|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobra knjiga za začetnika
30.11.2011 20:31:41   
takotako
Ne me narobe razumet-kuham ja. Ampak ne dobro. Ker vedno sfalim eno stvar ki jo bi mogla vedt... Ok praksa dela mojstre sam me volja mineva...
Tako bi rada vedla kako naj se naučim dobro kuhat. Hmmmm.... Obstaja kaka dobra knjiga? Rada bi pa znala naredit dobre zrezke z kakšno dobro omako, kakšno dobro juho...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dobra knjiga za začetnika
30.11.2011 22:05:44   
*sato*
http://www.kulinarika.net/

(odgovor članu takotako)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2011 4:36:19   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: *sato*

http://www.kulinarika.net/

Tole je boljše kot katera koli knjiga. Zakaj? Ker imaš še pod receptom kritike, nasvete, slike... vse kar ti pomaga, da izboljšaš, spremeniš po svojih željah oz okusu... Tu lahko vidiš, da še tako prekaljena kuharca, lahko kdaj biksne in potem sprašuje za nasvet- kako to odpravit izboljšat. Vidiš tudi oceno jedi, ki ti da nek vpogled, da je jed res bolj okusna, kot kak drugi isti recept. Pa tudi za 1 jed lahko imaš več različnih receptov, tak da komot izbereš tistega, ki ti je ljubši ali lažji.

Jaz mam kar nekaj kuharskih knjig, ampak se še vedno prej zaletim na internet. Meni je tudi ta stran zelo všeč http://okusno.je/recepti/dish_type:419/#/recepti/dish_type:419,410/

(odgovor članu *sato*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2011 5:48:46   
Felicita
men je odlična 'Osnovna kuharija' ki jo iz meni neznanega razloga niso ponatisnili, tko da jo lahko dobiš samo v knjižnici. Al pa kaka otroška, tam res nimaš kej falit, maš še slikice zraven (npr. Kuhati znam!)

men osebno je problem s kulinariko, da je je preprosto preveč. grem po idejo za kosilo, dobim pa 2 recepta za muffine, enega za slane rogljičke in še enega za čokoladno torto, za kosilo pa potem spet kej skuham iz glave user posted image je super, če imaš v glavi kaj skuhat, čeprov je potem spet ful receptov za eno stvar (primer: čufti, jota, paprikaš) in če ne znaš skombinirat oz. se držiš enega kot pijanec plota, zna bit precej brezveze oz. slabo.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2011 10:30:10   
mini86
mamica nauči me kuhati

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.12.2011 23:59:03   
Aika77
Jaz sem tudi bolj kot ne začetnica. Dosti si pomagam s spletnimi forumi. Tam lahko najdeš zelo veliko idej, odgovorov na vprašanja, zakaj ti/mi kaj ne rata user posted image . Sem pa za darilo dobila Ljubezen skozi želodec 2, pa moram rečt, da je kar fina knjiga, sem že veliko stvari iz nje skuhala, pa mi je kar uspelo. Zdaj bi rada še prvo dobila, pa je menda razprodana. Računam pa, da mi Božiček tretji del prinese. Sem si ga na glas zaželela. Knjiga me je kar presenetila, ker v živo sta mi pa kar antipatična!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2011 6:06:56   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Aika77

Jaz sem tudi bolj kot ne začetnica. Dosti si pomagam s spletnimi forumi. Tam lahko najdeš zelo veliko idej, odgovorov na vprašanja, zakaj ti/mi kaj ne rata user posted image . Sem pa za darilo dobila Ljubezen skozi želodec 2, pa moram rečt, da je kar fina knjiga, sem že veliko stvari iz nje skuhala, pa mi je kar uspelo. Zdaj bi rada še prvo dobila, pa je menda razprodana. Računam pa, da mi Božiček tretji del prinese. Sem si ga na glas zaželela. Knjiga me je kar presenetila, ker v živo sta mi pa kar antipatična!

Jaz mam 1 in 2 del- božiček lani prinesel, pa nisem še nič skuhala venuser posted image . Pardon bananin kolač sem naredila. Ampak če povem po pravici, me mika še 3 deluser posted image . Sploh ne vem zakaj kopičim kuharske knjige- fetiš na slike. Če ni slike ali mi slika ni všeč- ne bo na jedilniku. In ker so slike ponavadi v kakih kuharskih knjigah lepe- si jih kupimuser posted image

(odgovor članu Aika77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2011 7:44:17   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

men je odlična 'Osnovna kuharija' ki jo iz meni neznanega razloga niso ponatisnili, tko da jo lahko dobiš samo v knjižnici.

ja ta je res čist osnovna in je super.
Pa kakšna Sestra Valentina, Ivačič...Vale-Novak sta tudi super.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2011 16:07:57   
noranate
6 knjižic Recepti sestre Nikoline. Super, preprosta, vsakdanja kuharija. Od predjedi, vlaganja, sladic,..... Prezadovoljna. Da se jih pa menda še zmeri naročit pri založbi Kmečki glas, jaz sem jih naročila prek časopisa Družina. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2011 16:01:37   
onka
Kuharska knjiga Felicite Kalinšek - zakon, po tej sem se jaz naučila kuhati. Edino v začetku me je motilo, da ni napisan čas, koliko časa se kaj kuha. Skuham pa še sedaj po njej.
Drugače se mi zdi zelo praktična knjigica od Založbe Kmečki Glas z naslovom Domače jedi. Kupila sem jo na pošti. Vsak recept ima svojo sliko. Notri dobim velikokrat idejo za kosilo.
Slovenska kulinarika - samo včasih se zamudim pri iskanju "tapravega" recepta.
In pa še druge spletne strani.

Sem bila svojčas naročena na Anjo (pobrala ven recepte in shranila) ali priložnostno  sem kupila tudi kakšno kuharsko revijo. Iz tega se mi je naredil samo en velik kup, ko pa res kaj iščem, pa nič ne najdem.

Pa včasih je fajn skombinirat več receptov.
Praviš, da ti manka dobro skuhati....moj mož malokrat kuha, ampak okusno. Zakaj...ker da v jed veliko dobrih stvari in dobro tudi začini.

< Sporočilo je popravil onka -- 22.12.2011 16:11:35 >

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
22.12.2011 18:28:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu onka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?