnovna in je super. Pa kakšna Sestra Valentina, Ivačič...Vale-Novak sta tudi super.
|
|
|
|
RE: Dobra knjiga za začetnika 19.12.2011 16:07:57
|
|
|
|
noranate
|
6 knjižic Recepti sestre Nikoline. Super, preprosta, vsakdanja kuharija. Od predjedi, vlaganja, sladic,..... Prezadovoljna. Da se jih pa menda še zmeri naročit pri založbi Kmečki glas, jaz sem jih naročila prek časopisa Družina.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.12.2011 18:28:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?