Da ne bo vsako jutro kava,naj bodo vitamini 1x
.
Pri nas nič novega,počasi se pripravljamo na dopust, letne stvari so v omarah,kovčki so v pripravljenosti,tako da............sovražim pakiranja. Likanje me še čaka, potem pa res sam zmečem v kufre in smo pripravljeni
. Sicer sem se malo zmotila pri datumu odhoda,sem mislila,da gremo že v petek,pa gremo v soboto,ampak nič hudega,bom pa v petek malo fraj,ker imam že dopust......sej bo pasalo.
A ha,moram pa pohvalit Marušo,ki se je končno odločila,da plenice ponoči več ne bo.Sva šli skupaj kupit podlogo za jogi in v pikapolonci dela kolegica,kateri je Maruša obljubila,da podloge ne bo polulala.......in obljubo še kar drži
.No še kakšno leto ali pa manj,pa se bom rešila plenic
.
Tinas he he he ti pa si me nasmejala s temi taškami. Sem mislila,da rabiš pomoč pri izbiri,pa vidim,da si jih namenila nam
. Da bo pomen še boljši,ti vračam
.
Lonja jaz se malo opravičujem za zamudo,ampak mi ni uspelo pri do pošte,jutri pa ti obljubim,da ti pošljem,drugače mi bosta te kapljice punci spile
.
HIMH a si le našla še RR. Držim pesti,da ostaneš tukaj v službi.
Mml iskreno sožalje
.
Izabela_ naj slabosti čimprej minejo. Kaj pa pravi Matevž,da bo dobil družbo?
Ac tebe bosta punci tudi čisto razvadili
. Že odhajate počasi na morje?
NanaLiza za tvojo Elo in Tžaev en kooš
,da bosta hitro ok. Glede klopnega......a ne cepijo otrok od 1 leta dalje? Vsaj meni je pediatrinja tako rekla. Jaz sem dala Marušo lani cepit spomladi,tako da je zadnjo dozo dobila lani septembra, Maše pa kar ne upam dati,ker ima vedno reakcije na cepljenje. Bi pa morala biti cepljena z cepivom pri 1,5 let, pa še ni bila,me je pa prav strah.....ah ja.
BINO tista ideja o celi bajti,pa sploh ne slaba ideja. Moram malo povprašat kolega,ker ima na Rogli hišo,pa če bi nam jo zaupal za en vikend. Javim hitro. Lubčka tvojima princeskama.
JanJan kako ste vi? Kdaj pa se tebi luštno zaključi?
Šnucika raport? Kako Živa uživa v vrtcu? A
je že kaj boljše?
No za konec pa še slikice,kako sta punci no pa ati tudi
, včeraj uživali na roj.dnevu od ''mrzlega'' bratranca.
Če sem katero pozabila se opravičujem. Lepo bodite in uživajte v nedelji.